Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Znaki nosečnosti

Znaki nosečnosti

Zdravo Ali je katera od vas imela kaj podobnega kot sedaj jaz?

3.1. sem imela menstruacijo, ki je bila tako kot ponavadi dolga 6 dni. Med 15 ter 17 januarjem sva z partnerjem imela nezaščiten spolni odnos. V zadnjih parih dnevih opažam da me na vsake toliko časa boli v križu ter kdaj pa kdaj me tudi špikne v desnem ali levem jajčniku. Od včeraj dalje pa tudi bolj pogosto (na 1uro) hodim na wc. Ali bi lahko morda to bili že prvi znaki nosečnosti?  Povečaneg apetita, bolecine dojk ter slabosti ne opažam. Nasledno menstruacijo moram dobiti čez 10 dni.

Odgovor na objavo uporabnika
Lejla882, 22.01.2022 ob 18:12

Zdravo Ali je katera od vas imela kaj podobnega kot sedaj jaz?

3.1. sem imela menstruacijo, ki je bila tako kot ponavadi dolga 6 dni. Med 15 ter 17 januarjem sva z partnerjem imela nezaščiten spolni odnos. V zadnjih parih dnevih opažam da me na vsake toliko časa boli v križu ter kdaj pa kdaj me tudi špikne v desnem ali levem jajčniku. Od včeraj dalje pa tudi bolj pogosto (na 1uro) hodim na wc. Ali bi lahko morda to bili že prvi znaki nosečnosti?  Povečaneg apetita, bolecine dojk ter slabosti ne opažam. Nasledno menstruacijo moram dobiti čez 10 dni.

Ni tako hitro 😉

Pocaki se 10 dni in ce nebo M nard test…simpl k pasulj ej ????????

Osebno sem po treh dneh vedela, da sem noseča s fantkom (itak mi vsi pravijo, da sem čarovnica, preden se kdo vtakne v mojo zgornjo izjavo ?). Drugače pa prvi znaki so občutljive bradavičke, ki začnejo spreminjati barvo v rožnato. Glede na to, da sta imela nezaščiten odnos ravno v času ovulacije, je najbolj smiselno počakati do datuma nastopa naslednjega menstrualnega ciklusa. Takrat se bodo začeli tudi kazati znaki povečanega nosečniškega hormona – HCG, kar bo razvidno tudi iz opravljenega testa.

Vaši znaki, pikanje v jajčniku, bolj kažejo na neko neravnovesje, kot pa na samo nosečnost, ker se nosečnost praviloma razvija v maternici (razen, če je izvenmaterična nosečnost, ki pa je zelo neprijetna in zahteva posredovanje kirurške pomoči.

Počakajte do testa, potem pa se na njegovi podlagi odločite, kako naprej. Vse dobro vam želim ?

Jaz sem v obeh nosečnostih še pred izostankom menstruacije v križu čutila neko čudno napetost ko sem se sklonila. Pri prvi nosečnosti seveda nisem niti pomislila, da bi to lahko bilo to, pri drugi sem pa par dni za tem naredila test in je bil pozitiven. V prvi nosečnosti so me takrat ko bi morala dobiti menstruacijo začele zelo boleti prsi. Bradavice so me tako hudo pekle, da skoraj nisem mogla modrca obleči. In pa na wc sem hodila vsakih 5min (hormonske spremembe). Test sem naredila 7 dni po izostanku, ampak po vseh teh simptomih sem bila skoraj 100% da bo in je bil pozitiven. Počakaj še malo pa boš videla. Meni so se vsi simptomi začeli pojavljati par dni preden bi mogla imeti menstruacijo.

In si dobila? Ali si noseča? Zdaj se bi že moralo videti. Zanima me, kaj je bilo iz teh simptomov.

Jaz sem vedla že pred zaostankom. Pekla me je zgaga kot nikoli prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close