Navodila za javnost
Ne. Samo od pisanja res ne bo nič. Od ubogljivega kazanja PCT papirčka BREZ GLASNEGA KOMENTIRANJA KAJ JE RES, vsakokrat ko ga je treba pokazati – pa prav tako ne. Tudi z ubogljivim nošenjem mask po trgovinah NE BOMO dosegli nič. Ni poanta v ustvarjanju konfliktov, temveč v dajanju VZGLEDA z lastnim ravnanjem. Tudi če so okoliščine take, da nas brez maske ne spustijo noter, treba je govoriti, povedati KAJ JE RES. Brez prepiranja in zmerjanja. DA SLIŠIJO tudi DRUGI OKROG nas. Prav tako ne bo nič efekta od pisanja da bo treba fizično obračunati z ne-vem kom… S kom neki? S policajem, ki se je zdaj pač znašel v zelo nerodnem poklicu in ne zna ven iz problema. Poleg tega policaja vedno varuje zakon plus njegovi kolegi in oblast. Z Janšo osebno mogoče… ali s Hojsom… ali s kom? Vso srečo pri tem !!! Res so pobrali zajetne vreče cekinov, toda tisti, ki so to zavrnili so zdaj že mrtvi. Pet predsednikov, da jih tu ne naštevam. S kom bomo torej FIZIČNO obračunali ? Z Rockefellerji, Rothschildi ipd. Mar res ??? Saj jih je samo 3000 (družin).
Edino moč, ki jo ljudstvo ima, je da se medsebojno informira KAJ JE RES. Realne informacije so ljudem odvzete in informacije OBLIKUJEJO PREPRIČANJA ljudi. Zato – vsak dan je treba govoriti o tem, na vsakem mestu, ponavljati znova in znova, le tako se bo RESNICA razvedela. In KO SE BO razvedela, ko bodo v Ljubljani in drugih večjih mestih na protestih deset-tisoč glave množice, in ko to ne bo le enkrat, temveč REDNO, ko bomo uspeli ustaviti delovanje prometa, storitev, koordinirano množično bojkotirati delo, skupaj na isti dan – ŠELE TEDAJ bomo pokazali oblastnikom, da imamo MI ŠKARJE v rokah.
Dokler pa se nas zbira po nekaj sto in nas kifeljci lahko usmerjajo sem in tja kot čredo goveda, do tedaj pa lahko le mukamo, bentimo, grozimo, lahko izvedemo celo kak vandalizem in zmagovalno končamo v priporu itd…
INFORMACIJE torej niso namenjene zgolj kratkočasenju, SAJ VSI KI SMO TU, itak že dovolj in preveč vemo. Informacije so namenjene vzpodbudi, saj se vedno izve še kaj novega. VZPODBUDI, da se spet lahko govori o tem kaj je RES. Naj informacije ne ostanejo le znotraj tiste glave, ki je izvedela. PROSIM, ŠIRIMO VESTI NAPREJ. Ponavljajmo, govorimo, kajti le tako do šel glas naokrog.
Glavna težava je, da nas je PREMALO, ki vemo za kaj gre.
TREBA JE USTVARJATI SITUACIJE, da pritegnemo pozornost drugih, da slišijo še kaj drugega kot te mantre iz osrednjih medijev. Kmalu bo dve leti, mnogi že sumijo da nekaj ni v redu, a to je premalo.
Na ulicah potrebujemo M N O Ž I C E.
‼️ Da PONOVIMO – tole je iz septembra
QR kode so le začasna rešitev, saj se ve kako je s “papirji”. Marsikdo ZNA marsikaj…
Skratka počasi se nam bliža digitalni certifikat. Na poti so nove osebne izkaznice, podobno kot zdaj zdravstvene – s čipom za povezavo s podatki v sistemu. Torej ponarejanje “statusa” kmalu ne bo več možno. Necepljeni, oziroma NE-digitalno KONTROLIRANI bomo postopoma IZLOČENI iz družbenega Sistema. Ne bo več mogoče vstopiti v trgovino, sčasoma v nobeno več, bančni račun bo povezan s tem, in vse ostalo… Zgolj za osvežitev spomina – kako RESNA je situacija. ‼️
Da bo do nasilja takrat prišlo je zelo verjetno. Toda to bo razmere le poslabšalo, saj bo prav TO razlog za še hujšo represijo, češ da mora policija zagotoviti “red”.
Ludi D LEGENDA, 14.01.2022 ob 11:48
‼️ Da PONOVIMO – tole je iz septembra
QR kode so le začasna rešitev, saj se ve kako je s “papirji”. Marsikdo ZNA marsikaj…
Skratka počasi se nam bliža digitalni certifikat. Na poti so nove osebne izkaznice, podobno kot zdaj zdravstvene – s čipom za povezavo s podatki v sistemu. Torej ponarejanje “statusa” kmalu ne bo več možno. Necepljeni, oziroma NE-digitalno KONTROLIRANI bomo postopoma IZLOČENI iz družbenega Sistema. Ne bo več mogoče vstopiti v trgovino, sčasoma v nobeno več, bančni račun bo povezan s tem, in vse ostalo… Zgolj za osvežitev spomina – kako RESNA je situacija. ‼️
Da bo do nasilja takrat prišlo je zelo verjetno. Toda to bo razmere le poslabšalo, saj bo prav TO razlog za še hujšo represijo, češ da mora policija zagotoviti “red”.
Drži
Se mi zdi, da so zdaj tudi ta žleht trgovske frulice prišle na svoj račun in na vratih prav uživajo v teroriziranju za pct. Ko sem eno trgovko frajlico na vratih vprašala, naj mi ona pokaže svoj pct, je postala zelo modra in poučena, kot da je naredila najmanj magisterij. Zdaj pa lahko pridejo do izraza ja, vsaka čast ?
Anonimno, 14.01.2022 ob 14:15
Se mi zdi, da so zdaj tudi ta žleht trgovske frulice prišle na svoj račun in na vratih prav uživajo v teroriziranju za pct. Ko sem eno trgovko frajlico na vratih vprašala, naj mi ona pokaže svoj pct, je postala zelo modra in poučena, kot da je naredila najmanj magisterij. Zdaj pa lahko pridejo do izraza ja, vsaka čast ?
Jaz pokažem denar in rečem to je moj pct, ga želiš? Če ne grem drugam. Večino mi rata.
Forum je zaprt za komentiranje.