Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali bi vam bila takšna zastava Slovenije bolj všeč?

Ali bi vam bila takšna zastava Slovenije bolj všeč?

Naši športniki nosijo zelene barve, Slovenija je zelena dežela, logo I FEEL SLOVENIA je zelen …

Ali bi vam bilo bolj všeč, če bi tudi v zastavi bila zelena in bi celotna zastava ponazarjala neke osnovne barve narave? (primer je narejen na hitro, nenatančno).

[img]https://i.postimg.cc/BtxVc3JN/zastava.jpg[/img]

Ja, ta bi bila super zastava! Drugačna od vseh drugih.

[img]https://i.postimg.cc/pV7MvV4N/zastava.jpg[/img][/url]

Odgovor na objavo uporabnika
slo zastava, 19.01.2022 ob 14:56

Naši športniki nosijo zelene barve, Slovenija je zelena dežela, logo I FEEL SLOVENIA je zelen …

Ali bi vam bilo bolj všeč, če bi tudi v zastavi bila zelena in bi celotna zastava ponazarjala neke osnovne barve narave? (primer je narejen na hitro, nenatančno).

[img]https://i.postimg.cc/BtxVc3JN/zastava.jpg[/img]

Slovenija bi morala imeti zastavo kot Karantanija

panter-150c75-01

sloveniše reichh karanten

Žal ne znam direktno pripeti slike na forum, tako da je povezava do slike zastave v uvodni objavi.

slo zastava, 19.01.2022 ob 15:03

Žal ne znam direktno pripeti slike na forum, tako da je povezava do slike zastave v uvodni objavi.

seveda ne znaš, če pa si ignorant, ki ignorira naše predništvo, sam pa onanira na rusko enopartijsko zastavo

Suwede. Zelena je v zastavah kjer je doma islam. Pa Irska  in Bolgarija.

Prav paše v Slovenijo:-D

Ko sem hodil po festivalih po Europi sem si vedno želel, da bi imeli to zeleno zastavo. Da si prepoznaven, ne ko nek Rus, Slovak.

Genix970, 19.01.2022 ob 15:15

Ko sem hodil po festivalih po Europi sem si vedno želel, da bi imeli to zeleno zastavo. Da si prepoznaven, ne ko nek Rus, Slovak.

Črna zastava na pol droga?

Fuj!

taka ,kot je, mi je o.k.

Meni je čisto vseeno, kakšno zastavo imamo, rdeča, zelena, modra, črna… A prepoznavno bi radi? Rjava in siva! Takih ni!

Klinc gleda barve zastave, bolj pomembno je, kako se vlada pod to zastavo!

Na slovenski zastavi bi moral biti gospod Janez Janša s svojo mišičasto možato postavo, on je najboljši primerek prave slovenske genetike, nekaj takšnega kot človeška ribica, samo bolj seksi.

Si v rit vtakni.

slovenski domoljup, 19.01.2022 ob 16:18

Na slovenski zastavi bi moral biti gospod Janez Janša s svojo mišičasto možato postavo, on je najboljši primerek prave slovenske genetike, nekaj takšnega kot človeška ribica, samo bolj seksi.

Kamnška Veronika?

:-DDD

Meni je tud takšna zastava všeč, namesto rdeče zelena. Bela ponazarja gore, modra reke, jezera in morje, zelena pa gozdove. Pa nihče nas ne bi več menjal s slovaki. A je sploh možno, da pride do zamenjave državnih simbolov?

Meni je všeč, boljša kot ta zdaj. Pa tudi v barvni kombinaciji je precej bolj unikatna, tako kot se vidi tudi pri dresih.

Luštna. Žal pa najbrž ni po pravilih zastavoslovne stroke.

Unega ogabnega mačka (ogabnega zaradi ideologije in pokvarjenosti ljudi, ki ga promovirajo) mi pa ne limajte pred oči.

Zamenjaj zeleno in modro, ker morje je pod gozdovi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close