Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Satan vstopa skozi tatuje in pirsinge

Satan vstopa skozi tatuje in pirsinge

Evo, sem vedel, da je s potetoviranimi in prebodenimi ljudmi nekaj narobe! Moooooooo… vade retro Satana!

“Eksorcist koprske škofije je spregovoril o tem, kako po njegovih izkušnjah ljudi obsedejo zli duhovi. Kot pravi, se satan v nas lahko naseli skozi tetovaže in pirsinge.”

(https://www.regionalobala.si/novica/eksorcist-iz-smarij-pri-kopru-satan-vstopa-v-telo-skozi-tetovaze-in-pirsinge-video)

Vse za biznis.

Ne bo mel kaj izganjat, če se folk ne bo tetoviral. Revček.

Zanalasc njegovo ne mislim brat, cetudi ima lahko prav.

Zame je nula, niente, nada.

X mesecev sem ga klicala za molitev in se je zmisljeval vseh sort. Tako da tistega ki pustis v stiski, odpade kot knof z gat. Nada, nula, niente.

Slabo reputacijo si je naredil pri meni.

?

Drugace je hadis za to…

Proklet je onaj koji tetovira i onaj kome se tetovira.

Opet repla… Alo repla..? Sta te vodi? A mas kak izvor ti? Po kaksnem kopitu delas? Kako se odlocas za kaj? Na podlagi cesa? Das listke v boben pa vleces? Zrebas? Kocko meces? Al samo tavas?

Tetoviranje je drugace prepovedano znanje. Azazel naj bi ljudi pouceval o tem. Kako se tetovira… Kako se orozje dela… O crni magiji…

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 18.01.2022 ob 19:24

Zanalasc njegovo ne mislim brat, cetudi ima lahko prav.

Zame je nula, niente, nada.

X mesecev sem ga klicala za molitev in se je zmisljeval vseh sort. Tako da tistega ki pustis v stiski, odpade kot knof z gat. Nada, nula, niente.

Slabo reputacijo si je naredil pri meni.

Si bila obsedena s hudim duhom ali samo tečna?

Replika54g1, 18.01.2022 ob 19:21

Vse za biznis.

Ne bo mel kaj izganjat, če se folk ne bo tetoviral. Revček.

Prvi tipični znak je zanikanje.

sam fprašam, 18.01.2022 ob 19:28

Si bila obsedena s hudim duhom ali samo tečna?

Baje da me je nekdo preklel oz cez moje zdravje.

Zdravje je res slabo, napredka ni. Zato sem zelela k njemu, da bi preko molitve zlomil prekletstvo izreceno nad zdravjem.

Ni edini, ki me ni vzel resno.

Zgleda da je v navezi z unim ki me je preklel.

Tako da…zelo sem duhovnike spostovala, zdaj pa vidim da jih je sam gobec in polni besed, nula, niente v dejanjih.

Naj daje pri Bogu odgovor, zakaj je zavrnil osebo v stiski.

Sem polna tatujev a bolj verne in Boga boječe ženske daleč okoli ni. Vero imaš v srcu

Lol872, 18.01.2022 ob 19:37

Sem polna tatujev a bolj verne in Boga boječe ženske daleč okoli ni. Vero imaš v srcu

Alora s tatujem odganjas vernice? ??

Tko se vi samo učvrstvujete na kufru. S temi besedami.

Vi ste najbolji a mi smo najgori.

Šnelca_783, 18.01.2022 ob 19:43

Alora s tatujem odganjas vernice? ??

Ne odganjam nikogar. V svojo družbo privabljam same čiste duše. Imam prav senzor za tiste negativne in se jim izogibam. Življenje je prekratko za vse, kar ni 100%

Lol872, 18.01.2022 ob 19:48

Ne odganjam nikogar. V svojo družbo privabljam same čiste duše. Imam prav senzor za tiste negativne in se jim izogibam. Življenje je prekratko za vse, kar ni 100%

Nič ni 100%.

S čim se vi ukvarjate. Katastrofa. Ena očitno resnično da ji je nekdo preklel zdravje, drugi lepi linke o tem kako so tatuji satanovo delo, za povrh vsega imamo pa še nekega nepismenega čobana ki v vsaki temi obsoja ljudi v nekem zmešanem nerazumljivem jeziku.

Pizda, a je to 21. stoletje ali petnajsto?

Vtetovirano v srcu ?

CrazY FroG ?, 18.01.2022 ob 19:49

Nič ni 100%.

O pa je. Marsikaj. A res je tudi, da večina ni in za večino ni. Samo za posebne 😉

Lol872, 18.01.2022 ob 19:51

O pa je. Marsikaj. A res je tudi, da večina ni in za večino ni. Samo za posebne 😉

100% posebne.

CrazY FroG ?, 18.01.2022 ob 19:53

100% posebne.

Jp

Šnelca_783, 18.01.2022 ob 19:33

Baje da me je nekdo preklel oz cez moje zdravje.

Zdravje je res slabo, napredka ni. Zato sem zelela k njemu, da bi preko molitve zlomil prekletstvo izreceno nad zdravjem.

Ni edini, ki me ni vzel resno.

Zgleda da je v navezi z unim ki me je preklel.

Tako da…zelo sem duhovnike spostovala, zdaj pa vidim da jih je sam gobec in polni besed, nula, niente v dejanjih.

Naj daje pri Bogu odgovor, zakaj je zavrnil osebo v stiski.

Ne vem, če si natančno poslušala eksorcista. Napni ušesa. Prvič, ko boš pozabila zmoliti, bo vstopil satan skozi tatu ali pirsing.

Vse jasno. Zdaj vem kaj mi je.

Pa dobro, no. Duhovnik ne rešuje urokov, vudujev… to počnejo štrige, ciganke ali druge ‘vidovite’ osebe.

Je ena zenska v bibliji… Al je bilo v babilonu… Nevem tocno iscem… Kot kraljica razvrata oz bluda… Na necem je sedela… Nekdo jo ogovori al nekaj… Kao obrne se… Cela potetovirana… Nekaj rece…. Nevem…

Kdo je ze to? Vi veste…

Merimce?? Ti znas..

koprčan, 18.01.2022 ob 19:56

Ne vem, če si natančno poslušala eksorcista. Napni ušesa. Prvič, ko boš pozabila zmoliti, bo vstopil satan skozi tatu ali pirsing.

To je bilo namenjeno za L0L. Sem napačno citiral 🙂 verjetno ima satan prste vmes

koprčan, 18.01.2022 ob 20:10

To je bilo namenjeno za L0L. Sem napačno citiral 🙂 verjetno ima satan prste vmes

Ko imaš vero v srcu je vsak korak molitev, vsaka misel molitev in vsako dejanje molitev. Ne moreš pozabiti

Vglavnem… Oznake so za zivali… Da vedo komu pripadajo… Mislim da se degradiras z nekimi poslikavami. Vi to volite. Izkrivljate Božja ustvarjanja i onda sam ja čoban.

Pa jesam čoban zavas. Vidi kakvi ste. Nezna se ko je vise izbezumljen.

Bludnica na zveri.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close