Natka Geržina, kakšno hišo ima!
Ste videli, kakšno hišo ima Natka Geržina, na nepremagljiva.si, kakšno razkošje, mati mila! Pa Tinkara Fortuna, praktično vse, ki so jih obiskali. Pa od kod jim toliko denarja, očitno slovenskim glasbenikom ne gre tako slabo, dobro, Natka je delovala v zlatih devetdesetih, ampak nekateri so pa mlajši, pa take hiše. Počutim se kot klošar, res.
.https://www.youtube.com/watch?v=_0rUr5EXG5o
Taka hiša je na štajerskem koncu nekje 360.-400.000 EUR s parcelo; v Lj z okolico pa od 500.000 EUR+ navzgor.
Nič posebnega ni ta hiša; barvne stene so nekatere prav morbidne. Pa foter verjetno pomagal, stari Geržina. Nič ne zavidam, ampak moja hiška je meni lepša – bolj svetla, topla, več lepega lesa, po meri delano pohištvo , ne bi v takem velikem “kalos” hiši živela s familijo, prevelika:)
Mi je od Boštjana Romiha dosti bolj všeč…
.https://klip.si/video/video-to-je-hisa-v-kateri-zivi-bostjan-romih-njegov-dom-te-prevzame
Link198, 17.01.2022 ob 20:08
.https://www.youtube.com/watch?v=_0rUr5EXG5o
Taka hiša je na štajerskem koncu nekje 360.-400.000 EUR s parcelo; v Lj z okolico pa od 500.000 EUR+ navzgor.
Nič posebnega ni ta hiša; barvne stene so nekatere prav morbidne. Pa foter verjetno pomagal, stari Geržina. Nič ne zavidam, ampak moja hiška je meni lepša – bolj svetla, topla, več lepega lesa, po meri delano pohištvo , ne bi v takem velikem “kalos” hiši živela s familijo, prevelika:)
Mi je od Boštjana Romiha dosti bolj všeč…
.https://klip.si/video/video-to-je-hisa-v-kateri-zivi-bostjan-romih-njegov-dom-te-prevzame
enke manjkajo pred ciframi seveda.
Pri Romihovi hiši mi je všeč spodaj steklen “zid” in podaljšek “plate”, tako, da je v spodnjih prostorih veliko svetlobe, podaljšek strehe in plate pa preprečuje, da bi sončna svetloba opoldne direktno sekala v prostor. Spodnji prostor mi je konkretno dobro zasnovan, saj tisti, ki kuha ni odmaknjen od dogajanja. Všeč mi je tudi, ker ima sveža zelišča pri roki. Za odprt prostor nad dnevno (nad mizo) imam malce bolj mešane občutke, saj imam občutek, da če bodo na sporedu ribe, se bo vonj razširil po celi hiši. Tam kjer je TV je vse obrnjeno ravno tako, da svetloba seka na TV. Zgornji prostori mi niso nekaj posebnega. Zaradi nizke hiše so zaradi strehe vse sobe v “trapez”. Tam v eni otroški sobi je kr nek dimnik v kotu. Pa zgornji štuk kjer so ležišča in sobe je precej “praholovcev”. Zgornje nadstropje ima samo francoske balkone. Zunanja terasa pa ni nič posebnega, trava in nobene strehe.
Pri Natki se vidi da sta oba umetnika. Notranji prostori vseh barv, kuhinja je bolj majhna, toliko, da je in to me ne privlači najbolj. Tudi spodnja kopalnica je minimalistična, je pa zato zgornja večja, no to mi je malce bolj všeč. Zunaj paviljon doda konkretno zunanjo “uporabnost”. V spalnici ni veliko “praholovcev”. Všeč mi je ker imata neko delovno/ustvarjalno sobo v kleti.
Toliko iz moje strani.
egipt879, 17.01.2022 ob 19:46
Ste videli, kakšno hišo ima Natka Geržina, na nepremagljiva.si, kakšno razkošje, mati mila! Pa Tinkara Fortuna, praktično vse, ki so jih obiskali. Pa od kod jim toliko denarja, očitno slovenskim glasbenikom ne gre tako slabo, dobro, Natka je delovala v zlatih devetdesetih, ampak nekateri so pa mlajši, pa take hiše. Počutim se kot klošar, res.
