Ljubosumna na debelušno prijateljico
Sva samski in nama precej dogaja. Našli sva se spet po nekaj letih. Jaz veljam za lepo in postavno, moja debeluškasta prijateljic pa za odbito. Je samozavestna, nje kilaža nič ne gane. Ima neverjetno nor smisel za oblačenje, da o njenih norih čevljih sploh ne govorim. Kjerkoli se pojaviva gre vsa pozornost nanjo. Ko sva bili mlajši je bilo tipom kar malo nerodno, da bi si se z njo kazali, danes pa so moški drugačni, Njej dogaja, jaz pa imam sušo, saj vsi moški nanjo padajo. Postajam ljubosumna, saj sem bila v mladih letih vajena obratne situacije. Počasi mi gre na živce, se mi zdi da sem celo ljubosumne nanjo in ne tega ne znam nositi. Če prekinem stike z njo bom pa osamljena. Ni mi všeč to stanje v katerem sem.
Končno vam je suhicam kapnilo, da niste center vesolja. Mi ki smo malo bolj pri sebi se ne stradamo zato da smo kao lepe in smo lahko v življenju bolj vesele in free. Počasi so ugotovili izdelovalci oblačil, da je za nas dobrega kaj več kot le vreča za krompir. Lezemo v ospredje, z svojimi karakterji in pojavami, moškim pa je že dogo jasno da smo zabavnejše, v postelji bolj gajstne in z nami pač n bodo surovih korenčkov glodali. Suhice, vaš čas je mimo!
Debeluška, 11.01.2022 ob 01:30
Končno vam je suhicam kapnilo, da niste center vesolja. Mi ki smo malo bolj pri sebi se ne stradamo zato da smo kao lepe in smo lahko v življenju bolj vesele in free. Počasi so ugotovili izdelovalci oblačil, da je za nas dobrega kaj več kot le vreča za krompir. Lezemo v ospredje, z svojimi karakterji in pojavami, moškim pa je že dogo jasno da smo zabavnejše, v postelji bolj gajstne in z nami pač n bodo surovih korenčkov glodali. Suhice, vaš čas je mimo!
Sama sem debeluška (srečno poročena), pa mi gre tak pogled na stvari na živce, ker je preveč stereotipen. Jaz pač sprejemam svoje vitke prijateljice takšne, kot so (in niso zadrgnjene in ne sproščene), one pa mene, takšno, kot sem. Pa nisem neka huda žurerka, pač pa prijazna in nežna.
Lepa Anka, 11.01.2022 ob 01:18
Sva samski in nama precej dogaja. Našli sva se spet po nekaj letih. Jaz veljam za lepo in postavno, moja debeluškasta prijateljic pa za odbito. Je samozavestna, nje kilaža nič ne gane. Ima neverjetno nor smisel za oblačenje, da o njenih norih čevljih sploh ne govorim. Kjerkoli se pojaviva gre vsa pozornost nanjo. Ko sva bili mlajši je bilo tipom kar malo nerodno, da bi si se z njo kazali, danes pa so moški drugačni, Njej dogaja, jaz pa imam sušo, saj vsi moški nanjo padajo. Postajam ljubosumna, saj sem bila v mladih letih vajena obratne situacije. Počasi mi gre na živce, se mi zdi da sem celo ljubosumne nanjo in ne tega ne znam nositi. Če prekinem stike z njo bom pa osamljena. Ni mi všeč to stanje v katerem sem.
