Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › packa provokatorska

packa provokatorska

Končno so provokatorji naleteli na varnostnika, ki ima jajca narediti red.

Mene ta gamad tako odbija, da me kar zmrazi, ko gledam njihovo provociranje.

“Midva sma prišla po kruh”  

Ne, vidva nista prišla po kruh, vidva sta prilezla provocirat v mesto, vozila sta se 2 uri da sta se prijagala v Ljubljano in to z namenom, da bi se znesla nad nekim študentom, ki dela na vratih, naletela pa sta na varnostnika, ki se ne pusti sprovocirati in vaju je nagnal kot je edino pravilno.  Tudi tisti gospe, ki je bila zraven in je anticepilki povedala, da jih imamo ljudje poln ku*ac, dam prav.

Tako razmišlja večina ljudi.

Aja, še to.  Anticepilka je omenjala “preko milijon” tistih, ki so proti cepljenju, kar pa ne drži.  Teh bolnih provokatorjev, ravnozemljašev, antenarjev, zanikovalcev kakršnihkoli virusov (torej extra debilov)  je nekaj sto.  Realno gledano je takih debilov toliko, kolikor se jih odzove na Bidarjevo in OPS – to je to  😀

Bravo za varnostnika, več takih pa bo hitro red.

Kje je pa Darko, da bo komentiral?  Blokiran najbrž.  Ali pa je fasal prehladek in je priklopljen na respirator?  Kilav je zadost da je to možno.

Pa tisti iz Prekmurja, škrbavi, ki trdi da virusi sploh ne obstajajo?  Kje ste ajnštajni?  LOL

Tuki smo, se svetimo k nov chopper!

Covid je, sam ni tok “močan” kakor ga hočjo oni potržit. Vsak val je švohnej- in bo počas izparel med klasične prehlade.

Naša familija vključno s takrat 99 letno babico smo zadeli kao tajačo varianto, prvi val. Skoraj omembe ne vredno. No, babica je 3krat cepljena, med 1. In 2. odmerkom je mogla drl čakat, ker so ji nek svinjski prehlad prnesli zgleda otroc z vrtca in je mogla najprej to pozdravt. No, danes ima babica 100, 1 loto, in obratuje normalno (kot pač lahko pri 100letih pač obratuješ)

Npr. zrd tiste mrsa okužbe al kaj, smo pa s tavelko mogl v bolnco, tist pa je bla bl svinjarija. Kakšn kovid, mal pošvicaš pa gas pa dolge luči.

Napisano stanje je dejanska izkušnja avtorja in ni propaganda.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021LE, 24.01.2022 ob 00:53

Tuki smo, se svetimo k nov chopper!

Covid je, sam ni tok “močan” kakor ga hočjo oni potržit. Vsak val je švohnej- in bo počas izparel med klasične prehlade.

Naša familija vključno s takrat 99 letno babico smo zadeli kao tajačo varianto, prvi val. Skoraj omembe ne vredno. No, babica je 3krat cepljena, med 1. In 2. odmerkom je mogla drl čakat, ker so ji nek svinjski prehlad prnesli zgleda otroc z vrtca in je mogla najprej to pozdravt. No, danes ima babica 100, 1 loto, in obratuje normalno (kot pač lahko pri 100letih pač obratuješ)

Npr. zrd tiste mrsa okužbe al kaj, smo pa s tavelko mogl v bolnco, tist pa je bla bl svinjarija. Kakšn kovid, mal pošvicaš pa gas pa dolge luči.

Napisano stanje je dejanska izkušnja avtorja in ni propaganda.

podpis

Obstaja kak vir?

Ohjoj.. ne vidim nobenga smisla v taki namerni provokaciji..https://zurnal24.si/slovenija/video-zelela-je-vstopiti-brez-pct-ja-varnostnik-ponorel-in-ji-vrgel-telefon-ob-tla-380289..

