Kje kupim seme marihuane za gojenje doma za osebno rabo
V lj imajo npr zelena stacuna… Bazar… Hannahbiz je bil vcasih…
Mislim da si lahko narocis tudi preko interneta… Slovenska stran…
Ne poznas nobenega??? Kje pa travo kupis??? Pac pravis da za osebno rabo… A zdej ne koristis?
Povprasaj malo…
Kupi OG Kush ce bos sadil.
?? to sem jaz mel.
Cisto brez luck. Brez nekih proteinov vitaminov… Gnojil… Nic nicnic. Samo zemlja in voda. Je fajn prislo. ? res. Brez zajebancije.
Og kušika sem poimenoval… Ljubkovalno?. Pri meni je vse ljubkovalno. Vse v pomansevalnicah.
campari, 11.01.2022 ob 14:30
ti bom jaz zaupal naslov – Ljubljanska cesta 12, 3000 Celje
mislim kaj imaš od tega da daješ naslov od policije???
a si ti normalen no?
A se zavedaš da je oseba ki to sprašuje lahko bolna, ali njeni ljubljeni in bi radi sami sebi pomagali pri ozdravitvi?? A se ti zavedaš, da naša medicina nima odgovorov za zdravljenje raka in težkih bolezni, da jim vsako leto umre 8000 do 10.000 ljudi zaradi kemoterapije? A se ti zavedaš da ljudje zaradi te namišljene korone ne morejo do teh Bogov v belih haljah, ki ne delajo nič, se praskajo po riti in prejemajo še dodatke za covid19 samo zato da so tiho, da ne povedo kaj se v bolnicah dogaja- npr. na respiratorjih?? In ti bi takšne reveže poslal direkt na policijo- SRAM TE JE LAHKO!!!
marabbella, 11.01.2022 ob 14:37
mislim kaj imaš od tega da daješ naslov od policije???
a si ti normalen no?
A se zavedaš da je oseba ki to sprašuje lahko bolna, ali njeni ljubljeni in bi radi sami sebi pomagali pri ozdravitvi?? A se ti zavedaš, da naša medicina nima odgovorov za zdravljenje raka in težkih bolezni, da jim vsako leto umre 8000 do 10.000 ljudi zaradi kemoterapije? A se ti zavedaš da ljudje zaradi te namišljene korone ne morejo do teh Bogov v belih haljah, ki ne delajo nič, se praskajo po riti in prejemajo še dodatke za covid19 samo zato da so tiho, da ne povedo kaj se v bolnicah dogaja- npr. na respiratorjih?? In ti bi takšne reveže poslal direkt na policijo- SRAM TE JE LAHKO!!!
Ja kaj pa je tko slabega povedal? Tam je tega brdo.. še gojit ne bo rabil.. ??
Forum je zaprt za komentiranje.