Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Mržnja do Boga in Jezusa

Mržnja do Boga in Jezusa

Kaj vam je Bog naredil, da ste tako sovražni? Zakaj odpor do Jezusa in Svetega pisma?

Še je možnost, da se spreobrnite. Nikoli ni prepozno..

Holy Trinity Sunday - St. Therese of Lisieux Catholic Church

to je ta zaplankanost. Lahko prosim poveš, do katerega boga. Ker bogov je več, vsako pleme ma svojega. Torej, ko se postavi tako vprašanje, je prvo treba definirati, o katerem bogu se pogovarjamo.

Kako lahko nekdo sovraži nekaj kar ne obstaja? Razen tega, da sovraži nekaj kar je imaginarni produkt človeških možganov.

Bedna slika, laž ki jo cerkvenjaki pokvarjeni plasirajo… Jezus ni bil bel, bil je temen kot ljudje Bližnjega vzhoda in če bi ga videla ti in večina Evropejcev, bi ga takoj izgnali nazaj.

Koliko cerkev je vero uničila govori dejstvo, da se ne poročajo, ne obrezujejo moški, da Trojstva ni in da sta Bog in Jesus dva ločena pojma in ne eno isto… Da če je Jezus imel 12 apostolov, zakaj potem ni 12 Evangelijev, zakaj so samo 4, pa še ti 4 se med seboj razlikujejo.

Krščanstvo je olepšana zgodba o Jezusu, medtem ko vera Jezusova ni bilo krščanstvo

Odgovor na objavo uporabnika
realna vera, 11.01.2022 ob 18:08

to je ta zaplankanost. Lahko prosim poveš, do katerega boga. Ker bogov je več, vsako pleme ma svojega. Torej, ko se postavi tako vprašanje, je prvo treba definirati, o katerem bogu se pogovarjamo.

Bog napisan z veliko začetnico ti pove, da gre za krščanskega in edinega boga.

Bog je pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje.

V Bogu so tri božje osebe: Oče, Sin in Sveti Duh.

To smo se učili pri verouku, preden smo šli v 1. razred. To sem se učila skoraj pred 60. leti in to še vedno verjamem in spoštujem.

Katerikoli bog je gnus. Prisvaja si vsemogočnost in odklanja vseodgovornost. Odgovornost je premo sorazmerna z močjo. Absolutna moč – absolutna odgovornst. Pri vseh bogovih je še huje: večina trdi, da so ustvarili vse. Ne samo materialno, kar vidimo, ampak tudi čas. Trdijo, da poznajo preteklost, sedanjost in prihodnost. Še več – ustvarili so jo, prihodnost, pravijo. Torej jo več kot poznajo. Vsak dojenček, ki je umrl ob porodu, vse zlo, ki se zgodi, ni samo dopuščen, ampak ustvarjen. Vaši bogovi so to ustvarili. Ko doživite nesrečo, pravite: hvala bogu da ni bilo huje. Namesto, da bi rekli, prekleti pes, zakaj si mi to naredil? On je to vašo nesrečo “sprogramiral” že davno preden ste sploh obstajali. Po vaše. Da ste imeli “srečo”, je le njegova šlamparija (bo delal popravca, brez skrbi). Ampak k sreči so vsi bogovi umrljivi. Kot so umrli antični grški in rimski bogovi, kot še mnogi drugi pred njimi, katerih imena več niti ne poznamo, in so danes le še pravljica, bo umrl tudi jehovski in njegov pankrt (sad posilstva) Jezus. Če sploh verjamemo temu, kar naj bi jehovski gnus sam zapisal. Ovce pa pojdite za njim v klavnico. Kar pojdite, tja spadate.

Bog napisan z veliko začetnico ti pove, da gre za krščanskega in edinega boga.

Narobe. Pove sicer, da gre za krščansko-islamsko-židovskega boga, nikjer pa ne pove, da je edini. Če ga napišeš z lastnim imenom, kot so mu ga nadeli kristjani, to ne pomeni, da pa druga ljudstva ne poznajo drugih bogov.

lunca zadnji krajec, 11.01.2022 ob 18:58

Bog je pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje.

V Bogu so tri božje osebe: Oče, Sin in Sveti Duh.

To smo se učili pri verouku, preden smo šli v 1. razred. To sem se učila skoraj pred 60. leti in to še vedno verjamem in spoštujem.

Kdaj ti bo padlo na pamet, da so ti oprali možgane? 60 let ni zadost časa?

Kdo je to naslikal?  Švedski Jezus zadet ko mina (in verjetno kot slikar), sploh ni pogruntal, da lahko križ odvrže, Alah ima zaprtje, ga šraufa po trebuhu, rad bi špilal frulico in metal na koš tisto žogo, ampak ne more zaradi črevesja, za glavo mu lebdi nacho čips oz. dorito brez omake, beli golob pa iz riti spušča dva žarka svetlobe na dve strani. Eden je verjetno, da bi streznil švedskega Jezusa, drugi pa, da bi na Alaha deloval odvajalno in mu končno sprostil blokado v prebavilih. Zelo lepo od goloba, da jima hoče pomagat. Golob bo odpravil vse vaše težave, to je poanta slike pred volitvami 2022.

kristjanK, če bi bil res kristjan, ne bi odpiral teme s takim naslovom,

ko veš da bodo tu ljudje potem žalili Jezusa.

vsem ostalim pa: naj vam Bog odpusti, ker ne veste kaj delate.

in še to bi dodala:

čas za iskanje Boga se počasi izteka.