Sem proti ukrepom in cepljenju. Ampak takole otročje iskanje pozornosti je pa sramotno. Gospa je dobro vedela, kaj lahko in kaj ne, pa je naredila namerno štalo zaradi kruha, ki ga ima v bližnjih pekarnah na dosegu roke. Dosegla je kontra učinek in se osramotila. V akcijo bi morala iti bolj pripravljena in prikazati bolj alarmanten primer, ne pa tako, saj tako sramoti vse, ki argumentirano stojimo proti. Ubogi mož. Čista copata.

Proti pctju, 24.01.2022 ob 09:18

Sem proti ukrepom in cepljenju. Ampak takole otročje iskanje pozornosti je pa sramotno. Gospa je dobro vedela, kaj lahko in kaj ne, pa je naredila namerno štalo zaradi kruha, ki ga ima v bližnjih pekarnah na dosegu roke. Dosegla je kontra učinek in se osramotila. V akcijo bi morala iti bolj pripravljena in prikazati bolj alarmanten primer, ne pa tako, saj tako sramoti vse, ki argumentirano stojimo proti. Ubogi mož. Čista copata.

Podpis. Provokatorka nas je osramotila s svojo jasno namero. Mogoče je pa cepilka in je namerno prikazala antivaxerje kot provokativne idiote.

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 08:20

Ohjoj.. ne vidim nobenga smisla v taki namerni provokaciji..https://zurnal24.si/slovenija/video-zelela-je-vstopiti-brez-pct-ja-varnostnik-ponorel-in-ji-vrgel-telefon-ob-tla-380289..

Ti ga mogoče ne vidiš, ga pa vidijo provokatorji na forumu (Ludi, Robi, Darko), zato ni čudno, da nihče od njih ničesar ne napiše.

Sicer so pa takšne provokacije smisel anticepilske propagande, spomnimo se nadlegovanja  anticepilke na Petrolu ki se je spravila na študenta in kasneje v osnovni šoli na Primorskem.

Ma ljudje so nori. Proti neumnosti se ne boris z neumnostjo ampak s pametjo. Nikamor ne grem, testiram se doma po potrebi, na hitrega grem samo se za zdravnika, ce ga rabim in nic drugega. Se teste iz hr danes dobim, mi jih bo prinesel kolega, ki je bil v zagrebu. Dokler boste hodili v trgovine (soping centri) lokale, kino itd nas bojo ozemali kot limone. Prav nam je. Prpvokatorji po trgovinah so bedaki.

Zakompleksan folk se znaša nad tistimi, ki ne znajo ali ne morejo usekat nazaj.

Za ono stvar je pa tale korona dobro poskrbela- niti pred samimi seboj se ne moremo več skrivat kakšni smo.

Itak da je prišla provocirat. Se je nahranila z varnostnikovim izbruhom. Škoda ker ni ostal jeklenih živcev in ji pač samo enostavno prepovedal vstop brez izpadov. baba pač nima jajc, da bi šla težit vladi, ki je te bedaste ukrepe izdala. Un na vratih nima namreč nič s tem, to si že enkrat utupite v glavo. Vrh zrušite pa bo! Aja, tu pa zmanjka…

Anatomija po novem.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10217198646831933&set=a.10204179608004099

Poslušajte o duhovni zastrupljenosti. Kdor pač razume. Ostali preskočite.

(https://www.youtube.com/watch?v=0ahNXVcQqIk)

robi9, 24.01.2022 ob 11:02

Poslušajte o duhovni zastrupljenosti. Kdor pač razume. Ostali preskočite.

(https://www.youtube.com/watch?v=0ahNXVcQqIk)

In.. si si meril kdaj auro? Si poznavalec meridian, čaker, njihovega delovanja?

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 11:20

In.. si si meril kdaj auro? Si poznavalec meridian, čaker, njihovega delovanja?

Seveda. Zadeve sem študiral že pred 20-imi leti.

robi9, 24.01.2022 ob 11:23

Seveda. Zadeve sem študiral že pred 20-imi leti.

Če neb tk v ta materializem zapadli, tega neb blo treba študirat, nam je naravno dano zaznat. Doma mamo kirlianovo kamero. Tk da ja tud js sm od mejhnga v tem..

