Cepilci priznajte si
Abcčdefghijkl, 19.01.2022 ob 22:26
Da ste ostali nategnjeni na suho. Te norije bo kmalu konec, necepljeni pa bomo ostali necepljeni. Maske padajo, ukrepi glih tako, se malo, pa pct ne bo več obvezen. Vi pa orgazmirajte se naprej.
Ja sej vse to zaradi nas. Ne si delat nekih zaslug?
Izrael je v ponedeljek potrdil 65,259 novih primerov, po zadnjih podatkih ministrstva za zdravje, kar je daleč največje število dnevnih novih primerov od začetka pandemije. Ta številka predstavlja le tiste, ki so prejeli pozitivne teste v državnih testnih centrih v državi.
Medtem je finančni minister Avigdor Lieberman v torek dejal, da želi “ukiniti” Green Pass, izraelsko potrdilo o cepljenju ali okrevanju proti COVID-19, ki je trenutno potrebno za vstop na številna javna prizorišča.
Da lahko zdaj v miru počakaš na okužbo, Jahno:
https://mobile.twitter.com/chancegardiner/status/1482117790672773122
Tole so tako dobro nategnil, da se je kar stegnila:
https://www.rtvslo.si/svet/evropa/ceska-pevka-ki-se-je-nacrtno-okuzila-umrla-s-covidom/609271
Stella335, 20.01.2022 ob 08:20
Cepljeni smo svobodni, zdravi in zadovoljni, da nismo v bolnici, ali na Žalah ! Anticepilci. se pa drenjate na intenzivni. Pamet vas kljub temu ni srečala ?
phahha, sem hvaležen situaciji plandemija, ker sem ugotovil dane nucam “zdravnika” pardon farmaceuta.
Ta vaš kult pa si vtaknite v dupe.
( https://gustirnagusti.wordpress.com/2022/01/19/medicina-kot-religiozni-kult/ )
Ravno zvedla, da je od sodelavca hči (23let) študentka medicine v Lj, po boosterju zelo bolana – je pa še v domači oskrbi.. tk, da nwem no.. Dillara, Stella, Amarillis in podobno, morte bit navadni troli, ker dejansko ni več okolja, kjer anomalije niso vidne.. veliko 3x cepljenih v mojem okolju je še ok, vse pogosteje pa imajo prej ok ljudje po cepljenju čudne simptome.. npr. Hude bolečine v nogah.. spet na drugi strani, moj stric je tipa Robi, zagret anti za vso sranje, že mesec bolan, ga kr hudo muči, četud je jemal ivermektin.. kkrkol ne gre ZA ZDRAVJE.. in vsi smo v istem dreku in potencalno za odstrel ?
CrazY FroG ?, 20.01.2022 ob 08:31
Ravno zvedla, da je od sodelavca hči (23let) študentka medicine v Lj, po boosterju zelo bolana – je pa še v domači oskrbi.. tk, da nwem no.. Dillara, Stella, Amarillis in podobno, morte bit navadni troli, ker dejansko ni več okolja, kjer anomalije niso vidne.. veliko 3x cepljenih v mojem okolju je še ok, vse pogosteje pa imajo prej ok ljudje po cepljenju čudne simptome.. npr. Hude bolečine v nogah.. spet na drugi strani, moj stric je tipa Robi, zagret anti za vso sranje, že mesec bolan, ga kr hudo muči, četud je jemal ivermektin.. kkrkol ne gre ZA ZDRAVJE.. in vsi smo v istem dreku in potencalno za odstrel ?
Še trolli ne, to so navadni boti, najbrž iz rusije ali indije, ker pišejo brez šumnikov.
Me pa zanima, kdo to plača? Medover gotovo ne, torej gre iz našega, davkoplačevalskega denarja.
Seveda ne gre za zdravje, zato pa sem proti covid zločinu. Jaz sem za zdravje. In za zdravje se bo šlo, ko se bo narod uprl covid zločinu in pobijanju ljudi z zvarki. Tudi testi in nagobčniki so vir okužb.
Če ne bi bilo cepljenih, bi zdaj normalno imeli sezono prehladov in gripe. Ker pa imajo cepljeni poškodovan imunski sistem, pa so cepljeni kot tempirana bomba. Tudi jaz poznam cepljene, ki zdaj množično zbolevajo ter okužujejo še ostale ljudi. Tudi mladi, dijaki, študenti…Dvakrat cepljeni, zdaj bolni in pozitivni na covid.
robi9, 20.01.2022 ob 08:49
Seveda ne gre za zdravje, zato pa sem proti covid zločinu. Jaz sem za zdravje. In za zdravje se bo šlo, ko se bo narod uprl covid zločinu in pobijanju ljudi z zvarki. Tudi testi in nagobčniki so vir okužb.
Če ne bi bilo cepljenih, bi zdaj normalno imeli sezono prehladov in gripe. Ker pa imajo cepljeni poškodovan imunski sistem, pa so cepljeni kot tempirana bomba. Tudi jaz poznam cepljene, ki zdaj množično zbolevajo ter okužujejo še ostale ljudi. Tudi mladi, dijaki, študenti…Dvakrat cepljeni, zdaj bolni in pozitivni na covid.
TUdi tistih 50 necepljenih na intenzivi je bilo za zdravje. Pa poglej kam jih je to pripeljalo.
