Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kje dobiti sluzbo samo z oš

Kje dobiti sluzbo samo z oš

Pomaga ce sem mlada lepa 33 letnica?

Sem programer, visoka plača (skoraj 4500€ neto), a žal še devičnik. Imam plačo za naju oba, lahko živiva skupaj, te bom lepo financiral.

Odgovor na objavo uporabnika
seveda289, 21.01.2022 ob 11:53

Sem programer, visoka plača (skoraj 4500€ neto), a žal še devičnik. Imam plačo za naju oba, lahko živiva skupaj, te bom lepo financiral.

Moras biti pa res grd da si s tako placo se devicnik tako da raje je zenska na cesti ?

Kot čistilka na policiji.

??

Bi ti predlagal najstarejso obrt sam ne…

Bom se jaz tvoje grehe nosil…

Bitcoina mas dol… Kup, ne…

🙂 ce nje ne zanima pa mene sem na isteM samo me zanima Zakaj si se vedno devicnik

Prej bi razmisljalenpa cedalje vec je tega ma saj kaj pa ti bo izobrazba jaz imam visoko pa me vseeno moz financira s 3000 place ki jo ima

Nekateri imajo radi doma lusno zeno in gospodinjo

Moja je tudi doma samo ima dober razlog.Zdravstvene tezave.Je pa tudi lepa.

mene tudi zanima ??

bi me kdo financiral?

sem kjut ☺️

same propalice ? in potem jaz ne dobim normalnega desca z izobrazbo neke mlade pickeece pa uzivajo na plecih punjasev

fak572, 21.01.2022 ob 12:03

same propalice ? in potem jaz ne dobim normalnega desca z izobrazbo neke mlade pickeece pa uzivajo na plecih punjasev

je hudic

Pa sta je zatebe normalno??? De ti prvo to razcisti pa onda nergaj…

ce si fletna lusna si lahko moja,mam zadost kesa

Osnovna sola sluzba, 21.01.2022 ob 11:52

Pomaga ce sem mlada lepa 33 letnica?

33 let si že na robu starosti. Ne obetaj si preveč. Lepota te bo kmalu minila

Ja , mogoče poskusiš v kakšnem lokalu…tam se lepota dobro vnovči z napitninami…te napitnine varčuješ in se jeseni vpišeš v srednjo šolo ob delu- kaj ti leži- ekonomska, aranžerska, administracija…ali pa proizvodnja…ob delu šola in napredek- vlagaj v svoje znanje…ali pa tečaji- računalništvo, jeziki…nikoli ni prepozno za znanje…se spomnim, šolo ob delu so delali 50- letniki…tako, da si počasi pridobivaj boljšo izobrazbo in vztrajaj !

Ali pa, ko boš kelnarca- spoznaš marsikoga zanimivega- se usoda obrne- se bogato  poročiš, greš v tujino, itd…pusti se presenetiti, nabiraj izkušnje…

Tudi v kakšno trgovino prideš samo z osnovno šolo…ala Mercator, Hofer…so zelo znižali standarde- ne rabiš več trgovske šole za delo v trgovini…potem pa narediš kakšno interno izobraževanje za poslovodkinjo…kar poglej balkance po trgovinah, še slovensko ne znajo…tako, da kar pošlji vlogo za delo prodajalke v Merkator…pa sporoči kako ti je uspelo.

Onlyfans

Mlada 33 letnica ja 😀

Nekak tako kot suha voda 😀

polno jih je tukaj ocitno, ki te bodo zaposlili, celo na vodilno mesto pravijo

V proizvodnji je dela, kolikor hočeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close