Bivše sodelavke
V bistvu je ta zloba od ženske poskrbela, da sem izgubila delo po krivici in mi hkrati dala možnost, da sem dobila precej boljše delo in se dobeih 3 letih dvignila iz dna. Konkretno iz najemniškega stanovanja v lastno hišo in iz starega dotrajanega avtomobila prišla na povsem novega. Ta sodelavka me je ves čas šikanirala, širila podle novice o družini mojega moža na delovnem mestu, skratka povzročala mi je samo bolečino.
Zaradi njenih laži sem ostala izolirana na takratnem delovnem mestu, saj je z izmišljotinami poskrbela, da so se me ostale sodelavke distancirale. Prav tako pa je zmanipulirala mojo takratno nadrejeno, da me je odpustila iz povsem banalnega razloga.Krivično.
Skratka se ji je vrnilo ampak v obliki tega, da se je hudo poškodoval njen mož, dejansko je komaj preźivel delovno nesrečo. Sedaj se je hvalabogu pobral in kar je največji absurd je navezal stike z nama in nama v lanskem letu precej volontersko pomagal pri obnovi najinega doma.
Imam občutek da se on želi odkupiti za grehe svoje žene. Z njo ne komuniciram vse od odhoda od bivšega delodajalca. Peeswneča me kako se lahko stvari v tako kratkem času kaeastrofa obrne v pozitivno smer in predvsem nad tem, kako so nekateri ljudje res dobri ljudi. Pa lepo nedeljo.
Forum je zaprt za komentiranje.