Groza take ljudi, pa če je kdo vitek ali malo bolj okrogel. Proklete babe smotane. Zakompleksane. Saj meni je en mesec nazaj tudi povedala, da sem kriva za njeno varanje, ker se nisem želela vmešavati. Zakaj že, ker sem kriva tako ali drugače. Kurac nedojebane ženske. Poveš ali ne poveš, jebomatr, sori izrazoslovju, vedno krive. Ne. jebi se ti sama s seboj in s svojo zakompleksanostjo. Pa sem vitka. Sploh ni pomembno, nekatere ste pač trpeče, ne glede na izgled. Narava je široka, prosim, če se tja izgubite. Taka kot ti vitka, meni s 130 kg teži. Ker ima sama s seboj težave, kot ti vitka. Groza ljudi. Boh ne daj, da rečeš Dober dan komu, je že cel ogenj v strehi. Groza. Kretenske, ki nimate razćiščeno same s seboj. Ne ti, ne nekatere z viški kilaže. Groza s takimi. Ko frustracije padejo. Ufrgrrhrja. Usekanke potem še življenje grenite. Ker ste bile navajene. No, navajena sem biti skoz vitka. Pa tudi, da če se kaj ne strinjam, se pogovorim, če mi ne ustrezaš z energijo, se ne družim, ker želim imeti mir. Ampak, nesamozavestne koklje, pač ustvarjate atmosfero. Ker ste pač razvajene koklje. Ki vam kdo odnese že s pogledom pet minut pozornosti. Narava je pristna, ve ne. Pa če ste debele ali suhe. Groza od nekaterih ljudi. Žal. Da ti bo lažje. Zamisli se nad seboj. Predno spet pleteš kak odnos.
Ma daj no. Prej in še sedaj se opredeljujete za suhe in debele, sedaj pa covid, pa ne covid oz. cepljene pa necepljene. Tudi ti nisi nič boljša. Oprosti. To nikamor ne pelje. Lahko si debela ali suha ali obratno, ko imaš koga pred seboj. Če je prvo, kar ocenjujejete na kile, ne pa na težak karakter, ki se ga navzven ne vidi v kg in ne piše, ali je nekdo anti ali celo petnajskrat cepljen, potem je itak vse obsojeno na prepad. Če po videzu sklepate prijateljstva. Groza no. Tudi vitki nismo vsi enaki, kot ne vsi debeli. Kaj sedaj, je odgovor?
Recimo, 11.01.2022 ob 02:24
Ma daj no. Prej in še sedaj se opredeljujete za suhe in debele, sedaj pa covid, pa ne covid oz. cepljene pa necepljene. Tudi ti nisi nič boljša. Oprosti. To nikamor ne pelje. Lahko si debela ali suha ali obratno, ko imaš koga pred seboj. Če je prvo, kar ocenjujejete na kile, ne pa na težak karakter, ki se ga navzven ne vidi v kg in ne piše, ali je nekdo anti ali celo petnajskrat cepljen, potem je itak vse obsojeno na prepad. Če po videzu sklepate prijateljstva. Groza no. Tudi vitki nismo vsi enaki, kot ne vsi debeli. Kaj sedaj, je odgovor?
Za Debeluško, ki ji ni kapnilo, kako gre v svetu.
Popay npr, 11.01.2022 ob 04:59
kaj se sekiraš…, debele al suhe, krešete se obe ne, če se bi, se ti bi jebalo za prjatlco s kakšnimi čevlji se ona kaže tipom..
:)))))))))))))) plehko plehko. Jao plehko :)))))))))))))))))))) Taki j*, pa ne pozna mirovne sezone?
Zdej k9* vsaj vem, zakaj ne nosim več štikl, da se lažje debela zvrne, a si tko mislu? Groza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Recimo, 11.01.2022 ob 02:19
Groza take ljudi, pa če je kdo vitek ali malo bolj okrogel. Proklete babe smotane. Zakompleksane. Saj meni je en mesec nazaj tudi povedala, da sem kriva za njeno varanje, ker se nisem želela vmešavati. Zakaj že, ker sem kriva tako ali drugače. Kurac nedojebane ženske. Poveš ali ne poveš, jebomatr, sori izrazoslovju, vedno krive. Ne. jebi se ti sama s seboj in s svojo zakompleksanostjo. Pa sem vitka. Sploh ni pomembno, nekatere ste pač trpeče, ne glede na izgled. Narava je široka, prosim, če se tja izgubite. Taka kot ti vitka, meni s 130 kg teži. Ker ima sama s seboj težave, kot ti vitka. Groza ljudi. Boh ne daj, da rečeš Dober dan komu, je že cel ogenj v strehi. Groza. Kretenske, ki nimate razćiščeno same s seboj. Ne ti, ne nekatere z viški kilaže. Groza s takimi. Ko frustracije padejo. Ufrgrrhrja. Usekanke potem še življenje grenite. Ker ste bile navajene. No, navajena sem biti skoz vitka. Pa tudi, da če se kaj ne strinjam, se pogovorim, če mi ne ustrezaš z energijo, se ne družim, ker želim imeti mir. Ampak, nesamozavestne koklje, pač ustvarjate atmosfero. Ker ste pač razvajene koklje. Ki vam kdo odnese že s pogledom pet minut pozornosti. Narava je pristna, ve ne. Pa če ste debele ali suhe. Groza od nekaterih ljudi. Žal. Da ti bo lažje. Zamisli se nad seboj. Predno spet pleteš kak odnos.
