Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Že 5 let lezem sosedi v ***, da mi zapusti hišo

Že 5 let lezem sosedi v ***, da mi zapusti hišo

Stara je že 97 let, pa noče in noče umreti! Mineva me potrpljenje. Že vse sinove je pokopala, vsi brez otrok, moža ni že 50 let. Za kaj za vraga še živi?! Že 5 let sanjam o njeni hiši, da si v njej ustvarim družino, ampak mi bo prej biološka ura potekla, ker se noče stegniti! ?

Hvala za humor. ?

Drugace, pa grdo od tebe. ??

Ustvari si svoje, tujega si ne prisvajaj.?

Pozdrav!

Ne vem kaj naj rečem, to je grdo prebrati z tvoje strani. Vsaka oseba rada živi in to če je stara 20-50 ali 100 let,

želeti nekomu da umre je greh in tudi če boš v njeni hiši ne boš srečen..

te bo preganjala … raje ji polepšaj življenje…

Uf, slabi temelji, zelo slabi. Ampak ti že veš…

In kaj imaš ti z njeno hišo?

pa iz same žlehtnobe noče umret:):)

Želi ji raje,da živi še dolgo, ti pa  ne boš dolgo živela. Te bo lastni žolč zalil.

Odgovor na objavo uporabnika
Dosti je imam, 14.01.2022 ob 10:23

Stara je že 97 let, pa noče in noče umreti! Mineva me potrpljenje. Že vse sinove je pokopala, vsi brez otrok, moža ni že 50 let. Za kaj za vraga še živi?! Že 5 let sanjam o njeni hiši, da si v njej ustvarim družino, ampak mi bo prej biološka ura potekla, ker se noče stegniti! ?

Upam, da je še dovolj prisebna, da spregleda tvoje namene in hišo zapusti nekomu drugemu.

Pa ji pomagaj ti odditi

preseli se k njej.

Menda bo še 10 let…do 107…

A tok žleht si al kaj?

Še dolgo bo, ker ve …

In po smrti ki ji jo želiš, bo prihajala v svojo hišo… no potem tvojo

Se je zaljubila vate in jo ljubezen pri življenju drži. Če bi brala ta forum, bi bilo drugače.

ja pa pomagi ji na oni svet! kaj leporečiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close