Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj ženske lažejo pri spletnem klepetu?

Zakaj ženske lažejo pri spletnem klepetu?

Na tinderju sem si dopisoval z eno lusno punco. Bo njenih besedah ločena, živi na svojem že od polnoletnosti. Do sem mi je res vse ugajalo, no pol pove, da ima tudi otroka… glej, raje bi sicer videl, da ga seveda nima, ampak OK. Ima dobro službo, visoko izobrazbo in vse kar sodi zraven…. si mislim, ok, otroka bom nekako sprejel, sej ne bom prvi.

Se dobiva na zmenku…. se izkaže, da živi v mansardi pri tastarih (toliko o tem, na svojem), v pogovoru se mi ni zdela ravno nek vrhunec razgledanosti ali izobrazbe, se seveda izkaže, da imam srednjo šolo…

Jebiga, rito ma pa vseeno dobro, to sem si po pijači tudi malo bolj ogledal :)…. sedaj pa mi pisari, kdaj se spet dobiva? halo? Ona mi je lagala, še preden sva se sploh spoznala, jaz sem svoje dobil….kaj zdaj misli?

Glede na to da cloveka sodis po izobrazbi si drek

Jaz se sploh nebi dobila s teboj

Glede na tvoje obnasanje in razmisljanje in vecino drugih po mojih izkusnjah kaze nasprotno.

Da ste visoko izobrazeni mentalno zaostali ,nerazgledani.

Temu pa je tako ker zreli in razgledani ne postanemo z izobrazbo ampak zaradi zivljenja,sploh tezkih stvari v zivljenju.

lulcek

Odgovor na objavo uporabnika
so vse enake, 21.01.2022 ob 11:32

Na tinderju sem si dopisoval z eno lusno punco. Bo njenih besedah ločena, živi na svojem že od polnoletnosti. Do sem mi je res vse ugajalo, no pol pove, da ima tudi otroka… glej, raje bi sicer videl, da ga seveda nima, ampak OK. Ima dobro službo, visoko izobrazbo in vse kar sodi zraven…. si mislim, ok, otroka bom nekako sprejel, sej ne bom prvi.

Se dobiva na zmenku…. se izkaže, da živi v mansardi pri tastarih (toliko o tem, na svojem), v pogovoru se mi ni zdela ravno nek vrhunec razgledanosti ali izobrazbe, se seveda izkaže, da imam srednjo šolo…

Jebiga, rito ma pa vseeno dobro, to sem si po pijači tudi malo bolj ogledal :)…. sedaj pa mi pisari, kdaj se spet dobiva? halo? Ona mi je lagala, še preden sva se sploh spoznala, jaz sem svoje dobil….kaj zdaj misli?

Glej, večina ljudi se težko sprijazni z realnim stanjem v katerem so.

Sklepam, da si še mlad in imaš precej časa… Loti se “spinning plates” tehnike in se ne sekiraj preveč okoli tega, kaj pravijo ženske o sebi, raje poglej kaj počno in to naj ti bo osnovno vodilo.

se pravi rit ni prevagala nad ostalim?

pač poveš po pravici, da je bil seks zanič.

Halo, a ti je že dala, halo, koliko zmenkov sta imela?????

heh…, kaj zdej, si jo nategnil, al ti je prišlo samo  s tem, da si jo v rit gledal…

Popay npr, 21.01.2022 ob 12:18

heh…, kaj zdej, si jo nategnil, al ti je prišlo samo  s tem, da si jo v rit gledal…

:)))))))))))))))))))))))))))

Ajoj, za en seks je naredil celo studijo al je izobrazena, al je v mansardi…noro.

Bogve kaj je pocenjal al jo je gineko pregledal in analiziral prej in potem. Eno pipalulo.

Norc.????

Očitno ti laže, ker je ocenila, da je ne zanimaš za dolgo in resno zvezo pa ji je vseeno kaj si misliš oz kaj si boš, ko izveš, da se je zlagala.

Jaz sem si včasih izmišljevala imena kar sproti, ko so ne zunaj kakšni tipi ogovorili. Niso ne zanimali in nisem želela, da vedo niti kako mi je ime. Najraje sem bila Špela, Mojca, Ana…

Jinx920, 21.01.2022 ob 12:25

Očitno ti laže, ker je ocenila, da je ne zanimaš za dolgo in resno zvezo pa ji je vseeno kaj si misliš oz kaj si boš, ko izveš, da se je zlagala.

Jaz sem si včasih izmišljevala imena kar sproti, ko so ne zunaj kakšni tipi ogovorili. Niso ne zanimali in nisem želela, da vedo niti kako mi je ime. Najraje sem bila Špela, Mojca, Ana…

Laže zato, ker nje ne zanima resen dolgoročni odnos.

Anonimno 1289, 21.01.2022 ob 12:31

Laže zato, ker nje ne zanima resen dolgoročni odnos.

Z njim..

Jinx920, 21.01.2022 ob 12:43

Z njim..

Hm… mogoče. Kako pa ona lahko ve, da ji je povedal vse po resnici?

