Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pozimi v hribe spet mrtvi

Pozimi v hribe spet mrtvi

Zakaj lazijo pozimi v hribe? Že brez snega je nevarno, s snegom in ledom še bolj!

Darwinovi nagrajenci.

Odgovor na objavo uporabnika
Hribi, 17.01.2022 ob 08:14

Zakaj lazijo pozimi v hribe? Že brez snega je nevarno, s snegom in ledom še bolj!

Le zakaj⁉️

Zardi večih razlogov, v prvi vrsti gre za obliko vadbe in željo po ohranjanju kondicije, potem so tu še prelepa doživetja, razgledi, ostanek pa lahko pripišemo radovednosti ter raziskovanju neraziskanega… bodisi vrhov naših prečudovitih gora, bodisi kakšnih drugih gričkov… saj veste kako je s tem,

“nad tisoč metri greha ni, nad dva tisoč pa je greh, če se ne greši”.

Drage moje monovke,

kaj ima res smisel življenje, preživeto znotraj neke “varne cone” z vnaprej predvidenimi nevarnostmi? Potem je najbolje, da kar za naslednjih dvajset let preračunate vso mogočo statitistiko, kaj vse se vam lahko zgodi… ali pa raje ne, da vas slučajno ne pobere od strahu.

donporleone, 17.01.2022 ob 09:00

Le zakaj⁉️

Zardi večih razlogov, v prvi vrsti gre za obliko vadbe in željo po ohranjanju kondicije, potem so tu še prelepa doživetja, razgledi, ostanek pa lahko pripišemo radovednosti ter raziskovanju neraziskanega… bodisi vrhov naših prečudovitih gora, bodisi kakšnih drugih gričkov… saj veste kako je s tem,

“nad tisoč metri greha ni, nad dva tisoč pa je greh, če se ne greši”.

Drage moje monovke,

kaj ima res smisel življenje, preživeto znotraj neke “varne cone” z vnaprej predvidenimi nevarnostmi? Potem je najbolje, da kar za naslednjih dvajset let preračunate vso mogočo statitistiko, kaj vse se vam lahko zgodi… ali pa raje ne, da vas slučajno ne pobere od strahu.

JA…se strinjam…Res prelepo doživetje…pa še zadnje…

Vse je enkrat prvič in vse je enkrat zadnjič.

Življenje je smrtno nevarno.

🙁

Škoda jih je. Ampak tako pač je z risk takerji…

Točno to. Lepo je, kondicijo nabereš oz vzdržuješ, dobro se počutiš.

Sem ravno dobro nazaj iz ene takšne mini – in tokrat nenevarne – poti. Včasih se pa zgodi smola. Jbg… če živiš, tudi umreš.

rok-1, 17.01.2022 ob 10:28

Točno to. Lepo je, kondicijo nabereš oz vzdržuješ, dobro se počutiš.

Sem ravno dobro nazaj iz ene takšne mini – in tokrat nenevarne – poti. Včasih se pa zgodi smola. Jbg… če živiš, tudi umreš.

Citiral sem “DONPORLEONE”.

rok-1, 17.01.2022 ob 10:29

Citiral sem “DONPORLEONE”.

Bi ga mogoče, če bi znal.

Ja. Kot vidiš, ne znam.

več kot očitno je predvsem moškim zelo dolgcajt v življenju, nimajo nobenih resnih izzivov, ne čutijo nobene odgovornosti, zato iščejo vedno nove in nove nevarnosti, ki jih včasih tudi pogubijo.

Ooo lejga

rok-1, 17.01.2022 ob 10:41

Ja. Kot vidiš, ne znam.

Sem opazil, že večkrat.

Eh no ja, 17.01.2022 ob 10:50

Sem opazil, že večkrat.

Mogoče bi znal svetovati? Da ne ostane samo pri opažanju.

rok-1, 17.01.2022 ob 10:52

Mogoče bi znal svetovati? Da ne ostane samo pri opažanju.

Vsak zapis je mogoče citirati le enkrat na stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close