Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ta svet nima smisla

Ta svet nima smisla

Ne maram se družiti z ljudmi, ne pogovarjam se z nikomer in vedno sem doma. Če sem okoli ljudi, se ne počutim ok. Počutim se odlično, ko sem sama in takšno življenje si želim živeti vsak dan.

Ne počutim se, da sploh kam spadam, ker vedno, ko se kjerkoli pojavim ne spadam nikamor in ostanem sama. In tako je že od takrat, ko sem se rodila.

ok to je to, lepo se imejte in uživajte

Res je. Ta svet se že dolgo ne vrti več v pravo smer.

Odgovor na objavo uporabnika
punca00, 23.01.2022 ob 13:47

Ne maram se družiti z ljudmi, ne pogovarjam se z nikomer in vedno sem doma. Če sem okoli ljudi, se ne počutim ok. Počutim se odlično, ko sem sama in takšno življenje si želim živeti vsak dan.

Ne počutim se, da sploh kam spadam, ker vedno, ko se kjerkoli pojavim ne spadam nikamor in ostanem sama. In tako je že od takrat, ko sem se rodila.

ok to je to, lepo se imejte in uživajte

jebi se janez

potuhnjeni slovenceljski način komunikacije, ni kaj.

Vsaj ženska si in ti je lahko seks v uteho. Če še nimaš fanta, si ga priskrbi, pa bo depresija odveč, ko ti bo nožnico na polno gonil. Hehe

saj za srečo ne rabiš veliko drugih ljudi okoli sebe, ampak še vedno je treba v svetu dosti sodelovati z drugimi in biti obkrožen z ljudmi

sicer odvisno od ciljev posameznika in kaj si želi početi v življenju. Je pa verjetno v življenju težje nekomu, ki se drži zase, ker ga ljudje ne opazijo in lahko izgubi dosti priložnosti.

punca pozdravljena,

Počutim se odlično, ko sem sama

—

to je samo tvoja obramba.

—

tule je čutiti žalost, razočaranje, klic na pomoč.

pojdi do kakšnega psihoterapevta ali kliničnega psihologa

in pozdravi kar so ti starši povzročili…

in potem se bodo zgodile spremembe…

pridejo prijatelji, fant, ustvariš družino.. pridejo otroci… polno življenje.

to kar sedaj čutiš ni zabetonirano.

upam, da ko to bereš, da si pustiš kakšno razpoko

občutka

hrepenenja po ljubezni.

Ljudje smo socialna bitja.

Ti pa živi naprej v svoji mlaki, pa glej, da se ne boš počasi spremenila v žabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close