Mi bomo sli merit protitelesa naslednji teden. Da vidimo koliko jih imata hci in moz( moz za delto, omnikroma se ni nalezel), hci je fasala omnikrom v soli, lani poleti je prebolela delto. Verjetno je zdaj dobila tudi protitelesa za omnikrom. Razmisljam ce znajo locit v lab.od katerega so katera protitelesa. A kdo ve mogoce.?
uspešno, 20.01.2022 ob 08:40
Še trolli ne, to so navadni boti, najbrž iz rusije ali indije, ker pišejo brez šumnikov.
Me pa zanima, kdo to plača? Medover gotovo ne, torej gre iz našega, davkoplačevalskega denarja.
Nekje je bilo objavljeno koliko davkoplačevalskega denarja je vlada namenila medijem za promocijo in vzpodbujanje cepljenja, ni mala vsota.
ČE bi res imeli krizo bi vlada ta denar in razne dodatke vložila v dodatni zdravstveni kader, opremo in preventivo.
Vseeno, čakajmo priznanje kakšnega pogumnega cepljenega osebka.
Evo moje priznanje. 2x cepljen, ker sem nasedel takratni propagandi da bo potem vsega konec ko bomo vsi 2x cepljeni. In sem kljub temu dobil delto.
Tretjič ne grem niti v teoriji ker vse skupaj že močno smrdi. Propaganda sama razlaga da je omikron kot prehlad, hkrati pa forsirajo cepljenje. S tem da trenutni zvarki še sploh niso prirejeni za omikron. Ni logike.
vewew, 20.01.2022 ob 09:00
Stres in anksioznost sta ena najhujših dejavnikov za težji potek kovida. Me zanima, kako bo, ko bodo ljudje ki so težje prebolevali in ostali živi, tožili medije in glavne govorce, ker so poslabševali zdravstveno stanje ljudi s tem stalnim zastraševanjem in napihovanjem.
AJa, zato imajo cepljeni lažji potek – ker so svobodni, skulirani in se jim ni treba testirat vsake 2 dni… necepljeni pa vsi živčni, nastrojeni proti celemu svetu, prepričani, da se jim godi sveta krivica… to je grozen stres!
Ajaass, 20.01.2022 ob 09:22
AJa, zato imajo cepljeni lažji potek – ker so svobodni, skulirani in se jim ni treba testirat vsake 2 dni… necepljeni pa vsi živčni, nastrojeni proti celemu svetu, prepričani, da se jim godi sveta krivica… to je grozen stres!
Jaz sem v večjem stresu. Oba z možem trikrat cepljena. Od poživitvenga imam popokane žilice v očesih, pravijo da to ni od cepiva. Prihodnji teden imam poseg na očesu levem, kjer je stanje bolj hudo. Kljub cepljenju moram biti predhodno testirana in to dokazati. Mož je v godbi. Imel je v petek nastop, kljub izpolnitvi pctja je moral biti še testiran. Torej trikrat cepljen +maska + testiran. To zame ni svoboda. In v stresu sem kje bo zvarek od cepiva še škodil mojemu organizmu.
Peter444, 20.01.2022 ob 09:20
Evo moje priznanje. 2x cepljen, ker sem nasedel takratni propagandi da bo potem vsega konec ko bomo vsi 2x cepljeni. In sem kljub temu dobil delto.
Tretjič ne grem niti v teoriji ker vse skupaj že močno smrdi. Propaganda sama razlaga da je omikron kot prehlad, hkrati pa forsirajo cepljenje. S tem da trenutni zvarki še sploh niso prirejeni za omikron. Ni logike.
Hvala Peter444 za tvojo iskrenost in realen pogled. Evo, takšni osebki nam lahko dajo upanje na boljšo prihodnost. ?
Cepljena sem enkrat, šla sem zaradi bojazni, da mi v primeru težjega poteka in ležanja v bolnici (v komi), dokončno odpove hrbet (pač imam zgodovino z ekstruzijami in znižanimi diski). 2. odmerek sem odpovedala zaradi glavobolov in slabosti (glavoboli še kar trajajo, ja, več kot pol leta!). Ja, nategnili so me. Aja, pa prebolela sem blago delto, mož necepljen pa še blažjo. Itak nas je okužil cepljeni.
Ne rečem, ene lahko full zadene covid, ampak zdravih mladih očitno ne in zato bi jih morali do 30 leta pustiti pri miru s tem cepljenjem. Me je groza, ko gledam na Sledilniku, da je med 12 in 17 letniki 30%, med 18 in 24 letniki pa 57% precepljenost.
Mene tudi zvija v želodcu ko gledam kako silijo otroke v cepljenje. Prodali so jim zgodbico kako bodo oni pobili vse dedke in babice in preveč staršev je temu nasedlo.
Moj je star 11, noben se nikjer ne vpikuje v njega. Ko bo star 12, bom ga še vedno razglašal za 11. Ni teorije da ga spustim na ta eksperiment. Mi ni vseeno kakšne dolgoročne posledice to lahko ima za njega, glede na to da je cepivo beta, o dolgoročnih posledicah pa se ne ve 0.
Problem je, ker ljudje še vedno verjamejo znanosti, ki se je zdaj dokočno prodala. “Stroka” pa je kup amaterjev ki sledi navodilom iz vlade
Forum je zaprt za komentiranje.