ISCEM ŽENSKO 25-54 ???? lah je ločena samska swinger
Hojla
Sem punca stara 28 let, suhe športne postave, visoka, imam pod 50 kg in sem resna. V sexu nenormalno uživam. Zadnjo vezo sem zaključila pred dvema mesecema saj je bivši med sexom non stop imel počitek, na vsakih 5 minut je govoril da je utrujen. Predigra je bila vedno za nič, noter mi ga pa je dajal tako počasi da je bil živ obup.
Če je kdo za sexi vročo avanturo ali resno vezo naj mi piše.
Oila če želiš mi piši
Sarči428, 03.03.2022 ob 17:18
Hojla
Sem punca stara 28 let, suhe športne postave, visoka, imam pod 50 kg in sem resna. V sexu nenormalno uživam. Zadnjo vezo sem zaključila pred dvema mesecema saj je bivši med sexom non stop imel počitek, na vsakih 5 minut je govoril da je utrujen. Predigra je bila vedno za nič, noter mi ga pa je dajal tako počasi da je bil živ obup.
Če je kdo za sexi vročo avanturo ali resno vezo naj mi piše.
Piši na blazyrast@gmail.com
saso.cfp@gmail.com Če si za piši 😛
?hudicek, 24.01.2022 ob 12:28
Sem visok in atletične postave z 22 cm tičem vzdrzljiv .
sem resen in diskretn , to pričakujem tudi od tebe.
Iscem njo! Ce ves kaj bi rada in kaj si zelis mi pisi in se zmenimo. Javi se
↗️⛔MOJ KONTAKT miha60x@gmail.com
⚠️( NAJ KOMENTIRAJO RES ŽENSKE NE ENI NERESNIH ALI NEPISMENIH ! ) ⚠️
a ti si tist ki se je že javljal, res imaš dolgega, samo je tanek kot glista, kot bi si dala slamico v češpljo
šnellca, 05.03.2022 ob 12:03
a ti si tist ki se je že javljal, res imaš dolgega, samo je tanek kot glista, kot bi si dala slamico v češpljo
Šnelca piši maticex2306@gmail.com
zakva naj te kontaktiram?
Hej. Sva že v eno temo napisala pa vseeno. Midva sva tukaj našla pravo “indijokoromandijo”. Validirani pari/posamzenice in seveda posamezniki 😉 Tule sva našla vse kar vsa iskala klik klik na Spicymatch –> 🙂 https://bit.ly/3ItoKdM
Pisi na maxxxek91@gmail.com
Sarči428, 10.03.2022 ob 12:36
ludak23 sem ti pisala pa še nisem dobila odgovora. No, če se ne boš javil pa je kater drugi za sexi vročo avanturo ali resno vezo naj mi spodaj pusti svoj kontakt da ga kontaktiram.
si za vroco avanturo ri jo zlizem do orgazmaa da ti bo ven spricalu javi se
Pisi mi na vezanvezano626@gmail.com
kontakt nejclovri@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.