Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Hitri test negativen pcr pozitiven

Hitri test negativen pcr pozitiven

Toliko o zanesljivosti testov. Sin je bil zaradi okužbe v šoli v karanteni. Drugi dan karantene je bil pozitiven na hitrem testu, kazal pa je tudi simptome bolezni (glavobol, boleče grlo, vročina, utrujenost). PCR test mu je okužbo potrdil. Dva dni kasneje smo začeli znake okužbe kazati vsi ostali člani gospodinjstva (2 sta bila samo prehlajena, 1 je imel poleg prehlada še glavobol, mene pa je, kljub temu, da sem polno cepljena, popolnoma sesulo – mrzlica,  boleče kosti in mišice, glavobol, splošna oslabelost, nespečnost,…), a hitri test nikomur ni pokazal okužbe. Ne prvič, ne drugic, ne tretjič,… Jaz sem si nato vzela bris iz grla, nakar je bil test pozitiven. In seveda je bil pcr za vse pozitiven.

Povedati hočem, da so ti hitri testi popolnoma neuporabni pri omicronu.

Nam je pohitri test pokazal. Potem pa PCR tudi pozitiven. Mogoče je bila delta, ker je prvi zbolel bil pozitiven na hitrem testu 5.1.

Odgovor na objavo uporabnika
Hmmm431, 22.01.2022 ob 18:04

Toliko o zanesljivosti testov. Sin je bil zaradi okužbe v šoli v karanteni. Drugi dan karantene je bil pozitiven na hitrem testu, kazal pa je tudi simptome bolezni (glavobol, boleče grlo, vročina, utrujenost). PCR test mu je okužbo potrdil. Dva dni kasneje smo začeli znake okužbe kazati vsi ostali člani gospodinjstva (2 sta bila samo prehlajena, 1 je imel poleg prehlada še glavobol, mene pa je, kljub temu, da sem polno cepljena, popolnoma sesulo – mrzlica,  boleče kosti in mišice, glavobol, splošna oslabelost, nespečnost,…), a hitri test nikomur ni pokazal okužbe. Ne prvič, ne drugic, ne tretjič,… Jaz sem si nato vzela bris iz grla, nakar je bil test pozitiven. In seveda je bil pcr za vse pozitiven.

Povedati hočem, da so ti hitri testi popolnoma neuporabni pri omicronu.

ob taki razširjenosti okužb v populaciji, je lovljenje ljudi in omejevanje gibanj iz tega naslova,da bi jih polovili brezveze… če pa dodamo še dejstvo, da so testi s katerimi jih lovimo, neučinkoviti, pa sploh. Virus je praktično je že povsod in res je to kar se počne sedaj s temi testi in kodami grozljivo zapravljanje milijonov, s katerimi bi lahko učinkovito zdravili ljudi, če bi jih le učinkovito uporabili… tako pa se mečejo dobesedno v koš. Človek ki ima znake je bolan… prav je da počiva doma in se pozdravi… vsi ti stesti in posledično kode so brezveze

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close