cakanje na pcr rezultat
Ne zanima me vrtanje s palčko po nekomu, niti me ne zanima špikanje nekoga. Najbolj me zanima projekt, npr. kako obnoviti zobe brez denarja (vaši zobje morajo biti več kot perfektni). Vse se da, če se hoče, ni, da ni. Vse za vrhunsko lepoto in zdravje.
(človek je bitje fantazije, lahko tudi fantazijsko bitje)
Čaka se te dni tudi po tri dni. Tako da- potrpljenje.
Mene bolj zanima, kam moraš po novem klicat, ker prideš na PCR samo s pozitivnim rezultatom na HT. Zdravniku se več ne utruja, razen javi bolniška, torej kam kličeš, da se prikažeš z unim testom tam. Zdravstveni dom? NIJZ? Direkt na testirno mesto?? Nisem še nikoli bil, do zdaj ves čas zdrav, je pa kar nekaj sodelavcev pozitivnih, tako da najbrž bo kaj kmalu tudi pri meni.
hahaha haha, 21.01.2022 ob 11:17
Čaka se te dni tudi po tri dni. Tako da- potrpljenje.
Mene bolj zanima, kam moraš po novem klicat, ker prideš na PCR samo s pozitivnim rezultatom na HT. Zdravniku se več ne utruja, razen javi bolniška, torej kam kličeš, da se prikažeš z unim testom tam. Zdravstveni dom? NIJZ? Direkt na testirno mesto?? Nisem še nikoli bil, do zdaj ves čas zdrav, je pa kar nekaj sodelavcev pozitivnih, tako da najbrž bo kaj kmalu tudi pri meni.
Mi smo dobili v 8 urah. Poklicala sem v zdravstveni dom, na številko, ki je navedena na spletni strani.
fdklogšsa, 21.01.2022 ob 12:00
Mi smo dobili v 8 urah. Poklicala sem v zdravstveni dom, na številko, ki je navedena na spletni strani.
Hvala, ja nekje na dnu po cepljenju in vseh datumih je napisano tudi glede PCR.
Verjetno je odvisno od tega, kje si. Obala- čaka se tudi do tri dni. Načeloma izvedo dnevu do dveh. Sodelavec je čakal dva dni. Sodelavka ima bolnega otroka, so ga testirali v torek, še zdaj ni rezultata. Možno pa je, da je tako samo pri otrocih, ker je na Obali res enormno število bolnih otrok po šolah. Razredi so zdesetkani.
Forum je zaprt za komentiranje.