Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › morajo res take bit?

morajo res take bit?

Imam dobro prijateljico, je pač lezbijka. Zelo v redu punca, s svojo punco stanujeta v lepem stanovanju, hodite po svetu, obe imata bogate starše in si to lahko privoščita. Čeprav pove,da ne njeni niti puncini starši niso navdušeni nad situacijo, ampak nimajo kaj.

Z njima sem šla tudi že na kakšno žurko, oz party,kot pač rečejo. Seveda so bile tam predvsem ženske, tudi kak frend od gayev. Skratka ,prijeten folk.

Ampak, kar mi ni bilo všeč in ne morem razumet. Skoraj vse punce so bile , no ja, bolj chubby , čokate, kratkih las, manj ne kot lepih obrazov. Ene celo zabrite, (zakaj,nimam pojma) , vse oblečene v neke široke kavbojke ali army hlače, bulerce, pa neke karo srajce ali pa majice z velikimi slikami česarkoli antimoškega :).

No, je bila tam tudi kaka lušna, ena celo zelo lepa. Moja frendica paše tudi v prvo skupino.

Ne morem je vprašati, zakaj so v njeni družbi predvsem neprivlačne punce in ji jih opisovati, bo takoj vedela, da mislim tudi njo. Ampak meni je vseeno, kako je ona videti, le ne razumem, zakaj so si vse tako podobne.

Daj se zase brigaj.

V resnici gre za zanimivo vprašanje; Je res tako močna pripadnost skupini? Če naletim kje na znanca geja in bo nanesla beseda, pa še sam vprašam.

Imam prijateljico se iz srednje sole, videvamo se obcasno, parkrat na leto, obe s partnerko sta suhcani, kratko postrizeni, pri 40 zgledata kot dva fantica.

Mi je pa zanimivo to, da imata res druzbo samih homo, vecinoma zenske, pa tudi kak fant se najde.

Kaj pa vem, jaz sem popolnoma drug tip cloveka, v moji druzbi je malokdo enak meni, izbiram si ljudi, ki so mi razlicni, bolj razlicni, bolj so mi vsec kot druzba.

Ali je to morda zato, ker so pregrde,da bi bile zanimive moškim in se potolažijo z lezbijkami, čeprav same to mogoče niti niso čisto zares?

Sej je tud par lezbicni en je zenska drug je bolj moski. Pac bolj mocan.

In une so kao moski,zabrite in v bulerjih.

Une lepoticke pa kao srnice ki se zatecejo v varen objem.

Namreč, da je pri lezbijkah ena ženska in ena moški, kot pri gejih.

Zdaj pa ne razumem….zakaj igrajo moško in žensko vlogo osebe istega spola, če pa je normalno, da hetera ni?

Če je normalno,da se ljubita dva moška ali dve ženski, zakaj potrebujejo  tako lezbijke kot pedri vloge enega moškega in ene ženske?

Evo, paradoksa in samonegiranje teh dveh  deviacij.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close