bolna a brez covida
Pridigh, 14.01.2022 ob 19:56
-
Poznam več podobnih primerov. Celo brez okusa in voha, pcr skoz negativen.
Imela sem že covid in samo takrat, novembra 2020, sem se počutila podobno slabo. Takrat je sicer bilo še slabše, ampak nikoli v 40+ letih nisem bila tako bolna.
Ne ob gripi, ne ob pljučnici, nikoli.
Sem 2krat cepljena.
Sploh ne vem, kaj naj. V službi res stiska s kadrom, zaradi covidavon karanten, jaz pa očitno zaradi neke brezvezne viroze doma.
Vonj sem prvič izgubila za več kot pol leta, še zdaj ni ok.
Mi pa zdaj ne paše jest, kava mi je kisla, nič nima okusa. Čeprav je to kar normalno, če je človek bolan.
Niti pogovarjati se ne morem dolgo. Semvtakoj utrujena, zadihana.
Še to pišem s kar nekaj odmori.
Tole je čisto laično pisano, ampak meni se covid simptomi zdijo res tako splošni in raznovrstni, da imaš komot tudi kaj drugega. Lahko je pa covid. V vsakem primeru pazi na znake morebitne pljučnice in drugih zapletov.
Ne vem pa, zakaj se sekiras, ker si “zaradi brezvezne viroze doma”. Saj zato pa imaš zdravstveno zavarovanje. Če je ena stvar, ki jo bomo iz te covid norije odnesli, ta, da bolan človek ne sodi v službo, ampak naj bo na bolniški, da se pozdravi in da ne širi okužbe, bo to super.
Ja kar testiri se vsako uro enkrat bo pa mogoce le pokazalo plus.
Faak ste blesavi. Ni vse kovid. Odvzem krvi bo verjetno pokazal, da mas gripo ali pac neko drugo virozo. Kaka bolezen je to, ce jo test ne zazna???
Sm tud sama delala z okuzenimi pa mi ni bilo nic, pa skoz negativna. Pa niti enkrat me ni nihce poslal v karanteno, cepljeni pa dost manjkajo.
Forum je zaprt za komentiranje.