Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › fu**kal sestrično

fu**kal sestrično

Po 6,5 letih skupnega živjenja – oba v zelo zrelih letih, on 65, jaz 8 let manj, izvem, da je leta in leta fu**kal svojo sestrično in se z njo kasneje celo poročil. Ne morem sploh povedati, kako na bruhanje mi gre. Sta pa vsak dan hodila k maši – on in sestrična (žena) ves čas trajanja zakona. Jaz v cerkev ne hodim. Trenutno sem še z njim – je tudi 5x neuspešno zdravljen alkoholik – česar tudi prej  nisem vedela (vedela sem pa za njegove težave z alkoholom – mi je sam povedal). Dokler se po 6,5 letih skupnega življenja z mano spet ni ful zapil za cca dva tedna. Sem ga spravila v bolnico in nazaj na treznost zdaj je ok. Jaz pa nisem ok. Niti slučajno. Enostavno tega ne morem predelati. Meni je seks s sestrično… ma nimam besed. Bi seksal tudi z mamo – na srečo je pokojna, ali sestro? Če samo pomislim na primer da bi mene fu**al moj bratranec ali mojo hči od bivšega nečak… Dobesedno mi gre na bruhanje. Zelo resno razmišljam, da zvezo prekinem. Ker – čeprav nisem najmlajša – se mi zdi, da ne potrebujem potencialnega alkoholika (če se je 5x neupešno v Polju zdravil, kakšne šanse sploh so, da bo ob meni trezen še naprej) in moškega, ki je prakticiral incest. Sicer ni slab človek. Kako bi ravnali vi? In ne, ni izmišljena zgodba. Žal. Me tudi telesno zdeluje – brez volje sem, ne jem, ne spim…

Ma najboljse da vzrtajas. Bo boljse. Enkrat.

alkoholik pac

mentalno prfuknen

ni cudnega

Odgovor na objavo uporabnika
dolgolaskica, 21.01.2022 ob 19:55

alkoholik pac

mentalno prfuknen

ni cudnega

Ravno zate. Nate se tako lepijo samo luzerji, Še nis spoznala? Še boš!

Najprej se umiri, potem pa se pozanimaj, kaj je to incest. Med tistimi, ki se po zakonu lahko poročijo, ni incesta. Po zakonu je poroka s sestrično dovoljena.

Pri 65 seksaš?resno?

Jah, malo je nenavadno to. Naj raje pove svojo zgodbo, da boš malo bolj vedela za kaj se gre.

Sta že kar nekaj časa skupaj, očitno ni tako slab do tebe.

Pretehtaj pluse in minuse.. vse dobro ♥️

Anonimno753, 21.01.2022 ob 20:48

Najprej se umiri, potem pa se pozanimaj, kaj je to incest. Med tistimi, ki se po zakonu lahko poročijo, ni incesta. Po zakonu je poroka s sestrično dovoljena.

Da je gospod, ki je leta f.u.k.a.l sestrično, psihični bolnik.

Kar pa še ne pomeni, 22.01.2022 ob 01:40

Da je gospod, ki je leta f.u.k.a.l sestrično, psihični bolnik.

Ni psihični bolnik. Se pravi, da gotovo je z njegovo psiho nekaj narobe.

Da je bil poročen s sestrično ni nič takega. Imam teto ki je poročena z bratrancem. To ni nezakonito in ni incest.

Alkohol bi me bolj motil. Če sta skupaj 6 let, te ima rad, je dober do tebe in se do zdaj ni zapil, potem bi jaz poskusila iti dalje.

mimores, 21.01.2022 ob 22:59

Pri 65 seksaš?resno?

Zakaj pa ne bi?

Pa kaj je to takega. Poglej evropske vladarje. Vsi so si med seboj v sorodu ali so si bili. V času AO na Slovenskem je bila poroka med bratrancem in sestrično nekaj povsem običajnega. Šlo je samo za povečanje premoženja. Pri vladarskih družinah pa še za povečanje moči.

Je pa res, da je verjetnost dednih bolezni (duševnih) pri otrocih iz takšnega zakona večja kot pri otrocih iz drugih zakonov.

Proč od njega, čim hitreje moreš. Pa ne zaradi sestrične ampak zaradi alkohola.

Kar se razmerja s sestrično tiče pa: Vedno so obstajali tudi zakoni med bratranci in sestričnami, zdi se mi, da jih celo Cerkev priznava. Ne razumem, kako je to tebi nekaj novega in nedopustnega?

On ni potencialni alkoholik, on JE alkoholik.

Ce je v tebi kaj zdrave pameti, spakiraj dokler imas cas in ne glej nazaj!

Menjaj telefonsko stevilko, zanj pa bo ze poskrbela sestricna. Oz… kaj te briga kaj bo z njim, itak je propalica, odrasel in opravilno sposoben, tako da….

Če se je 5 x zdravil ne bo nikoli nehal piti Najmanj zaradi tebe. Malo se pouči o zdravljenju alkoholizma. Preberi literaturo o tem. Npr. Andrej Perko , lahko tudi dr. Janez Rugelj.

Kaj je narobe s tabo, da ga sploh prenašaš tako dolgo.

šok po 6,5 letih, 21.01.2022 ob 19:11

Po 6,5 letih skupnega živjenja – oba v zelo zrelih letih, on 65, jaz 8 let manj, izvem, da je leta in leta fu**kal svojo sestrično in se z njo kasneje celo poročil. Ne morem sploh povedati, kako na bruhanje mi gre. Sta pa vsak dan hodila k maši – on in sestrična (žena) ves čas trajanja zakona. Jaz v cerkev ne hodim. Trenutno sem še z njim – je tudi 5x neuspešno zdravljen alkoholik – česar tudi prej  nisem vedela (vedela sem pa za njegove težave z alkoholom – mi je sam povedal). Dokler se po 6,5 letih skupnega življenja z mano spet ni ful zapil za cca dva tedna. Sem ga spravila v bolnico in nazaj na treznost zdaj je ok. Jaz pa nisem ok. Niti slučajno. Enostavno tega ne morem predelati. Meni je seks s sestrično… ma nimam besed. Bi seksal tudi z mamo – na srečo je pokojna, ali sestro? Če samo pomislim na primer da bi mene fu**al moj bratranec ali mojo hči od bivšega nečak… Dobesedno mi gre na bruhanje. Zelo resno razmišljam, da zvezo prekinem. Ker – čeprav nisem najmlajša – se mi zdi, da ne potrebujem potencialnega alkoholika (če se je 5x neupešno v Polju zdravil, kakšne šanse sploh so, da bo ob meni trezen še naprej) in moškega, ki je prakticiral incest. Sicer ni slab človek. Kako bi ravnali vi? In ne, ni izmišljena zgodba. Žal. Me tudi telesno zdeluje – brez volje sem, ne jem, ne spim…

Hm… toliko gneva, toliko odpora do njega in njegovih dejanj pa še vztrajaš z njim?

…da ni morda kaj narobe tudi s teboj?

Problem je v tebi, ker si nasedla psihopat in pojancu ….

Tukaj jaz vidim problem ALKOHOL!

… in ja, pozanimajte se kaj pomeni INCEST!

Tako, da… Srečno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close