En cajt sem bil na badoo, twoo in na tinderju pa me je povsem minilo, ker večina tega, kar so punčare opisovale v svojih profilih ni držalo. Parkrat sem se dobil tudi s takim, ki so bile poročene in imele družino, a so se oglaševale kot samske ali ločene. Ena taka je tudi padla, ker nisem vedel, da je vezana. Če bi vedel , je ne bi…

Iz istega razloga kot ostali lažjivci na netu. Moški, ženske….nima veze. V opis dajo svoje želje, ne pa realnega življenja. Taki ljudje niso zadovoljni s svojim življenjem, naredijo pa itak nič da bi ratalo tako kot želijo. Je lažje se predstavljat kot nekaj kar niso, kot pa postati to. Osebno nimam kaj s takimi ljudmi počet. Če jim je ok ta laž, jim je ok še marsikaj. Če se sami sebe sramujejo in se zdijo sami sebi nevredni ljubezni, kdo sem jaz da jih prepričujem v nasprotno. Sem čisto prestara za ta bulšit. Si kar si. Če lahko to sprejme drugi ok, če ne brezveze riniti v nekaj. Jaz hočem da je nekdo z mano zaradi mene, ne pa zaradi fantazijske izboljšane mene.

BTDT nepr., 21.01.2022 ob 12:48

Hm… mogoče. Kako pa ona lahko ve, da ji je povedal vse po resnici?

En cajt sem bil na badoo, twoo in na tinderju pa me je povsem minilo, ker večina tega, kar so punčare opisovale v svojih profilih ni držalo. Parkrat sem se dobil tudi s takim, ki so bile poročene in imele družino, a so se oglaševale kot samske ali ločene. Ena taka je tudi padla, ker nisem vedel, da je vezana. Če bi vedel , je ne bi…

Ženska ima nos za napačne. Očitno jo je nekaj odbilo. Če bi imela resne namene in bi ji bil všeč, mu ne bi lagala

naj vrže prvi kamen tisti, ki nikoli ne laže. 

Veliko žensk se rade zlaže, sploh o samostojnosti… Če živiš v hiši od staršev, pač nisi na svojem, pa je popolnoma vseeno, ali imaš ločen vhod ali kaj podobnega..živiš pač pri tastarih

Rajši zivim v hiši staršev v svojem gospodinjstvu z svojim vhodom, z svojim vrtom, z svojo teraso … kot (nekje na svojem) v več stanovanjski stavbi med samimi čefurni in otroškim vrtecom njihovih otrok. Sploh nimam kaj za razmišljat.

mijav mijav, 21.01.2022 ob 11:40

se pravi rit ni prevagala nad ostalim?

pač poveš po pravici, da je bil seks zanič.

Pa še prej naj pove, da drugega kot seks, sploh ni iskal.

Zakaj tipi tok lažejo?

Jinx920, 21.01.2022 ob 13:23

Ženska ima nos za napačne. Očitno jo je nekaj odbilo. Če bi imela resne namene in bi ji bil všeč, mu ne bi lagala

Khm, kolikor sem razumel, je te laži vseboval že njen profil… 😉

Tu ne gre za to, da ima nos za slabe tipe, ampak je slaba kar ona sama.

Če imaš ti svoje stanovanje in dobro zaslužiš, njeni bivalni pogoji in izobrazba ne bi smeli biti ovira.

BTDT nepr., 21.01.2022 ob 16:57

Khm, kolikor sem razumel, je te laži vseboval že njen profil… 😉

Tu ne gre za to, da ima nos za slabe tipe, ampak je slaba kar ona sama.

Slabo bereš, to razumevanje ob branju ti nekaj ne gre najbolje. 😉 Če se malo bolj potrudiš, boš videl da ni bilo laži v njenem profilu, ampak sta si dopisovala in je on očitno sestavil film malo po svoje. Ko mu je pa povedala kako dejansko je, je ostal slabo. On si jo je predstavljal in delal zaključke še preden ji je dal čas, da se spoznata. Pol pa se je razblinila njegova fantazijska predstava nje v glavi in je posledično razočaran.

Nič slaba mi ne deluje na podlagi zapisanega. Ima otroka in svoje bivališče, izobrazbo. To, da je njemu vse to premalo in bi rad več je pa njegov problem. Verjetno mora biti drmr, imeti svoje luksuzno stanovanje, Teslo, …da bi njemu bila ok

OK. To je očitno tema, ki udriha po ženskah. Dam avtorju čisto prav, seveda so tudi take, ki svojo realnost olepšajo, jo poveličajo oz. izboljšajo.

Ampak moški niste nič drugačni. Tale tvoja dopisovalka je vsaj po pravici povedala, da je samska, priznala je tudi otroka. To je, žal, v današnjem svetu virtuale, kar pohvalno. Sama sem že parkrat naletela na tipe, ki se zlažejo o samskosti, ni jim težko zatajiti celo lastnih otrok. To so šele pravi pacienti.

Manca752, 21.01.2022 ob 11:37

Glede na to da cloveka sodis po izobrazbi si drek

Jaz se sploh nebi dobila s teboj

Glede na tvoje obnasanje in razmisljanje in vecino drugih po mojih izkusnjah kaze nasprotno.

Da ste visoko izobrazeni mentalno zaostali ,nerazgledani.

Temu pa je tako ker zreli in razgledani ne postanemo z izobrazbo ampak zaradi zivljenja,sploh tezkih stvari v zivljenju.

lulcek

Manca752:

Pička se mu je zlagla. Po tem jo sodi. upravičeno.  Je očitno rada lažnivka.  Kako in kolikokrat se bi mu pa še lahko potem zlagala torej v redni zvezi?  Taki so radi tudi patološki lažnivci. Morda pa ni zastonj samska – pa če je še tako “luštna” in ima dobro rit. Na te atribute  igra, v glavi pa gnilo laže. Če bi bila dobra in poštena roba, bi šla hitro v promet.

Avtor – spoštuj se, ceni se – najdi tako, ki bo poštena in ne bo lagala.

ne lažejo samo v klepetu na spletu. Tudi svoje fotoshopirane slike objavljajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close