Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Bullyi so bolj privlačni in popularni

Bullyi so bolj privlačni in popularni

Ženske najraje dajo nasilnežem, ki šikanirajo in ustrahujejo druge. Če je moški bully, to ženske zrajca. Ko vidijo, kako pretepa in spravlja svoje žrtve ob jok, jim postane tako mokro in vroče.

Babe se nimate kaj pritoževat nad nasiljem, ko fukate in hodite ven s takimi nebrzdanimi prasci, ki drugim zagrenijo življenje. Ravno take, ki druge privedejo do samomora, najraje ljubite in jim izkazujete svojo nežno žensko plat.

Smejite se, ko se alfa samci spravljajo na šibkejše moške in jih osramotijo. Največji užitek vam je, da bully nekoga prebuta, ki se ne more branit, ker ste mu tako ukazale. Kuzle. Pol pa jok in stok ko same fašete batine, ko se alfa bully samec obrne zoper vas. Zaslužite si vse trpljenje doma z dragim nasilnežem, ki ste ga izbrale in mu naredile družino. Naj vas tepe do groba, cipe !

Saj bi ti isto počel, če bi imel “babo”, a ne? Ker pa je nimaš, ti ne preostane drugega, kot da se naslajaš nad lastnimi privoščljivimi fantazijami.

Na bulije padajo le brezvezne glupače, zakompleksanke, ki se ob takem navideznim mačotom počutijo varne. Seveda le, dokler jih tudi same ne fašejo. Je pa kar prav, da se poparčkajo svoji s svojimi. Resni, urejeni, pametni moşki se itak ne zmenijo za tovrstno žnj kategorijo avš.

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 16.01.2022 ob 15:31

Saj bi ti isto počel, če bi imel “babo”, a ne? Ker pa je nimaš, ti ne preostane drugega, kot da se naslajaš nad lastnimi privoščljivimi fantazijami.

Jaz svoje babe nikoli ne bi pretepal. Če bi že naneslo, bi ji dal klofuto in ne bi zameril, če bi me udarila nazaj. Ljudje smo čustvena bitja in lahko ratamo nasilni, ampak stvar mora imeti razumno mejo. Zagotovo se ne bi vračal domov pijan in potem pretepel ženo, da obleži na tleh, kot nekateri deci.

Odgovor na objavo uporabnika
Odvisno kakšne, 16.01.2022 ob 15:43

Na bulije padajo le brezvezne glupače, zakompleksanke, ki se ob takem navideznim mačotom počutijo varne. Seveda le, dokler jih tudi same ne fašejo. Je pa kar prav, da se poparčkajo svoji s svojimi. Resni, urejeni, pametni moşki se itak ne zmenijo za tovrstno žnj kategorijo avš.

Poanta je, da ženskam niso privlačni moški, ki so bili žrtve mobinga. Ženskam pizdovje usahne, če izvejo, da je moški šibek in občutljiv

Toliko neumnosti na kupu pa že dolgo ne.

Moj dragi je zelo nežen. Do mene in do drugih, ravno zato ga cenim. Se pa zna postaviti v bran tako sebi kot tudi drugim in ravno to ga dela izjemnega. Nikoli ni rekel žal besede ne meni, ne nikomur. Zato ga vsi spoštujejo.

ti govoriš o babetinah ne o ženskah!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close