Sosseda
Ze drugi teden se mi je zgodilo, da ko sem hotela uveljaviti 25% vikend popust, mi trgovka sporoci, da sem kupon ze koristila. A jaz ga nisem! Ze drugi teden.
Saj bom poslala vprasanje tudi mercatorju a zanima me se, ce se je to zgodilo se komu.
Zaenkrat smatram, da gre za goljufijo trgovca. Itak se je ogromno izdelkov podrazilo od novega leta. Golazen!!
Hvala
Se mi zgodi, da grem po službi v uspeti štacuno, pa koristim. Pridem domov, pa nabavim do konca v stacuni, kjer ponavadi nabavljam in tudi ponavadi koristim kupon. Takrat mi reče, da sem že koristila. Drugače pa se mi to še ni zgodilo, če ga nisem in bi mi kdo rekel, da sem ga. A je kdo drug namesto tebe? Če ne se pač tja obrni. Saj imajo vpogled v koriščenje. Če gre za sistemsko napako, ti odo dali pač dvakrat dodatni bonus.
Mercator popust 25%, 22.01.2022 ob 22:27
Ze drugi teden se mi je zgodilo, da ko sem hotela uveljaviti 25% vikend popust, mi trgovka sporoci, da sem kupon ze koristila. A jaz ga nisem! Ze drugi teden.
Saj bom poslala vprasanje tudi mercatorju a zanima me se, ce se je to zgodilo se komu.
Zaenkrat smatram, da gre za goljufijo trgovca. Itak se je ogromno izdelkov podrazilo od novega leta. Golazen!!
Hvala
Meni se je že zgodilo to. Pa zgodilo se je tudi, da sem na blagajni opazila, da prodajalki ni zaznalo moje pika kartice pač pa eno drugo. To sem preprosto ugotovila tako, da sem na računu pokazala, da se moja kartica ne ujema s številko kartice, ki je na računu. Vse sem poslikala in poslala upravi Mercatorja. Dobim odgovor, da je prodajalka očitno pozabila “preklopiti” in je pike nalagalo ma drugo kartico. Kako je to mogoče, ne vem, bilo je pa januarja prejšnje leto. In imam dokaz na emailu, vse dokumentirano. Ko sem šla isti dan v drugo poslovalnico Mercator je pa normalno izpisovalo mojo številko na računu. Naključje? Niti opravičila nisem dobila s strani Mercatorja. Tako, da vsak nakup kontrolirajte!!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.