Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Novak

Novak

Sodnik je odredil, da ga izpustijo iz “hotela”. Spremlja kdo? Greš Noleeee ??

Spremljam. Ne gre mi toliko za Novaka, ampak se mi zdi, da bo to pomemben precedens, da se ne bodo oblasti v bodoče izmišljevale nekih dodatnih pogojev, kadar se jim bo zahotelo. To, da so nenormalno omejevali in maltretirali Avstralce, ni izgovor, da lahko enako počnejo z vsemi. Ker zdaj gre za zahtevo za 2x cepljenje, naslednjič bo pa zahtevan šus v zadnjem mesecu itd.

Sodnik je vmes lepo povedal, kaj pa naj bi Nole sploh še lahko naredil (poleg vseh pridobljenih potrdil in prejetih informacij pred odhodom tja dol).

Pravila so za vse, tudi za Srbina !

INAT – pregovorna srbska kljubovalnost za vsako ceno.      Treba jim je nali cistega vina.   Todi Jole Nole se mora- vsaj v Avstraliji drzati pravil.     V Srbiji se jih ne, ko okuzen trosi virus…

Poniževanje in razslojevanje/ črni beli, cepljeni, necepljeni /ljudi se nikoli ni dobro končalo.

Zapomnite si ti za vselej.

Avstralija ne bo nikoli oprala tega madeža.

Čestitke osebi, ki je dosegla, da se ljudi ne deli in se jih ne ponižuje in se jih ne pelje sramotno pod tuš, kot se je to že dogajalo le da to sedaj počno na moderen način.

Želeli so.

Poklon.

Novak bo igral 17.1 na Australia open.. Pozdrav v Slovenijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 10.01.2022 ob 06:20

Spremljam. Ne gre mi toliko za Novaka, ampak se mi zdi, da bo to pomemben precedens, da se ne bodo oblasti v bodoče izmišljevale nekih dodatnih pogojev, kadar se jim bo zahotelo. To, da so nenormalno omejevali in maltretirali Avstralce, ni izgovor, da lahko enako počnejo z vsemi. Ker zdaj gre za zahtevo za 2x cepljenje, naslednjič bo pa zahtevan šus v zadnjem mesecu itd.

Sodnik je vmes lepo povedal, kaj pa naj bi Nole sploh še lahko naredil (poleg vseh pridobljenih potrdil in prejetih informacij pred odhodom tja dol).

Jasno da – ker bi imeli upor in ljudi na ulicah – ljudem tudi dol že prekipeva od te korona vojne.

Minister za migracije je nad sodiščem in kljub odločitvi sodnika odredi deportacijo, lahko celo prepoved vstopa v državo za tri leta!

Pozdrav soncu, 10.01.2022 ob 07:38

Poniževanje in razslojevanje/ črni beli, cepljeni, necepljeni /ljudi se nikoli ni dobro končalo.

Zapomnite si ti za vselej.

Avstralija ne bo nikoli oprala tega madeža.

Čestitke osebi, ki je dosegla, da se ljudi ne deli in se jih ne ponižuje in se jih ne pelje sramotno pod tuš, kot se je to že dogajalo le da to sedaj počno na moderen način.

Želeli so.

Poklon.

Komentarji avstralske javnosti – hočejo, da Morrison odstopi

res je844, 10.01.2022 ob 08:08

Minister za migracije je nad sodiščem in kljub odločitvi sodnika odredi deportacijo, lahko celo prepoved vstopa v državo za tri leta!

Za res je 884.

In to se ti zdi v redu? Ali je to civilizirana/pravna država, če lahko kdorkoli odloča nad vsemi inštitucijami, zaradi tega, da se folk ne bo jezil? Nekako tako se je tudi Pilat izgovarjal, na ljudstvo. Ma med tem je minilo 2000 let in sem mislila, da smo vseeno malce napredovali v zaščiti posameznika.

a na ta orgazem nestrpno čakaš?

poseben način prihajanja, 10.01.2022 ob 08:25

a na ta orgazem nestrpno čakaš?

za resje844

Minister za migracije je NAD sodiščem? Torej je minister NAD zakoni?

nepotrebno prilivanje olja na plamen, 10.01.2022 ob 08:09

Komentarji avstralske javnosti – hočejo, da Morrison odstopi

Dežela “tam spodaj” ima sedaj odlično proložnost, da se upre tiraniji.
Kako bodo pogumni,  bodo pa dokazali.

@za nepotrebno prilivanje olja…

Para Bellum, 10.01.2022 ob 08:27

Minister za migracije je NAD sodiščem? Torej je minister NAD zakoni?

Če ima zakonodaja člen da lahko nekdo npr. excell naredi stvari po svoje in ni nujno da mora biti to v skladu z ostalo zakonodajo, je še vedno zakonito, če naredi(m) nekaj po svoje.

Drugače pa so zelo grdo naredili. Najprej je dobil potrjeno izjemo potem pa so mu preklicali vizo, ko je prišel v državo. Po navadi so se takšne stvari delale v banana republikah.

Par trolov trola o novaku. Eni mu zamerijo to da je srb, drugi da je najboljsi v tenisu, tretji pa oboje. :))

Ce bi mu bilo ime hans se troli iz podruma sploh ne bi oglasili npr tinche, smo te ze vceraj provalili da si obicni amater, ki ne zna trolat.

Tako je. Kot sem napisal, fašisti so se posrali v lastno skledo, Novaka pa naredili junaka.

BRAVO

Srbi pišejo, da naj bi ga sedaj ponovno aretirali. Ve kdo iz bolj preverjenih virov, če je to res?

yram, 10.01.2022 ob 08:42

Par trolov trola o novaku. Eni mu zamerijo to da je srb, drugi da je najboljsi v tenisu, tretji pa oboje. :))

Ce bi mu bilo ime hans se troli iz podruma sploh ne bi oglasili npr tinche, smo te ze vceraj provalili da si obicni amater, ki ne zna trolat.

Pozabila si, zamerijo mu tudi milijone!

Moje osebno mnenje je, da se je z vsem tem osmesil, sploh njegova starsa sta nastopala tako pateticno, da mi gre na bruhanje!

Resnica pa je tudi ta, da je za svoje milijone delal in garal, dasi jih je sam zasluzil in da veliko daruje v dobrodelne namene. Tu mu dam kapo dol.

cetrto, 10.01.2022 ob 09:10

Pozabila si, zamerijo mu tudi milijone!

Moje osebno mnenje je, da se je z vsem tem osmesil, sploh njegova starsa sta nastopala tako pateticno, da mi gre na bruhanje!

Resnica pa je tudi ta, da je za svoje milijone delal in garal, dasi jih je sam zasluzil in da veliko daruje v dobrodelne namene. Tu mu dam kapo dol.

Ja na miljone sem pozabila :))

Kaj sta delala starsa nisem videla. Spet ne spremljam tolk v detalje.

.https://youtu.be/tIyiogzulBU

Aretirali so ga

Na MMC portalu od RTV SLO pišejo, da je ponovno aretiran in ja, minister ima to moč, da ga lahko izžene iz države in mu prepove vstop za nadaljnja 3 leta.

Ne vem, zakaj imajo v Avstraliji sploh sodišča za te zadeve, če lahko ministri odločajo po svoje, v neskladju s sodniško odločitvijo..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close