Zartrose izven profila, 24.01.2022 ob 10:44

Itak da je prišla provocirat. Se je nahranila z varnostnikovim izbruhom. Škoda ker ni ostal jeklenih živcev in ji pač samo enostavno prepovedal vstop brez izpadov. baba pač nima jajc, da bi šla težit vladi, ki je te bedaste ukrepe izdala. Un na vratih nima namreč nič s tem, to si že enkrat utupite v glavo. Vrh zrušite pa bo! Aja, tu pa zmanjka…

To kar pišeš, da bi varnostnik moral na hitro zaključiti z njo in se ne pustit sprovocirat je nemogoče.  Ti provokatorji pridejo provocirat in nadlegovat.  Njim je vse jasno in če bi se bili pripravljeni zadovoljiti z normalnim odgovorom varnostnika, tega sploh ne počeli.  Tako pa pridejo z namenom provociranja, zato tudi izzovejo prepir in začnejo snemat.

CrazY FroG ?, 24.01.2022 ob 11:26

Če neb tk v ta materializem zapadli, tega neb blo treba študirat, nam je naravno dano zaznat. Doma mamo kirlianovo kamero. Tk da ja tud js sm od mejhnga v tem..

Saj takrat še ni bilo takšnega materializma. Ker sem že v mladosti čutil, da obstaja še nek drug, na videz neviden svet, sem to začel raziskovati. Saj je vse elektromagnetno valovanje.

Kapitalisti, oziroma materialisti, zato želijo človeka popolnoma popredmetiti. In vsak zavesten človek se bori proti temu uničenju človeške zavesti in njegove duše.

robi9, 24.01.2022 ob 11:38

Saj takrat še ni bilo takšnega materializma. Ker sem že v mladosti čutil, da obstaja še nek drug, na videz neviden svet, sem to začel raziskovati. Saj je vse elektromagnetno valovanje.

Kapitalisti, oziroma materialisti, zato želijo človeka popolnoma popredmetiti. In vsak zavesten človek se bori proti temu uničenju človeške zavesti in njegove duše.

Smo kr sami krivi marsikaj.. pograbli smo kost, ki so nm jo vrgli kot sestradanmu psu in preleni smo, da neb udobje napredka koristli v kao lastno dobro. Z industrijsko revolucijo pa tk.. sej je lušno, ko mamo vse na dosegu, sam cena je visoka.. je pa ogroomno teh, ki jim je nematerialen svet izgovor za ležerno čakanje, da jim z lufta pade kaj na glavo. Vse je pobrkljano.. zato pa pravim ne morš bit normaln, če nis vsaj malo nor! Uživaj?

Sem proti cepljenju, tudi ostali ukrepi se mi deloma zdijo vprašljivi, a sem odločno proti takemu iskanju pozornosti in provociranju. Varnostnik je pač tam v službi, za (mali) denar, ne iz svojega veselja. Ni prav, da se spravlja nanj. Naj svoj pogum pokaže pred tistimi, ki so pravi vzrok za to stanje.

Tudi jaz sem proti cepljenju tako množično in vsepovprek.

Tako izživljanje in provokacije so izven dometa večine, ki se ne želi cepiti s poskusnim cepivom.

Virus je, omejimo ga lahko z razumnim postopanjem ( higiena rok, razdalja…) ta omikron se res hitro širi je pa manj nevaren.

Z novimi virusi se bomo morali naučiti živeti, ranljive skupine pa bolj zaščititi in se osredotočiti nanje.

Najhujše kar lahko ljudje naredijo je provociranje tako z ene kot z druge strani.

Bodimo najprej odgovorni do sebe in nato še za druge in predvsem bodimo bolj prijazni

Varnostnik se je še dobro držal.

Najhujši zločini so se zgodili zaradi ljudi, ki so samo sledili pravilom in opravljali svoje delo. A ljudje se iz zgodovine še vedno niste ničesar naučili.

robi9, 24.01.2022 ob 12:57

Najhujši zločini so se zgodili zaradi ljudi, ki so samo sledili pravilom in opravljali svoje delo. A ljudje se iz zgodovine še vedno niste ničesar naučili.

Pomembno je tudi PRAVILNO učenje… Ta provokacija je podenj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close