Naravni nohti
NOhte je živa roževina – in mora povrhnjica dihat – in ravno bistvenoje, da je velikokrat brez “premazov, lakov”. Potrdim trdivet predhodnjice, da najbolj zdrav in trd noht je tisti, ki lahko normlano diha in prejema UV svetlobo skozi površino.
Veno prekrit noht z utrjevalci, geli, laki ne diha, spodaj tudi rumeni – ker ne dobi prezračevanja.
V zadnjih 5ih letih imam v 365ih dneh morda 20 dni vse skupaj namazane nohte z laki – poleti, dopust; jim pustim živeti in dihati. Prej pred cca 7mimi leti pa nekja skoraj 8 mesecev na leto laki gor, pa so se mi res veliko lomili, rumeneli spodaj.
Šmerglam, da gre roževina dol, malo polikam :)))) moć melrvavega ačo čaloramega- Prvo leto mi je bilo čudno, ker vse vidim fčiprestemtmp ma drigoj. špč so že po mojih pogledovale, predno so dobile kaj v oko. Ma, zakaj, ker imam tega sranja od posnemanja dovolj. Pozimi nosim jope, pa sedaj vse jope :IIIIIIIIIIIIII Ok, bom nabalin naslednje leto, not, kratke so že pojemale. Hudičevke. Dihati ne moreš. No, al naj mi plačajo, pa bom, joškarce umetne. :)IIIIIIIIIIII ko se naveličaš neizvirnih.
Forum je zaprt za komentiranje.