Kanaliziranje in pogovor z dušo
xrobe, 22.01.2022 ob 23:46
Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Drug drugega ne vidimo, med sabo smo povezani na neviden način. Komuniciramo kot nevidna bitja.
Se strinjam s tem zapisom. Priporočam ti redno izvajanje meditacije. Če to (meditacijo) obljublja ta gospa je ok. Je ne poznam, nimam izkušnje z njo. Za kaj več moraš biti pripravljena na to in pripravljena kaj naredit na sebi. Samo z radovednost ti obiska ne priporočam.
Bila na takšnem srečanju.
Gospa in 2 njeni kolegici prikazali-odigrali odlomke iz mojega prejšnjega življenja.
Brez meditacije, brez olepševanja, 2 življenji nazaj, ko sem bila žrtev, 1 življenje, ko sem bila krivec in zdajšnje življenje, ko naj bi bila izravnava in bi se morala posloviti od določenih ljudi, da bi bilo prihodnje življenje boljše.
Koliko temu verjeti pa…vsak po svoje.
psihične posledice so lahko preganjavica, imaš občutek, da je nekdo vedno za tabo,
in to nekdo ki ti hoče slabo…
prisluhi, z obtoževanjem,
nadlegovanje kako si ti slab človek,
nagovarjanje na samomor,
lahko ne moreš spati več…
lahko se ti dogajajo potem stvari v stanovanju, padajo slike, letijo predmeti po zraku, se odpirajo in zapirajo vrata, se odpira in zapira luč… sesuvanje postelje, tresenje postelje, klavir sam igra… itd. itd.
do najhujše oblike posedenosti, ko boš potrebovala eksorcista.
O delovanju hudega je sicer izšlo (tudi v slovenščini) več knjig, med katerimi lahko priporočimo tiste, ki jih je napisal pater Gabrielle Amorth, zagotovo najbolj znani vatikanski eksorcist. Vendar je treba opozoriti, da moramo ločevati preproste eksorcizme od tistih obrednih, ki jih moli le škof ali od škofa pooblaščen duhovnik. Takšni so potrebni le v primeru hude obsedenosti oz. posedenosti, kar se pojavlja denimo pri osebah, ki so imele stik z okultizmom in spiritizmom.
ne hecaj se s temi stvarmi, čim bolj stran od tega
sploh če ne veš še nič o duhovnem svetu.
tudi ko sem bila še mlada in naivna,
sem na srečo vseeno bila dovolj pametna,
da sem se o tem najprej poučila
in
verjela kar sem prebrala, da je to nevarno.
kar sem ti napisala, pa za vsak napisan primer poznam ljudi,
ki se jim je to dogajalo –
njim osebno, ali pa njihovim otrokom.
in so se nekatere zgodbe tudi zelo tragično končale.
s smrtjo.
Neprijavljena, 23.01.2022 ob 13:03
Se strinjam s tem zapisom. Priporočam ti redno izvajanje meditacije. Če to (meditacijo) obljublja ta gospa je ok. Je ne poznam, nimam izkušnje z njo. Za kaj več moraš biti pripravljena na to in pripravljena kaj naredit na sebi. Samo z radovednost ti obiska ne priporočam.
To sem zapisal v bistvu zaradi nadaljevanja teme. Sam naslov “kanaliziranje in pogovor z dušo” mi je zanimiv. Kdo je avtor teme, tega ne vem, ampak vedno je avtor tisti, ki je glavni. Pred nekaj leti sem se pogovarjal z eno takrat še študentko psihoterapevtike in sem ji razlagal, da se da psihoterapevtsko delovati na daljavo, recimo s pomočjo forumske komunikacije. Ona je seveda zastopala stališče, da je potreben oseben kontakt. Tu na forumu je vsak nekje za svojim računalnikom in pogovor poteka v tekstovni obliki. Pri osebnem kontaktu se vidimo, tu se pa ne vidimo, samo to je razlika.
Limeta s korono, 24.01.2022 ob 14:16
No to se pa ne strinjam. Prve reakcije in besede lahko marsikaj povejo. In za računalnikom tekstovno pač tega ne doživimo ali občutimo.
Meni osebno forumska komunikacija več kot zadošča. Obstajajo pa tudi druge možnosti, npr. videokonferenca. Internet je kot medij. Če sta dva nekaj metrov narazen je med njima svetloba kot medij.
Forum je zaprt za komentiranje.