Moj sin in OnlyFans
Spoštovani,
Imam sina, ki je star 19 let, torej je sedaj v prvem letniku študija. Prejšnjič se je na družinskem računalniku pozabil odjaviti iz Gmaila in je prišlo obvestilo za OnlyFans. Bila sem radovedna, zato sem ga o tem povprašala. Po dolgem obotavljanju mi je rekel, da si hoče odpreti OnlyFans, kjer bi prodajal svoje gole in malo manj gole slike; saj naj bi se s tem dalo bajno zaslužiti.
Moj sin ima drugače atletsko telo, včasih ko je bil še cel čas doma sem opazila, da je tudi kar lepo obdarjen, a se s tem nisem obremnjevala in temu posvečala preveč pozornosti.
Skrbi me, kako bo prodajanje eksplicitnega materiala vplivalo na njegovo kariero na študiju in kasneje v službi. Naj mu preprečim, ali ga pri tem podpiram?
Nekaj se mi zdi sem slišala o tem. Če je to res, bolano, da imajo kar vsi dostop do tega in to mladi.
Pa da ti nekdo mora razlagati o škodljivosti tega, je tudi žalostno. Že selfiji so škodljivi in enkrat ti je mogoče žal za neumno obnašanje, vsekakor če hočeš nekaj doseči, spada zraven osebnostna rast in to pomeni, da ne filaš glave z neumnostmi.
Somebody1107, 15.01.2022 ob 09:54
??
Lej ga tega mislim kaj me ti sprasujes…
Drugac pa… Dobro pamtis.
Dobro jutro tudi tebi ane…
Dobro jutro. ⛰️??️
Vem, da dobro pamtim. Ženska, ki me zafrkava na forumu je že čisto obupana, ker jo vedno na nečemu dobim, da je to ona ne glede na to koliko vzdevkov zamenja. ?
Kaj pa ti? Imaš potencial. A bi se preiskusil na OnlyFans?
Sonja979, 15.01.2022 ob 09:44
Spoštovani,
Imam sina, ki je star 19 let, torej je sedaj v prvem letniku študija. Prejšnjič se je na družinskem računalniku pozabil odjaviti iz Gmaila in je prišlo obvestilo za OnlyFans. Bila sem radovedna, zato sem ga o tem povprašala. Po dolgem obotavljanju mi je rekel, da si hoče odpreti OnlyFans, kjer bi prodajal svoje gole in malo manj gole slike; saj naj bi se s tem dalo bajno zaslužiti.
Moj sin ima drugače atletsko telo, včasih ko je bil še cel čas doma sem opazila, da je tudi kar lepo obdarjen, a se s tem nisem obremnjevala in temu posvečala preveč pozornosti.
Skrbi me, kako bo prodajanje eksplicitnega materiala vplivalo na njegovo kariero na študiju in kasneje v službi. Naj mu preprečim, ali ga pri tem podpiram?
Itak da ja.???
Jaz bi mu pustila da proba. Onlyfans ima danes usaka druga punca. Ene se z tem ukvarjajo profesionalno(najemajo fotografa,,hodijo na potovanja izkljucno z namenom da se gole slikajo) druge hocejo na hitro zaslužiti. Pravite da ima vas sin lepo telo, to lahko dobro izkoristi če le ima dosti samozavesti. Če fantu v tem uspe lahko na mesec zasluži 1000+. Lahko ga vidi kaksna dobra modna nikoli neves 😉
Podjeten fant! Jaz bi ga podpiral,.. Zakaj nebi nekaj zaslužil,…
Andrassy, 15.01.2022 ob 10:59
To je moralno zelo vprašljivo početje. Ker lahko se zgodi, da bo za gledanje njegovega telesa poleg dam začel plačevati še kakšen homoseksualec. In takšnega ponižanja pa res ne privoščiš svojemu sinu. Ali pa da bi ga celo začel nagovarjati na kakšna isprijena homoseksualna dejanja.
lol
ja valjda bo to homoseksualcem namenjeno
al misliš, da bi ženske plačevale za to, da bi gledale enega tipa, kako se slači po internetu?
:DDDD
pa če bo imel obraz zakrit, se itak nihče ne bo prijavil na njegove slike.
Forum je zaprt za komentiranje.