Islam je rešitelj zahoda
Zahodni moški so večinoma beta copate indoktrinirane v feministične blodnje.
Muslimani bodo preuredili to žalostno stanje, saj imajo pravilen odnos do žensk. Oni znajo z babami opravljat, ne pa kot mi pizdunčki slovenci.
Naj kar pridejo, cela gomad. Še več mošej naj se zgradi. Islam bo vse postavil nazaj na pravo mesto.
musliMEN, 19.01.2022 ob 16:41
Zahodni moški so večinoma beta copate indoktrinirane v feministične blodnje.
Muslimani bodo preuredili to žalostno stanje, saj imajo pravilen odnos do žensk. Oni znajo z babami opravljat, ne pa kot mi pizdunčki slovenci.
Naj kar pridejo, cela gomad. Še več mošej naj se zgradi. Islam bo vse postavil nazaj na pravo mesto.
Islam pomeni pokoritev. Kdor se brezpogojno pokori je bolj težko alfa, je le eden iz množice betićev. 😉
Somebody1107, 19.01.2022 ob 17:53
-
One koji Allaha i Poslanika Njegova budu vrijeđali Allah će i na ovome i na onome svijetu prokleti, i sramnu im patnju pripremiti.
A oni koji vjernike i vjernice vrijeđaju, a oni to ne zaslužuju, tovare na sebe klevetu i pravi grijeh.
A ti za vsak tak post dobiš kakšne pike ali nalepke zbiraš, kot smo jih mi pri verouku?
Nas muslimanov je vedno več in imamo veliko otrok. Kmalu bomo začeli še z gradnjo džamije u BTC, je Janković obljubil in minaret bo tako visok kot hotel Plaza.
Sicer pa se mi držimo šeriatskega prava in nimamo problema s poročanjem mladih punc, fajn je le da že dobijo menstruacijo. U vsem moramo slediti vzoru profeta Muhameda (bodi mir z njim) in njegovega življenja.
Glede Aišine starosti je zadeva kompleksna: https://www.muslim.org/islam/aisha-age.htm
Danes pa u šeriatskem pravu velja, da naj nevesta že dobi menstruacijo. S tem postane ženska, zato nehajte z neko pedofilijo, ker je to neumestno.
Mustafa I, 19.01.2022 ob 20:17
Glede Aišine starosti je zadeva kompleksna: https://www.muslim.org/islam/aisha-age.htm
Danes pa u šeriatskem pravu velja, da naj nevesta že dobi menstruacijo. S tem postane ženska, zato nehajte z neko pedofilijo, ker je to neumestno.
Ja, zgodovinski revizionizem je rešitev ko je tvoj prerok pedofil. V prvem odstavku pa kar opravičuje pedofilijo, češ da ji ni bilo hudega 😀
A če je pa sama povedala, da je bila stara šest let pomeni da je lagala? A to pomeni da oklicuješ prerokovo ženo za lažnivko? Aja, njo lahko, ker je ženska 😀
Forum je zaprt za komentiranje.