Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › A1 računi

A1 računi

Ima še kdo pri A1 televizijo, internet oz. kakšne druge storitve, in ne prejema računov? Novembra so obveščali, da imajo neke težave in da bodo ti izstavljeni v naslednjih dneh. Zdaj smo pa že konec januarja in še vedno nič.

Mi smo dobili, kot ponavadi.

Jaz dobim po mailu.

Imam samo gsm in vedno redno dobim račun. Imela sem nekaj časa e račun, a ker ne gledam redno mejlov, sem tako račun z zamudo videla. Zato sem šla nazaj na papir.

Odgovor na objavo uporabnika
Sploh ne rišem tu, 22.01.2022 ob 14:03

Imam samo gsm in vedno redno dobim račun. Imela sem nekaj časa e račun, a ker ne gledam redno mejlov, sem tako račun z zamudo videla. Zato sem šla nazaj na papir.

Drugače Imaš pa portal Moj A1, tam so vsi računi.

Jaz tudi na portalu MOJ A1 nimam nobenega novejšega računa. Zadnji je iz novembra, pa še tega mi ne odpre normalno, ampak samo vrže ven neko napako.

Odgovor na objavo uporabnika
l3jg4t1ck4, 22.01.2022 ob 18:21

Jaz tudi na portalu MOJ A1 nimam nobenega novejšega računa. Zadnji je iz novembra, pa še tega mi ne odpre normalno, ampak samo vrže ven neko napako.

Poskušaj Še iz kakšne druge naprave z logiranjem in preveri, če je isto. Lahko da je pri tebi kaj. Drugače se tja obrni, te bodo vezali v tehnično. Pro meni je vse b.p. že skoz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close