Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › veliko oprsje

veliko oprsje

Zdravo dekleta. Nimam ravno veliko oprsje sedaj oziroma mam nimam,kosarica C.Hocem reci imam prsi nisem ravno suhica.Problem je da pri moskemu nikoli ne vem ali sem mu vsec jaz ali moje prsi.Obcutek imam da me imajo samo zaradi mojih dojk,se sesali bi jih oziroma lizali.Pocasi mi gre ze na zivce vse to.Rada bi da mi enkrat nekdo rece kako imas lep obraz ne pa lep pogled na hribcke

meni se k mam take

https://pin.it/1OVcbQU

ni treba sekirat s tem

ce sem jim vsec jim sigurno nisem zaradi velikih josk ?

so pa slatke ??

Odgovor na objavo uporabnika
vera997, 21.01.2022 ob 14:53

Zdravo dekleta. Nimam ravno veliko oprsje sedaj oziroma mam nimam,kosarica C.Hocem reci imam prsi nisem ravno suhica.Problem je da pri moskemu nikoli ne vem ali sem mu vsec jaz ali moje prsi.Obcutek imam da me imajo samo zaradi mojih dojk,se sesali bi jih oziroma lizali.Pocasi mi gre ze na zivce vse to.Rada bi da mi enkrat nekdo rece kako imas lep obraz ne pa lep pogled na hribcke

In zakaj si tako želiš pozornosti nasprotnega spola? Dub si fanta pa daj mir.

če je s tabo več kot tri mesece, pol bi se tud jošk naveličal…

Vprašanje ki bo vsako leto bolj nepomembno

wd40a, 21.01.2022 ob 15:14

Vprašanje ki bo vsako leto bolj nepomembno

Ponavadi tvoji komentarji niso tako smešni, ampak tale zmaga.

Še en ki ima jajca.

campari, 21.01.2022 ob 15:48

Še en ki ima jajca.

Velikosti C.

Jih že kažeš? Obleci se primerno. Hala itd. V službi. Delavna oprema in boš videla? Malo se pogovarjaj. Mogoče se moraš naučit pogovarjat. Čliveku je všeč, kar un kaže ali ponuja. Eni deci imajo radi majhne? Jaz npr imam tudi C. Se oblečem

Samo nekomu, ki res vem, da so mu všeč včasih pokažem. Se mi je pa tudi zgodilo. Da sva si bila top. V postelji katastrofa, ker so bile tipu všeč majhne. In jih ni hotel masirat. Tko da ja. Če si zadekan ti tudi to lohk zgodi. Tko, tvoji push up mordci in dekoltejčki stran. In se ti bo zgodilo, kar se je meni gor. Nisva šla 2x v posteljo.

Hjcg, 04.02.2022 ob 19:53

Jih že kažeš? Obleci se primerno. Hala itd. V službi. Delavna oprema in boš videla? Malo se pogovarjaj. Mogoče se moraš naučit pogovarjat. Čliveku je všeč, kar un kaže ali ponuja. Eni deci imajo radi majhne? Jaz npr imam tudi C. Se oblečem

Samo nekomu, ki res vem, da so mu všeč včasih pokažem. Se mi je pa tudi zgodilo. Da sva si bila top. V postelji katastrofa, ker so bile tipu všeč majhne. In jih ni hotel masirat. Tko da ja. Če si zadekan ti tudi to lohk zgodi. Tko, tvoji push up mordci in dekoltejčki stran. In se ti bo zgodilo, kar se je meni gor. Nisva šla 2x v posteljo.

lepe bejbe imajo lep obraz in celotno postavo

moski ki gledajo joske in rit so v vecini dejansko grdi in povprecni

poglejmo kasni gledajo za top modeli in kasni za bajskami

Najprej oprosti za tale zapis – košarica C sploh ni velika košarica. Razen če si zelo suha, potem izstopa.

Kar se tiče vprašanja – tvoje oprsje je del tebe. Torej v čem je problem? Človeka moraš moraš bolje spoznat, da veš v čem se ujemata.

Neprijavljena, 04.02.2022 ob 20:17

Najprej oprosti za tale zapis – košarica C sploh ni velika košarica. Razen če si zelo suha, potem izstopa.

Kar se tiče vprašanja – tvoje oprsje je del tebe. Torej v čem je problem? Človeka moraš moraš bolje spoznat, da veš v čem se ujemata.

Velike dojke, veliki problemi. Dobiti cunje, nedrček, da vse drži skupaj, se posebno če tečeš. Jaz sem jih mogla skos držat če sem tekla na boš v srednji.

Grozno. V puberteti je bilo noro. Potem so šle malo dol, ko se mi je teža umirila. Pri nosečnosti spet…

Zdaj spet normala 75 B.  Se vedno napete 40+

Ti nimaš v glavi nič, zastonj joški glomazni.

Ma kake prsi nekaj, če ga dobro obdelaš, ne bo vedu kje se mu glava drži ne kake prsi imaš! Moja izkušnja! (seveda imam majhne  pa še ni noben pritožil do zdaj) 😉

Ma nima veze, 04.02.2022 ob 21:10

Ma kake prsi nekaj, če ga dobro obdelaš, ne bo vedu kje se mu glava drži ne kake prsi imaš! Moja izkušnja! (seveda imam majhne  pa še ni noben pritožil do zdaj) 😉

Ka nj jz rečem k jih brez modrca pr popku iščem??Narava me je dodobra obdarila,neki so tud moje kile pripomogle,in predvsem gravitacija. Ko sem bila mlajša sem res razmišljala o pomanjšanju,zdej k sm 40,pa me ima moja draga rada tako kt sm,pa čeprov je to 100K

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close