Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › ali bolniško odsotnost sporočate preko sms-a

ali bolniško odsotnost sporočate preko sms-a

Ko sporočate šefu bolniško odsotnost in kasneje prihod na delo, vedno kličete ali pošljete sms?

Sem na novem del. mestu, zaključujem z izolacijo, sem pred prijateljico omenila, da bom šefu poslala sms, kdaj pridem in katera izmena sem, pa mi pravi da je sms sporočanje čisto neprimerno in da se vedno pokliče? Meni se sms zdi čisto ok in še bolj praktičen kot klic.

na kraj pameti mi ne pade, da bi ljudem težila s klicarjenjem. kdo pravi, da imajo v tistem trenutku čas in voljo se javit?

sms ali mail

Včasih pokličem, včasih pošljem SMS, včasih mail.

Nimamo predpisano, na kak način, pomembno je le, da so obveščeni.

Jasno, da uraden šefov  meil.

Pri nas komuniciramo samo preko maila – o vseh zadevah.

Pri nas lahko vse: pokličemo po telefonu, pošljemo sms ali pa mail. Lahko tudi vse troje.?

Jaz ponavadi pokličem tajnico (je prej v službi) in ne šefa. Saj mu potem to ona pove ob jutranjem kofetu.

Največkrat pošljem te zadeve preko maila, pa v CC vse, ki so vezani na mojo odsotnost. Po navadi tudi napišem zakaj sem odsoten in kdaj načeloma predvidevam da bom nazaj.

V službi, v kateri sem zdaj, še nisem bila na bolniški, prej sem vedno poklicala, da smo že ob prvem klicu dorekli, kaj in kako (nadomeščanja, menjave, plan dela)… Če bi v tisti situaciji samo SMS poslala, bi se v vsakem primeru slišala z nadrejenimi, sploh če sem imela kakšno stvar narejeno na pol, sem povedala, razložila, povedala, kje so kakšni potrebni dokumenti – pač tistemu, ki te nadomešča, maksimalno poskusiš olajšati delo…

Odvisno od del.mesta

Pošljem mail.

Email.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close