Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Umrla 2 radijca Radia Š, anticepilca

Umrla 2 radijca Radia Š, anticepilca

Tale dva gospoda, ki ju je pobralo v teh dneh –  Boštjan Vrhovšek in Nejc Marcen.

Zakaj sta umrla?  Prav stara nista bila.

Sladkorna mogoče, pri enem; prehlad pri drugem?

Prometna nesreča,  v kateri je avtobus zbil kolesarja v Ljubljani, mislim da na šmartinski je razlog, da je žal umrl Nejc.

Boštjan pa je umrl po kratki a hudi bolezni. Po kateri bolezni je umrl, lahko pustimo iz spoštovanja do Boštjana pri strani.

Niti googlat ne znate, rit cepljena.

Hecam se. Zakaj bi se delili na tiste, ki so cepljeni ali tiste, ki niso. Kot vidimo družbo cepljeni bolj ogrožajo, ker jim je vse dovoljeno. Jaz sem cepljena 1x in se ne bom nikoli več.  Miokarditis. Izvoli ti to cepivo. Cepi se še 10x. Če boš opazila  da težko dihaš, da imaš motnje ritma, da ne zmoreš več niti po ravnem hodit, da te duši. … pojdi k zdravniku, ker imaš ali embolija ali miokarditis. Tudi jaz imam papir, da lahko grem v trgovino.

Če boš opazila  da težko dihaš, da imaš motnje ritma, da ne zmoreš več niti po ravnem hodit, da te duši. … pojdi k zdravniku, ker imaš ali embolija ali miokarditis.

To imam jaz po prebolelem kovidu- miokarditis. Sem šla k zdravniku, dolgi kovid baje in trefi kar 20% prebolelih, ene v lažji, druge v zelo težki obliki. Tudi sodelavke ni še v službo pol leta po prebolelem kovidu. Moja sestra ima lažjo obliko, samo upeha se zelo hitro. Sem pa prebolela kovid mimogrede, pač ena lažja viroza. Miokarditis je kar pogosta posledica prebolelega kovida, po cepljenju je pa izredno redek.

Glede teme pa- niso zdaj vsi, ki umrejo, povezani s kovidom, no.

Patetičen si avtor! Porazen poskus.

Menda ne? Tako kot pravi Moronic, patetičen si. Povezal si smrt dveh ljudi, ki ju sploh nisi poznal z anticepilstvom.

Da, za Boštjana, ki ga sam nisem poznal je bilo zapisano, da je umrl po kratki in zarhrbtni bolezni.

Nejca pa sem poznal dolgo in v zadnjem času se je tudi on boril z zahrbtno boleznijo. Žal je na koncu boj izgubil.

Predno sklepaš nekaj v tri dni in napišeš tako neumnost raje dvakrat premisli.

Boštjan in Nejc, počivajta v miru 🙁

Halooo ? Prometna nesreča, ko je bus zbil kolesarja, oblečenega v temna oblačila : ta kolesar je ranjen, a še vedno živ !

Pacek grdi. Karma je hudičevka. ❗❗❗

Hja, kaj čmo, torej bolje umreti kot cepiti se, a ne?

Kakšne neizmerne traparije klati!

Vi tu gor komaj čakate na slabe novice in takoj hitite poročat na forum. Bedni ste!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close