Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Lockdown zaradi cepljenih

Lockdown zaradi cepljenih

Majša hči v karanteno zaradi cepljene učiteljice….starejša pa zaradi cepljene sošolke.

Zakaj se ona ni cepljena ???    Mi smo 3 krat in nismo v karanteni.  Problem resen.

Ko bo narod pocepljen, bo pa vsa država zaprta v totalitarnem fašističnem režimu, v katerem ne boš smel prdniti brez Qrčeve kode. In debili bodo rekli, zdaj smo pa končno svobodni.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 16.01.2022 ob 19:44

Ko bo narod pocepljen, bo pa vsa država zaprta v totalitarnem fašističnem režimu, v katerem ne boš smel prdniti brez Qrčeve kode. In debili bodo rekli, zdaj smo pa končno svobodni.

aneda… debilnim to ni in ne bo nikoli jasno…. da je vse samo stvar odlocitve politike kaj si bodo namislili kot omejitve, pa ce se s takim neumnim razlogom

occv, 16.01.2022 ob 20:07

aneda… debilnim to ni in ne bo nikoli jasno…. da je vse samo stvar odlocitve politike kaj si bodo namislili kot omejitve, pa ce se s takim neumnim razlogom

Važen je da zdaj bonbončki so. Da pomagajo s QR in tudi če so pozitivni…da gremo smučat, da okužijo druge cepljene in necepljene…

Kaj bo ko bonbončkov ne bo?

Bonbončkov ne bo zmanjkalo, dokler bo na voljo dovolj zavihanih rokavov. Očitno bo zavihanih rokavov dovolj, saj debilčkov cepilčkov ne zmanjka, ker znova in znova hodijo po svoj zvarek. Crknite zagrizeni cepilci!

Iz neskončne oddaljenosti opazujem planet Zemlja. Na planetu polno je kosti. Med njimi so nekje tudi stare kosti, ki sem jih nekoč premikal. Ne potrebujem več kosti, kar tam naj bodo.

Super, 16.01.2022 ob 19:20

Majša hči v karanteno zaradi cepljene učiteljice….starejša pa zaradi cepljene sošolke.

Kaj paničariš “Super”
16.01.2022. ob 19:20,
imeli smo mi že
Lockdown, ko niti cepiva ni bilo pri nas in nihče ni bil cepljen.
Necepljeni egoisti so hodili po svetu na počitnice, potovanja….in zavestno širili okužbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close