Oče in mama me s poroko izsiljujeta
V maju se poročim. Vse imamo že splanirano in izbrano, saj bi poroka morala biti že lansko leto. Vmes sta se razšla mama in oče. Bilo je precej grdo. Mislila sem, da sta nekako uredila odnos, vsaj toliko, da sta lahko istočasno na istem kraju, pa sta me šokirala, oba, vsak s svojim klicem. Izsiljujeta me. Oče mi je obljubil celo, da mi poplača kredit za stanovanje, če uredim, da na poroki ne bo mame. Mama pa že pripravlja teren, da ji zdravje ne služi najbolje, pa da ji oče povzroča travme in podobno. Oba sta kar krepko svojega denarja vredna, kar se tiče tega njunega razhoda, oba imata enako masla nad glavo.
Očetova ponudba se sliši res mikavno ampak kako naj mami naredim kaj takega, da je ne povabim na poroko. Sem edinka! Hudo mi je, da sem med dvema ognjema, da si starša nagajata preko mene. Če prav razumem je mama očetu nataknila roge in ji tega ne more odpustiti, zdaj pa bi se ji rad maščeval preko mene, ker poroka mami res ogromno pomeni.
Bi bilo prehudo, če bi mami dala odprte karte na mizo in ji povedal, da mi je oče dal tako ponudbo, ki lahko vpliva na moje celo življenje? Tukaj gre navsezadnje zame. Onadva sta svojo zgodbo že napisala. Zdaj je moj čas!
Anonimno 5743, 19.01.2022 ob 18:02
V maju se poročim. Vse imamo že splanirano in izbrano, saj bi poroka morala biti že lansko leto. Vmes sta se razšla mama in oče. Bilo je precej grdo. Mislila sem, da sta nekako uredila odnos, vsaj toliko, da sta lahko istočasno na istem kraju, pa sta me šokirala, oba, vsak s svojim klicem. Izsiljujeta me. Oče mi je obljubil celo, da mi poplača kredit za stanovanje, če uredim, da na poroki ne bo mame. Mama pa že pripravlja teren, da ji zdravje ne služi najbolje, pa da ji oče povzroča travme in podobno. Oba sta kar krepko svojega denarja vredna, kar se tiče tega njunega razhoda, oba imata enako masla nad glavo.
Očetova ponudba se sliši res mikavno ampak kako naj mami naredim kaj takega, da je ne povabim na poroko. Sem edinka! Hudo mi je, da sem med dvema ognjema, da si starša nagajata preko mene. Če prav razumem je mama očetu nataknila roge in ji tega ne more odpustiti, zdaj pa bi se ji rad maščeval preko mene, ker poroka mami res ogromno pomeni.
Bi bilo prehudo, če bi mami dala odprte karte na mizo in ji povedal, da mi je oče dal tako ponudbo, ki lahko vpliva na moje celo življenje? Tukaj gre navsezadnje zame. Onadva sta svojo zgodbo že napisala. Zdaj je moj čas!
DA sem jz tvoja mami
Ti recem
Itak ga povabi jz pa ne bom sla.da ti odplaca kredit.
Jz bi to nardila za svojga otroka.
Drgac pa. Kak ves da ti bo fotr res placeval kredit.
Kaj ce te zajebe zravn pa se matko.
Ta štorija je bila že lani objavljena. A to kopirate in pejstate gor, nimate lastne domišljije.
Drugače pa ker foter bi se že januarja sekiral glede majske poroke svoje hčere in razglabljal o tem, koga se bo vabilo in koga ne! Ma kaj tipe brigajo vabila pa torte pa bla bla bla. Prej da bi pozabil na poroko, če ima svoje probleme, ne pa da se ubada s povabljenci, daj ne seri no
-
Pa je oče realno toliko pri denarju, da je sposoben odplačat kredit? Če je in nimaš dvomov da prelomi besedo, poleg tega razberem iz tvojega posta, da mami nekaj jamra glefe zdravja, mogoče pripravlja teren za izgovor, ker ne zeli na poroko, bi se z mami najprej pogovorila koliksna je spoh njena želja da bi bila na poroki. In ji tudi povedala za ponudbo očeta. Jaz, če bi bila na njenem mestu, bi se odpovedala poroki, če bi vedela kakšno korist ti s tem naredim. Ne vem sicer kako si ti finančno, zdaj če z lahkoto odplačuješ kredit, je spet mal drugače.
Bullshit, 20.01.2022 ob 13:44
Ti si ena navadna materialistka, ker je že iz napisanega razvidno, da si se odločila za fotra. No, ja, v bistvu ste vsi trije isti šit.
Če bi meni moja dva takole srala, bi lepo rekla, da noben ni vabljen, če se ne znata normalno obnašat in zavoljo mene malo potrpet.
Materialistka gor ali dol. Očitno noben od staršev ni ravno neka perla, za hči in njeno poroko se obema j… Zakaj ne bi potem ona vsaj neke koristi potegnila iz tega.
Ne dobesedno. Z obema se zmeni za kosilo v neki restavraciji in povej da sprejmeš ponudbo od njega. V bistvu pa da drug za drugega ne bosta vedla da prideta. In ko ju imaš na enem mestu jima samo povej da je to tvoja poroka in si ne dovoliš da te izsiljujeta vsak na svoj način. Ter da če ne prideta na poroko boš zmogla brez njiju,ampak naj se zavedata da tudi tvojih otrok ne bosta nikdar vidla in da jima bo čez nekaj let krepko žal. Se vstani, obrni in ju pusti kak se bosta zmenila se bosta. Ti pa nekaj časa ne dviguj njunih klicev. Boš vidla da ko jima bos dala vedeti da nisi nek predmet ampak njuna edina hči, se bosta zavedala da morata stopiti korak nazaj.
Vso srečo
Forum je zaprt za komentiranje.