Kakšen čuden zapis z visokoletečimi besedami! Veliko zapisanega, pa vse skupaj en ništrc!
ti si ta “debeluška” , ki naj bi bila očarljiva, atraktivna, skratka femme fatal…
To nisi, mogoče se mečeš ven z nastavljaškim obnašanjem, se odbito oblačiš, vse,da bi pritegnila pozornost.
Nikar ne misli, vama se približajo tipi zaradi tvoje luštne frendice in ne zaradi tebe. Ti si le prevodnik 🙂
Ja, poskušaš si dvigniti samopodobo in samozavest, ampak, dokler ne shujšaš, je to mission impossible.
Ne zavidaj preveč svoji frendici, zavedati pa se moraš, da si za tipe en pajac, preko katerega spoznajo lepo frendico.
Haha, ni fora v tvoji lepi postavi in njeni debelosti, fora je v njeni sproscenosti in tvoji zategnjenosti.
Raje se nauci kaj od nje, namesto da si ljubosumna!
Pohopsala si jo, ker si sama in si mislila, da je ona slabsa od tebe, bos ob njej cvetela, pac vzela si jo ponizevalno in zdaj si ljubosumna. Sprejmi jo kot enakovredno in se uci od nje.
Ni problem tvoja prijateljica ali pa kile. Ti se ne počutiš dobro v svoji koži zato ker te moški ne obletavajo. Tvoja samozavest je bila grajena na mnenju zunanjih ljudi, ne na tem kdo si. Pogovori se s svojo prijateljico. Mogoče ti da kakšen nasvet. In delaj na svoji samozavesti in svojem karakterju. Kile ne prinesejo samozavesti in zabavnosti, čeprav te bodo tu želeli prepričat da samo sendvič pojej pa boš čudovita :). Ti bi bila taka kot si tudi če bi bila debelušna. Nimajo kile tu nič zraven. Tvoja samozavest je problem. Najdi jo v sebi, ne jo iskat v dedcih. Ugotovi kdo si, kaj si, kaj lahko ponudiš ljudem, kaj imaš rada, kaj ne, kakšne imaš cilje, kaj ti ni všeč pri sebi in to spremeni, kaj ti je všeč….do sedaj ti je to vse okolica določala. Koliko si vredna. Kdo si. Kar ni zdravo. Sama sebe rabiš spoznat in sprejet. Saj nočeš biti samo lepa, suha pojava brez vsebine a ne? Delaj na tem da boš oseba. Lepa, suha, samozavestna in zadovoljna sama s sabo. To bo potem vse potegnilo za sabo. Boš imela posledično boljše odnose z ljudmi in s svojo prijateljico.
ne laži bajsa, 11.01.2022 ob 08:53
ti si ta “debeluška” , ki naj bi bila očarljiva, atraktivna, skratka femme fatal…
To nisi, mogoče se mečeš ven z nastavljaškim obnašanjem, se odbito oblačiš, vse,da bi pritegnila pozornost.
Nikar ne misli, vama se približajo tipi zaradi tvoje luštne frendice in ne zaradi tebe. Ti si le prevodnik 🙂
Ja, poskušaš si dvigniti samopodobo in samozavest, ampak, dokler ne shujšaš, je to mission impossible.
