Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kaj vam je najbolj zoprno pri ženskah?

Kaj vam je najbolj zoprno pri ženskah?

Meni je to, da ženske nikoli ne priznajo, da se motijo. Babjin ego ne omogoča možnosti, da je ženska lahko zakrivila nekaj ali storila napako.

Ženske si domišljajo, da so perfektne princeske, ki imajo vedno prav. To me tako razpizdi! ?

Poleg tega še nikoli nisem slišal, da bi se ženska opravičila. Da se ženska opraviči mora biti res čudež, haha

Ženske ne poznajo ponižnosti in dostojanstva. Nenačelne kure, vse!

Kaj je, ti ni dala a?

Da tiste ta slabe tako neskončno sekajo po drugih ženskah, ki so boljše od njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Gif, 10.01.2022 ob 10:16

Kaj je, ti ni dala a?

Ko se ženske odzovejo na kritiko s tem, da napadejo tvojo sposobnost vtikanja tiča v njih. Ko babi zmanjka argumentov je to prvo orožje, ki ga prime

evo še dodatek, 10.01.2022 ob 10:21

Ko se ženske odzovejo na kritiko s tem, da napadejo tvojo sposobnost vtikanja tiča v njih. Ko babi zmanjka argumentov je to prvo orožje, ki ga prime

Očitno je, da imaš težave s polnimi žaklji

Gif, 10.01.2022 ob 11:01

Očitno je, da imaš težave s polnimi žaklji

Dobra ??

Hehhehh, 10.01.2022 ob 11:07

Dobra ??

Žal ne zmorem sočustvovati z nekom, ki ima očitno slab dan in težave z boljšo polovico pa zaradi tega krivi ves ženski rod.

Ce so temne, jezikave, nerazgledane, neurejene, glasne…

iztresimo iz duše, 10.01.2022 ob 10:14

Meni je to, da ženske nikoli ne priznajo, da se motijo. Babjin ego ne omogoča možnosti, da je ženska lahko zakrivila nekaj ali storila napako.

Ženske si domišljajo, da so perfektne princeske, ki imajo vedno prav. To me tako razpizdi! ?

Poleg tega še nikoli nisem slišal, da bi se ženska opravičila. Da se ženska opraviči mora biti res čudež, haha

Ženske ne poznajo ponižnosti in dostojanstva. Nenačelne kure, vse!

Ženske so lahko take izključno zato, ker jim moški to dopuščajo.

…in trend se ne izboljšuje. 😉

Nič me ne moti. Ženske okrog mene so večinoma fajn in niti ene ni take, kot omenjaš v svojem pisanju. Če bi bila takšna – po tvojih točkah – je ne bi bilo blizu.

Mogoče so takšne med daljnimi znankami – a tam res ni problem s temi lastnostmi.

Se ne bi raje povprašal zakaj se giblješ med takšnimi ljudmi in kaj ukrenil glede tega?

Ljudje smo vseh sort, kar te moti pri zenskah, mene recimo tudi pri moskih;

Ego do neba, pri nas v sluzbi, nekje 50-50 razmerje, moski precej vecji opravljivci, pametovanja in nakladanna kolikor hoces?.

Kar mene moti pri zenskah generalno, je, da ne znamo stopiti skupaj, se podpreti, si pomagati na poti navzgor, ampak je enega spotikanja, nevoscljivosti, zavisti, tako otrocje, da se bog usmili…to me res moti. Nam vecinoma niso moski nasproti kar zadeva enakopravnosti, kar same sebi ali druga drugi smo. Smo zelo ucinkovite pri tem, zal.

In koliko žensk si imel v življenju?

Eno ali dve?

A veš, najbrš še. Isi srečal prave. Po moje si se ji vsilil in te ona pač ne mara. Ni zaljublhena v tebe. Tega se ne da izsilit. Predlagaj razhod. Bodi malo sam, da se skuliraš. Seveda se opravičimo. Velikokrat je celo obratno. Da se vi kujate in imate tihe vojne. Odvisno, kdo hoče bit s kom. Ona tebe pač ne mara. Srijazni se.

Ej, to pa sploh ni res. Pa še kako se znamo opravičiti, zato ne meči vseh žensk v “floderkanto”!!

Da se ne zaljubijo tako hitro kot se mi moski.

Iztresimo si iz duše? Naslov je bil tisti, zaradi katerega sem kliknila. Jah, ključen impulz, odkar ni možno že na seznamu videti, kdo je avtor teme.

Vsebina pa: ubogi tisti, ki poznate samo take ženske. Le zakaj ne najdete kontakta z drugačnimi?

Kar jih jaz poznam so čisto ok.

mene me pri ženskah moti to, da imajo 2 x bolj izostren vonj od moških.

Kar jih jaz poznam, so vse poden od podna.

Jaz Imam ravno obratno. Dec ne bo priznal da se moti, četudi mu dokažeš ali pa se izkaže, da se je motil.

Odvisno od ženske in kot kaže tudi od moskih

Pri ženskah so največkrat najbolj zoprni dedci.

dec236, 15.01.2022 ob 19:03

Pri ženskah so največkrat najbolj zoprni dedci.

Ej, To si pa ravno povedal

A njihovi možovi, kot jim pravijo manklje:-D?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close