Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › kaj danes dogaja v štacunah?

kaj danes dogaja v štacunah?

Kaj je danes, da je v trgovinah taka gneča? Lidl, Hofer, Europsin, Mercator…

Povsod v trgovinah v našem naselju skoraj vse blagajne delajo, ful ljudi, parkinga ne dobiš…

Še nekaj je.   Police so čedalje bolj prazne, vaski dan bolj?

Folk je v karntenah, zato je otežena dobava. Se po povsem poštimalo v roku 14 dni.

Se kaj pripravlja?

Socialka.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pripravlja, 21.01.2022 ob 14:29

Se kaj pripravlja?

Pripravlja se konec epidemije in vsesplošna orgija. 😉

nakazilo, 21.01.2022 ob 14:38

Socialka.

Danes je 21., ne vem, kdaj so socialke, je bila pa različna struktura ljudi, veliko upokojencev tudi in večina je imela nabito polne vozičke

Police tako-tako, so jih filali z robo, za par stvari sem vprašala in nimajo, ni dobave.

Res me je presenetila taka gneča v dopoldanskem času 11-12, čeprav je petek, tako je običajno pred prazniki, sem prav preračunavala, če nisem kaj spustila…

Enako pri nas v sparu. Ljudje so fraj v karanteni pa grejo v soping.

ful gneča, 21.01.2022 ob 13:31

Kaj je danes, da je v trgovinah taka gneča? Lidl, Hofer, Europsin, Mercator…

Povsod v trgovinah v našem naselju skoraj vse blagajne delajo, ful ljudi, parkinga ne dobiš…

Ljudje okuženi, pa so doma, pa šetajo okoli.

Ravno danes, videno  okoli 15. ure , Lidl Vojkova Ljubljana- čafurski čiča ( se je s svojo matrono pogovarjal v južnjaščini), nekje 60+ let, brez maske vsdotipl se goltil in davil že pri košarah kjer je eno vzel;  prej si jasno ni niti rok razkužil..pizdun pa tako kašljal da me je imelo, da bi ga zatožila prodajalcem, pa ponavadi  se ne vtikam, ampka to je bilo pa too much…  Curak čafurski, če si ti okužen, masko gor, pa da  ne kašljaš  dikrekt ne po košarah, ne po sadju in zelenjavi. Mrrššššššš!

V tisti Lidl na Vojkovi hodim samo zato, ker mi je všeč, ker je velik in ker ima podzemno garažo – ampak zdaj pa nekje 2 -3 mesece ne prestopim praga – kaj se to pravi, okuženo pol Slovenije, kašljajoče in po očeh vidno bolni ljudje pa hodijo brez maske po štacunah! Mrrrrš!  dajte Lid nastavt na vhode nekoga, ki bo opozarjal take ljudi, da si dajo masko na mavželj ali pa naj ne hodijo notler. To je nagravžno – da taki ljudje namerno hodijo okuževat s komerkoli  v trgovine, pa kašljajo po živili. Mrrrrš!

Plačo so dobil – Albanci, Bošnjaki, Šiptarji …

Sem šla danes v sredne velik Mercator okrog 4h. Niti enega notri, pol sta še dva pricapljala. A se ljudje bojijo, da se bodo za dva meseca štacune zaprle in bo samo en jrožnik namesto dva al da bodo šle spet cene hrane gor?

Narod je po karantenah ali pa bo kmalu v karanteni in si nabavlja za čas, ko ne bodo smeli ven. Ogromno obolelih. Po moje tudi okuženi bluzijo okrog.

Kupuje se zaloga za izolacije in karantene, pri nas isto, police na pol prazne, pa nismo na vasi

ultrapas, 21.01.2022 ob 18:43

Narod je po karantenah ali pa bo kmalu v karanteni in si nabavlja za čas, ko ne bodo smeli ven. Ogromno obolelih. Po moje tudi okuženi bluzijo okrog.

Ja seveda, kaj pa ces druga.

