Za cepljene
neumno vprašanje, 11.01.2022 ob 19:29
Neumno vprašanje. Cepljenim se pač ni treba spet cepiti. Cepiti se morajo necepljeni.
No Petnajsti ne bo pomagal, če niti v četrtega Israel ne verjame. Ne moreš cepiti proti ošpicam, a ti tele maketa. Predno se biki v karkoli zapodojo. Horda konjev bo pa tudi krokodile ustavila. No saj bò.
Recimo, 11.01.2022 ob 19:34
No Petnajsti ne bo pomagal, če niti v četrtega Israel ne verjame. Ne moreš cepiti proti ošpicam, a ti tele maketa. Predno se biki v karkoli zapodojo. Horda konjev bo pa tudi krokodile ustavila. No saj bò.
O čem ti to…. Jaz pravim, da je neumnost, da se cepljene sprašuje, če se bodo spet cepili. In ti mi trobezljaš o petnjastih in četrtem odmerku. Ni potrebe. Pa a ne znaš brati, da pravim, da se morajo sedaj NEcepljeni cepiti?
Saj vem, kaj te muči, hehe. Vseeno si si zaslužil dodatno pojasnilo. 😉
Se boste, 11.01.2022 ob 18:34
Cepili z novim cepivom za omikron?
Da ponavljajoči se poživitveni odmerki cepiva niso smiselna strategija, je danes opozorila tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO).
“Če imamo strategijo, v kateri dajemo poživitvene odmerke vsake štiri mesece, bomo na koncu lahko imeli težave z imunskim odzivom,” je dejal Cavaleri in dodal, da bi nenehno cepljenje lahko utrudilo populacijo.
Ameriški CDC je dvomil že o koristnosti 3. odmerka in svaril pred
over-vaccination. Ni čisto nobenih dokazov, da 3. odmerek naredi karkoli v smislu preprečevanj hospitalizacij.
“When we discuss this issue of boosters, we have to remember that we’re starting at a point that the data to date doesn’t show a remarkable reduction in the effectiveness of the vaccines in terms of preventing hospitalizations and deaths,” Dr. Beth Bell, a voting ACIP member, said during their meeting earlier this week.
robi9, 11.01.2022 ob 19:54
A niso dvakrat cepljeni uradno necepljeni ?
robi9, zaenkrat 2x cepljeni še ne veljajo za necepljene, bodo pa kmalu.
Ja, ja, bo treba kar hitro v vrsto po novo pikico. Da ne bodo ostali brez “svobode”. Saj je Poklukar že napovedal nove cepilne dneve.
Tako je. Necepljeni 2x spadajo pod necepljene.
Me res zanima kdaj bodo 3x cepljeni spadali pod necepljene, ce ne bodo sli po 4.dozo.
Prvo so govorili, da ce se 2x cepis si zasciten za vedno. Zdaj je potrebna ze 3 doza. In tako bo sledila 4, tisti, ki se cepijo, ker mislijo, da bodo po 3.dozi svobodni. Ne bodo. Sledila bo 4.doza. In kljub temu maska na faci. Noro. Koliko doz je vprasanje
ne bi, 11.01.2022 ob 21:14
Ne bi. Sem ceoljen z dvema odmerkoma. Več se ne bi.Veliko cepljenih znancev je zbolelo, ker se niso dovolj pazili. Jaz sem se zelo. Torej, ne bi zbolel tudi brez cepljenja. Za naprej se ne bom. Za omikron je pa itak brez veze.
Zbolevajo oboji. Cepljenje ni zelo učinkovito. Kljub cepljenju moraš pazit, sicer zboliš. A ni tako, da si po cepljenju imun ( vsaj določen čas- npr. 1 leto pri teh virozah)? Se nisem in se ne mislim.
Ne govorit o blagih oblikah. To je delno celo res.
Stela12121, 11.01.2022 ob 21:31
Da ponavljajoči se poživitveni odmerki cepiva niso smiselna strategija, je danes opozorila tudi Svetovna zdravstvena organizacija (WHO).
“Če imamo strategijo, v kateri dajemo poživitvene odmerke vsake štiri mesece, bomo na koncu lahko imeli težave z imunskim odzivom,” je dejal Cavaleri in dodal, da bi nenehno cepljenje lahko utrudilo populacijo.
Z imunskim odzivom bodo itak težave. Pa še odvisniki bodo ratali, saj brez nove doze bodo zbolevali.
Forum je zaprt za komentiranje.