Borg nepr, 12.01.2022 ob 00:35

Katerikoli bog je gnus. Prisvaja si vsemogočnost in odklanja vseodgovornost. Odgovornost je premo sorazmerna z močjo. Absolutna moč – absolutna odgovornst. Pri vseh bogovih je še huje: večina trdi, da so ustvarili vse. Ne samo materialno, kar vidimo, ampak tudi čas. Trdijo, da poznajo preteklost, sedanjost in prihodnost. Še več – ustvarili so jo, prihodnost, pravijo. Torej jo več kot poznajo. Vsak dojenček, ki je umrl ob porodu, vse zlo, ki se zgodi, ni samo dopuščen, ampak ustvarjen. Vaši bogovi so to ustvarili. Ko doživite nesrečo, pravite: hvala bogu da ni bilo huje. Namesto, da bi rekli, prekleti pes, zakaj si mi to naredil? On je to vašo nesrečo “sprogramiral” že davno preden ste sploh obstajali. Po vaše. Da ste imeli “srečo”, je le njegova šlamparija (bo delal popravca, brez skrbi). Ampak k sreči so vsi bogovi umrljivi. Kot so umrli antični grški in rimski bogovi, kot še mnogi drugi pred njimi, katerih imena več niti ne poznamo, in so danes le še pravljica, bo umrl tudi jehovski in njegov pankrt (sad posilstva) Jezus. Če sploh verjamemo temu, kar naj bi jehovski gnus sam zapisal. Ovce pa pojdite za njim v klavnico. Kar pojdite, tja spadate.

Kaj je pa tebi?

Te moti,da je še Bog “nad tabo”?

Ahjoj, 12.01.2022 ob 05:33

Kaj je pa tebi?

Te moti,da je še Bog “nad tabo”?

Ne sekiraj se. S tako miselnostjo ne bo dalec prisel.

Točno tako, če bi bog obstajal, bi bil gnusoba. Ali kot razvajen objesten mulc, ki zvedavo z rahlim sadističnim veseljem gleda leva in impalo, ki ju je zaprl v isto kletko in zdaj lev masakrira impalo, ali pa z globoko izraženim dolgočasjem opazuje ogromno mravljišče in ko gre srat, tepta po njem. Je ubil nekaj mravelj? Koga briga, saj jih je preveč na svetu…

To bi bil ta absolutni vedec, če bi obstajal. Torej zakaj verjeti v nekaj tako gnusnega, ki naj ne bi bilo odgovorno za nič, čeprav je ustvarilo vse. Ker pa ne obstaja, si pa ljudje zmišljujejo razloge, zakaj bogu ni mar.:)))

bi rekla da ja, 12.01.2022 ob 06:17

Točno tako, če bi bog obstajal, bi bil gnusoba. Ali kot razvajen objesten mulc, ki zvedavo z rahlim sadističnim veseljem gleda leva in impalo, ki ju je zaprl v isto kletko in zdaj lev masakrira impalo, ali pa z globoko izraženim dolgočasjem opazuje ogromno mravljišče in ko gre srat, tepta po njem. Je ubil nekaj mravelj? Koga briga, saj jih je preveč na svetu…

To bi bil ta absolutni vedec, če bi obstajal. Torej zakaj verjeti v nekaj tako gnusnega, ki naj ne bi bilo odgovorno za nič, čeprav je ustvarilo vse. Ker pa ne obstaja, si pa ljudje zmišljujejo razloge, zakaj bogu ni mar.:)))

kot odgovor na Borgov zapis

Bog je samo nad tabo, očitno.:) A se čutiš za to, kaj bolj priviligirana? Imaš lažje življenje? Si se odločila, da boš verjela, ker si boš edino tako kupila nesmrtnost, te je strah smrti? Se tako lažje spopadaš z izgubami v življenju? Super, ampak samo zato, ker nekdo hoče verjeti, da nekaj obstaja, to še ne pomeni, da res obstaja.

A veš, koliko otrok drži pesti, da obstaja Božiček? Ja, jeba, ne…

kristjanK, 11.01.2022 ob 16:36

Kaj vam je Bog naredil, da ste tako sovražni? Zakaj odpor do Jezusa in Svetega pisma?

Še je možnost, da se spreobrnite. Nikoli ni prepozno..

Holy Trinity Sunday - St. Therese of Lisieux Catholic Church

Nimam težav s tema osebama, pač pa z njuno zemeljsko administracijo!

Jezus tri prste drži ?

Al ste osabni. Piiiiii

Dejmo z taksnim cisto preprostim primerom ker kompleksnejsih ne boste razumeli.

Pustis siht. A mas svobodno voljo? Te kdo tera? Te je kdo prisilil v sluzbo hodit? Mas izbiro?