Ne zavidaj preveč svoji frendici, zavedati pa se moraš, da si za tipe en pajac, preko katerega spoznajo lepo frendico.
tole pise spet ena bajsa ki hoce bit skinny bitch pa ne mora biti
cedale bolj so zapuscene zenske
tolazijo se z modo kim kardashian doma imajo moskega ki jih napumpa naredi otroka in potem jih moski vara z neko skinny krasotico
videno vsak dan
navidez happy family sploh ih je ogromno
Ni fora v tem, da si ti suha in ona bolj okrogla ( ceprav po navadi imajo moski radi malo bolj okrogle punce, da imajo kaj za prjet).
Fora je v samozavesti. Torej: tvoja debeluskasta frendica je samozavestna,nasmejana,uziva zivljenje in se ne obremenjuje z drugimi… zato so tudi moski radi okoli nje.
Ti si najbrz njeno nasprotje: nisi nasmejana, obremenjujes se s kilogrami,..in posledicno moske odbijas.
Debulska, 11.01.2022 ob 15:44
Ni fora v tem, da si ti suha in ona bolj okrogla ( ceprav po navadi imajo moski radi malo bolj okrogle punce, da imajo kaj za prjet).
Fora je v samozavesti. Torej: tvoja debeluskasta frendica je samozavestna,nasmejana,uziva zivljenje in se ne obremenjuje z drugimi… zato so tudi moski radi okoli nje.
Ti si najbrz njeno nasprotje: nisi nasmejana, obremenjujes se s kilogrami,..in posledicno moske odbijas.
Hudič Ima pa mlade pol z ljubica, a debelih kondomov nimate, posledično tistih sraufov za preprečevanje oz tablet kat vsem? Bi hitro vse probleme odpadle. Niso nič manjše debele z ometi po strani. ??????? Boge debeluška ali vitke še za enega buhteljna no. Menjalno ???????????
Recimo, 11.01.2022 ob 15:57
Hudič Ima pa mlade pol z ljubica, a debelih kondomov nimate, posledično tistih sraufov za preprečevanje oz tablet kat vsem? Bi hitro vse probleme odpadle. Niso nič manjše debele z ometi po strani. ??????? Boge debeluška ali vitke še za enega buhteljna no. Menjalno ???????????
Ma Kaki odgovori, take tudi kalorije izgubljajo no. Če ni parodija, je katastrofa od sobivanja. Žal. Nimam popolno. Ampak taka jajca si zataknilo nekam. Tudi ženske. Samo drkanje, a neke da prodje a, bruh ????????☺☺☺??♀️
Avtorica članka
Kakor moški ti lahko povem da tudi mi imamo radi žensko ki imaš kaj za prijet. Seveda ne tiste preveč zalite in ne preveč suhe. Seveda so pa takšni ki želijo samo suhice tako da če se na njo uležeš moraš pazit da ji kosti ne polomiš. Zakaj si ljubosumna če so te nekoč osvajali te bodo še danes morda nisi sproščena zabavna v družbi. Odmisli vse slabe stvari ljubosumje pokaži zanimanje obnašaj se kod se obnaša prijateljica naredi spremebo na sebi in boš videla da bodo tudi rezultati. Prijateljica pa ti lahko samo pomaga pri tem če sta pravi prijateljici samo ti se moreš malce spustiti na realna tla.
Tukaj nimajo veze kile ampak karakter. Očitno ima ona osebnost, ki pritegne ljudi, tudi njen stil oblačenja in obnašanje, ki ju ti označuješ za odbito, se zdi ljudem zanimivo. Ti očitno oddajaš drugačno energijo in ne pritegneš ljudi v tolikšni meri, mogoče si bolj zadržana in glede na tvojo jamranje in ljubosumnost tudi bolj negativna. To ljudje začutijo. Če imaš sušo, si problem sama ti, ker v poplavi kandidatov za seks, ki se jih najde na takšnih in drugačnih žurkah, ti ona definitivno ne more vsega speljati. Ista situacija bi bila, če bi bila ti debela in ona suha ali pa obe suhi ali debeli. Tukajle faktor niso kile.
Forum je zaprt za komentiranje.