Logično, da sta si Geržina in njen Zvone lahko nekaj ustvarila, saj sta imela vse boy in girlbande pri nas čez, pa Kingstoni – to je vse naneslo kar nekaj denarja. Zdaj verjetno nimata več takih dohodkov, ampak jih niti ne rabita, ker imata že štalco in kravco.
opazovalec310, 18.01.2022 ob 08:26
Tudi jaz se že nekaj let sprašujem, od kje nasim svobodnim umetnikom (seveda ne vsem) vecina njih je mesanica cefurske krvi, denar. Natka Gerzina sploh ni osamljen primer.
Nekateri to pišete, kot da bi bila oba stara 20 let in totalno neprepoznavna. Natka si je ustvarila kariero preko skupine Power Dancers, kasneje pa je to slavo dobro izkoristila preko svoje plesne šole. Zvone pa je od začetka pri Kingstonih in je podpisan pod nekatere največje slovenske glasbene uspešnice.
Najbolj sta bila ustvarjalna v prelomu tisočletja (Zvone še dlje), ko je bila zabavna glasba na vrhuncu in so generacije še poslušale v večji meri slovensko glasbo.
Treba se je tudi zavedati, da večina ljudi ki se ukvarja z glasbo ne prihaja ravno iz revnih družin. Ker učenje glasbe, inštrumentov, plesa in inštrumenti niso ravno poceni.
Za avtorja, kadar koga obsojate, ne definirate nje ali njega, temveč sebe. Vaše obsodbe ne povedo prav nič o tem človeku, sporočajo samo vašo potrebo, da bi ga obsojali. Tako govorite bolj o sebi kot o drugi osebi.. Tistega, kar nas pri drugih najbolj moti, pogosto ne maramo prepoznati v sebi ali pa je to celo nekaj, česar nam primanjkuje.
To pa ne drži, parcela je v oklico MB 70eur m2, ima pa cca. 3000m2 tirej nekje 210.000 eur hiša je cca 500m2 po 1.500 eur m2, je 750.000 eur, skupaj 960.000 eur.
Ne verjamem da je povprečno stanovanje v LJ 1 mio, saj ni to Munchen.
Natka je očitno zelo bogata in ji ne bodi zavistna ke s tem najbolj škodiš sebi.
anonimus112, 17.01.2022 ob 21:35
OMG kako neokusno opremljena hiša, brez rdeče niti, temna, nabasana, preveč vsega, mešanica stilov, ki ne grejo skupaj. Ne hvala.
Ja, res nemogoča hiša. Preveč kričeče barve, preširoki hodniki, prevelika in nefunkcionalna. Ne bi dobro počutila v tej hiši. Kuhinja je preveč odmaknjena od dnevnega prostora, kuhaš in si sam odmaknjen od drugih. Imamo tudi kar veliko dnevno sobo v sklopu z jedilnico in kuhinjo z otokom tako, da je tisti, ki kuha povezan s celo družino. To mi je ful pomembno, ker v kuhinji preživimo precej časa sploh če imaš otroke.
Pa taka hiša in posest in brez bazena. Mi smo najprej izkop za bazen naredili potem pa hišo:))).
Ni mi všeč, 18.01.2022 ob 10:05
Ja, res nemogoča hiša. Preveč kričeče barve, preširoki hodniki, prevelika in nefunkcionalna. Ne bi dobro počutila v tej hiši. Kuhinja je preveč odmaknjena od dnevnega prostora, kuhaš in si sam odmaknjen od drugih. Imamo tudi kar veliko dnevno sobo v sklopu z jedilnico in kuhinjo z otokom tako, da je tisti, ki kuha povezan s celo družino. To mi je ful pomembno, ker v kuhinji preživimo precej časa sploh če imaš otroke.
Pa taka hiša in posest in brez bazena. Mi smo najprej izkop za bazen naredili potem pa hišo:))).
Hiša tudi meni ni všeč, me je pa presenetila sama Natka. Zelo sproščena in prizemljena oseba deluje!
Forum je zaprt za komentiranje.