Pustis siht… Kaj bo… Malo ti bo otezano… Ampak kdo je kriv za to kar bo povleklo za sabo? Delodajalec? Jaz?

S taksnim odnosom stari… Bog nece vas. Ne vi njega.

Sej pise od njega odvraca tist za katerega se je vedlo da se bo odvracal.

Sej sem postal zadnjic. Dobil si oci dve ustnici razum… Pot dobrega in pot zla ti je objasnjen… Sta bi jos? Da Bog tebi titra… Pa dej pa prosim… Da tebi na noge dolazi?

Pisal sem ze zadnjic… Pise da vam je prepovedano vino… Eto logike. Vidis da si na napacni poti. A ti mislis da bo iz pijancevanja kaj dobro prislo? Kaj dobrega pricakujes?

Oholost bezrazumska.

Ti nista. Ma kaki ti nisi nista kriv.

Te ki pisete to. Mate muko jad in bedo v zivljenju. Tezko vam je. Ponizani ste.

Sej pise da bo tako. Da je to vzrok vaseg jada.

Je en predznak…

Kad robinja rodi sebi gospodaricu… Kaj to pomeni…?

Mas kaksno hcerko ki npr mami tezi… Jaaa rodila si me zdej mi moras kupit to kupit ono… Moras me sluzit. Samo jaz jaz jaz.

Eto tako se vi obnasate.

Prosim??? Ma ti dam jst po piicki.

Nimate razuma. Stari prav goni vas demon. Prav tera in navija vas. Nimate miru.

Pise. Ce mislite da vas je Bog ustvaril zato da se zabava??? Da ce bi se hoteli zabavat bi se zabavali kot njim dolikuje.

Napacna miselnost. Kaj mislis da te je ustvaril zato da se ti od gor smeji? Kako te “trpinci” On pa uziva??

Pise.. Kakva god vas bjeda zadesi… To je zbog greha kojeg ste zaradili.

Stari… Ne cistis se od greha… Ne kesas se… U grehu zivis… Radis sto nevalja… Sto je zabranjeno…

Hhh. Pa kako ce ici…

A ti bi blejal… Anedaaaa?? In se brez posledic… Ajooooj… Buc buc…

Ko vidis trpljenje nedolznega preveri kaj je storil njegov ded in to naj ti bo v poduk, da ne storis nacrtno nicesar kar ni prav, ce hoces dobro svojemu potomstvu, ker mascuje se nad nedolznimi oz nedolzen za nedolznega. Ne gre obratno kriv za nedolznega. Ja kruto. Ko to dojames zelo razmislis npr ali se ti splaca za ubogih 70 oz 80 let kolikor bos zivel, zjebati svojo krvno linijo. Bog ni samo dobrota je tudi sodnik in to krut.

Malaa! Pa dzes ti meni??? Kako si?

Pise v bibliji. Sem ze pisal to. Nekako…

Očevi jeli kiselo grozdze a djeci trne zubi.

Kao to je podrugljivo…

Ja res je. Bog je milost. Pise da je Milostiv. Ampak pise tudi da je strog in da strahovito kaznuje.

Varuj nedolzne dobi cisto drug pomen. Ce bi vsak preden stori namerno nekaj kar skodi drugemu, pomislil na svoje nedolzno potomstvo, ne bi storil in samo tako bi obvaroval svoje potomce-svojo krvno linijo. Krivice ne popravis z drugim dobrim delom, s tem ne obvarujes nikogar. Obvarujes jih da ne povzrocas namerno krivice za nek interes, ki je v resnici smesno kratkega veka (70, 80 let oz kolikor pac zivis). Nic ti ne pomaga, ce si resil s financno inekcijo 1000 mack pred inekcijo, pred tem si pa oplackal npr sklad upokojencev. Ne deluje tako.  Ce imas svojo krvno linijo rad bos vsekakor razmislil se ti res splaca, ce jih nimas pa itak ne bo obstala, torej nobene skode.

Ja.

Nemozes mokračom čistit. Če si ukradel… Ne moreš se s tem odkupit, ocistit, dobro delo narest… Ne gre z scavnco čistit.

?

Kako ide ona pjesma…

Odakle si ljepa dzevojko??

Ko te stvori tako vatrenu???

kdo je to naslikal, 12.01.2022 ob 01:45

Kdo je to naslikal?  Švedski Jezus zadet ko mina (in verjetno kot slikar), sploh ni pogruntal, da lahko križ odvrže, Alah ima zaprtje, ga šraufa po trebuhu, rad bi špilal frulico in metal na koš tisto žogo, ampak ne more zaradi črevesja, za glavo mu lebdi nacho čips oz. dorito brez omake, beli golob pa iz riti spušča dva žarka svetlobe na dve strani. Eden je verjetno, da bi streznil švedskega Jezusa, drugi pa, da bi na Alaha deloval odvajalno in mu končno sprostil blokado v prebavilih. Zelo lepo od goloba, da jima hoče pomagat. Golob bo odpravil vse vaše težave, to je poanta slike pred volitvami 2022.

Res si me nasmejal s tem zapisom. Hahahah ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close