Lovilec teme, 21.01.2022 ob 18:23

Plačo so dobil – Albanci, Bošnjaki, Šiptarji …

Danes 21.1.22 so bili izplačani socialni transferji:

.https://zastarse.si/socialni-transferji/izplacila-socialnih-transferjev-v-letu-2022-terminski-nacrt/

Opazam – Gredo v petek da imajo soboto fraj. Prej so hodili ob sobotah popoldan- zvecer, zadnje case je takrat trgovina izropana. Zato hodijo v petek. Soboto dopoldan izkoristijo za izlet, ali ciscenje, kuharijo, peko…

Šnelca_783, 21.01.2022 ob 19:24

Opazam – Gredo v petek da imajo soboto fraj. Prej so hodili ob sobotah popoldan- zvecer, zadnje case je takrat trgovina izropana. Zato hodijo v petek. Soboto dopoldan izkoristijo za izlet, ali ciscenje, kuharijo, peko…

Ja ker v soboto navalijo predvsem mlade družine s kričači tam med 2-5 let, ki plezajo in skačejo not po vozičkih za hrano, tam med 12. in 17. uro je bil vedno visok interaval. In ni šans, da to poslušam, tisto cmizdrahanje, tečnarjenje, histeriranje in zariple otroške uboge obraze gledam, ki jim je tako boooooring v štacuni. Saj se mi smilijo ti otroc, ko ne smejo z enim od staršev ostat doma, jih vlačijo po štacunah za hrup in genčo delat, pa potem vsi živčni tam. Zato ne hodim več po nakupi ob sobotah -all said.

ob sobotah je šundr, 21.01.2022 ob 19:40

Ja ker v soboto navalijo predvsem mlade družine s kričači tam med 2-5 let, ki plezajo in skačejo not po vozičkih za hrano, tam med 12. in 17. uro je bil vedno visok interaval. In ni šans, da to poslušam, tisto cmizdrahanje, tečnarjenje, histeriranje in zariple otroške uboge obraze gledam, ki jim je tako boooooring v štacuni. Saj se mi smilijo ti otroc, ko ne smejo z enim od staršev ostat doma, jih vlačijo po štacunah za hrup in genčo delat, pa potem vsi živčni tam. Zato ne hodim več po nakupi ob sobotah -all said.

Verjetno res. Ob sob dopoldan skoraj nikoli ne grem.

Danes sem pa videla, kar zal skoraj vsakic vidim. Meni je bilo v trgovini vroce in sem si bundo dala dal. Otrocicki pa v bundi, kapi, sal. Otrok ves rdec, potem slisis hcerko ki rece mami, ” gremo ven saj smo ze skoraj uro po trgovini, mali je dolgcas”.

Bi ji skoraj rekla ” mali ni dolgcas, mali bo slabo, je vsa potna in rdeca, verjetno zejna, se bo skuhala v bundi, s salom in kapo na glavi. Pismo naj hcerka pelje mamo sama po nakupih, kaj vlaci otroka s sabo. Tam preblejavajo po trgovinah po mm se premikajo in guzvajo.

Jebač, 21.01.2022 ob 13:32

Še nekaj je.   Police so čedalje bolj prazne, vaski dan bolj?

Zaradi takih paničarjev je v 1. valu zmanjkalo wc paprija in kvasa po nepotrebnem! Tepci! Ni vam dovolj, da paničarite pred cepivom in posledično zasedate postelje v bolnišnicah, zdaj boste še mrzlično grabili v trgovinah, kar rabite in kar ne rabite. Umirite se in pouščite si kakega dobrega psihiatra!

Kje so te prazne police? Vedno vas vprašam, pa nikoli odgovora.

a spet zganjate paniko, 21.01.2022 ob 20:26

Zaradi takih paničarjev je v 1. valu zmanjkalo wc paprija in kvasa po nepotrebnem! Tepci! Ni vam dovolj, da paničarite pred cepivom in posledično zasedate postelje v bolnišnicah, zdaj boste še mrzlično grabili v trgovinah, kar rabite in kar ne rabite. Umirite se in pouščite si kakega dobrega psihiatra!

Tole pomanjkanje wc papirja, ne samo pri nas, me je v bistvu presenetilo. ?☺ Bi me mogoče že bolj skrbelo, če bi zmanjkalo praška. Ker za rit obrisati se še vedno najde kaka stara brisača ali kaj podobnega, ki se lahko spere in potem opere. Nagravžno, bo kdo rekel. Včasih so se tako prale plenice, pa še nobenemu ni rit odpadla ob jovo na novo opranih, ko so imeli tudi pokakane, ne samo polulane.  Voda in mila so pa tudi še vedno a voljo za rit oprat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close