Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vem da spet ne boste nič razumeli.

Vem da spet ne boste nič razumeli.

Pa ne  zaradi jezika.

Cdc objava o povlačenju PCR testa iz 7.mjeseca 2021.
Publika : Pojedinci koji provode testiranje na COVID-19
Razina : laboratorijsko upozorenje
Nakon 31. prosinca 2021., CDC će povući zahtjev američkoj Upravi za hranu i lijekove (FDA) za odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) CDC 2019-Nove Coronavirus (2019-nCoV) RT-PCR dijagnostičke ploče u stvarnom vremenu, test prvi put uveden u veljači 2020. samo za otkrivanje SARS-CoV-2. CDC daje ovu prethodnu obavijest kliničkim laboratorijima kako bi imali dovoljno vremena za odabir i implementaciju jedne od mnogih alternativa koje je odobrila FDA.
pcr
FDA priznava, da je test PCR temeljil na računalniško ustvarjeni projekciji virusa SARS/Covid in ne dejanskem “virusu”. (DEJANSKIEGA VIRUSA NI, torej…). Teste so morali umakniti s trga, ker se je preveč zdravnikov in znanstvenikov oglasilo z informacijami, da takšnega “virusa” ne morejo izolirati niti kje lahko najdejo izoliran obstoj.
Le redki so pozorni na vse to, zato s temi informacijami zbudite zaspane.

mislim, da ti nisi razumel

In preparation for this change, CDC recommends clinical laboratories and testing sites that have been using the CDC 2019-nCoV RT-PCR assay select and begin their transition to another FDA-authorized COVID-19 test. CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses. Such assays can facilitate continued testing for both influenza and SARS-CoV-2 and can save both time and resources as we head into influenza season. Laboratories and testing sites should validate and verify their selected assay within their facility before beginning clinical testing.

uveljavljajo nove PCR teste, ki omogočajo identifikacijo več vrst virusov, da lahko z eno palčko in enim testom diagnosticirajo tako covid, kot gripo.

nič o kakšni računalniško ustvarjeni projekciji virusa SARS/Covid….

(( https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/rt-pcr-panel-primer-probes.html ))

pcr24

pcr38

Ja, saj o tem je že David. E. Martin v video objavi, kdor spremlja.. o računalniškem programiranju zaporedja….pa o patentiranju virusa…( ameriški urad za patente – arhivi )…

In take trditve o Pcr testih govorite ljudje ki nimate pojma o osnovnošolski biologiji.

(( https://www.youtube.com/watch?v=e3PMxVN26Gs ))

in ti, ki to veš, pa ne bi kake razlage podal..ker bi te lahko potem malo sčekiral, ane ?? prpa!

Edina razlaga je da so vas nategujejo, vsak dan.

Odgovor na objavo uporabnika
Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 14:14

Edina razlaga je da so vas nategujejo, vsak dan.

Imam raje da me nategujejo izobraženi, kot pa ena škrbasta, zarukana zguba brez narejene OŠ kot si ti. Odjebi majmune nazaj na drevo.

Anonimno 5865, 11.01.2022 ob 14:24

Imam raje da me nategujejo izobraženi, kot pa ena škrbasta, zarukana zguba brez narejene OŠ kot si ti. Odjebi majmune nazaj na drevo.

Lepo si izobražen vidim. A to je program šolstva? Kera smer? Idiotizam?

Debili razumejo samo tisto, kar fašistična golazen od janše,zapite logarce,debilnega kreka, in zadrogirane beopičke pove.

robi9, 11.01.2022 ob 14:31

Debili razumejo samo tisto, kar fašistična golazen od janše,zapite logarce,debilnega kreka, in zadrogirane beopičke pove.

Kaj pa če imamo lastna mnenja in prepričanja in ne rabimo ne beovičke, janšata ne tebe robi in zgubo Ludija?

Koji kurac sta vidva da mi bosta tupila neka svoja prepričanja za katera se na kilometer vidi, da so produkt retardiranih opic?

Kaj bi rad dosegel s svojimi temami? Zlato medaljo za idiotizem že tako imaš.

Ludi D LEGENDA, 11.01.2022 ob 14:28

Lepo si izobražen vidim. A to je program šolstva? Kera smer? Idiotizam?

Za razumevanje Pcr morš imeti temeljito znanje o genetiki, molekularni biologiji in biotehnologiji kar pa očitno noben od vas tega nima. In to se vidi. Tu se delate pametne, kot da kaj veste v resnici ste pa sami luzeri.

Debili nimate lastnega mnenja.

Ker nimate pameti.

robi9, 11.01.2022 ob 14:44

Debili nimate lastnega mnenja.

Ker nimate pameti.

To se jasno vidi v vseh tvojih postih. Vsepovsod te preganjajo neki fašisti, si kot jebena lajna. Debil brez lastnega mnenja, kateremu so v mladosti dali gledat film Ne joči Peter. In ti budalo debilno zdej vidiš samo še fašiste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close