Spake na koncu LENINOVEGA PARKA
Kokoši ???????, 10.01.2022 ob 18:57
Kamerman je dober in sem ter tja kakšen kader izpade lep in estetski pa še eni trije igralci so kvalitetni.
Toda zakaj so rabili na koncu prvega dela vključiti tiste spake? ?
Saj veš, kaj pravijo: na drugih te najbolj motijo tvoje lastne napake, značilnosti in grehi. Mene niso nič motili. Živi in pusti tudi drugim živeti. Ljudje smo različni, še sreča, da je tako, drugače bi bil dolgcajt.
Kader je bil namenjen skupini, ki je pela na odru, ne vem kateri so to, zato je bila zadeva predolga. Sceno z morilcem, ki pride streljat na Metelkovo, bi bil lahko veliko krajši, a tu so ubili dve muhi na mah – skupini dali možnost “preboja” in poudariti sceno z umorom, je pa zadeva precej klišejsko zastavljena, že ko se motorist pelje po cesti in obenem kaže dogajanje v klubu, je bilo jasno, da bo režiser uporabil ta kliše umora v klubu. Ne vem v katerih filmih sem to videla, je pa to klišejski način motorista ki se vplete v dogajanje.
brum brum, 10.01.2022 ob 21:13
Kader je bil namenjen skupini, ki je pela na odru, ne vem kateri so to, zato je bila zadeva predolga. Sceno z morilcem, ki pride streljat na Metelkovo, bi bil lahko veliko krajši, a tu so ubili dve muhi na mah – skupini dali možnost “preboja” in poudariti sceno z umorom, je pa zadeva precej klišejsko zastavljena, že ko se motorist pelje po cesti in obenem kaže dogajanje v klubu, je bilo jasno, da bo režiser uporabil ta kliše umora v klubu. Ne vem v katerih filmih sem to videla, je pa to klišejski način motorista ki se vplete v dogajanje.
Band je MRFY, so iz NM, ravno pred korono so začeli precej uspešen vzpon na slovenski rock sceni…
Lahko bi več dronske snemalne tehnike uporabili – slike, kadri so tako “blur”, ni ostrine;ajem ploščad Kraigherjeva so snemali s strehe, z dronom bi bilo dosti bolje.
Serija prikaže tudi realno obanšanje, komunikacijo pristnih Slovencev v delovnem okolju; sploh kriminalistični foh 🙂 Pa to kastno, položajno službeno “podjebavanje”, pa kliše “malice” 🙂
Zna bit zanimivo, kako bo žena zapeljala sedaj to, ko ve, da jo mož kriminalist vara s sodelavko 🙂 Pa fant od te kriinalistke tudi, ko bo zvedel, da je rogonosec.
Forum je zaprt za komentiranje.