Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kateri avto do 500€?

Kateri avto do 500€?

In da me pripelje iz točke a do b brez večjih popravil?

To pa je dobro vprasanje. Jaz bi tudi takega imel,pa ga ne najdem. Kupil sem pet let staro skodo fabia1,2, 5000 euro. Popravil je pa bilo za 4.345euro. Sklopka komplet,diski zavor,izpušni lonec,in še veliko. Skoraj vse je bilo narobe po treh mesecih,se je pokazalo. Samo klima cevi in ostalo je bilo 1.100euro. Zdaj je o.k. Kaj se bo pa ne vem. Ja,za petsto euro,dobite zelo lep avto bmw na baterije.

Do 500e al 5000e? Mam Mazdo 6 doma 2004 letnik BP ker si kupla novejšega in večjega.. Danes gre na avto net… Ok Mal rje na zadnjih blatniki. Tp do 22.3.22

. https://youtu.be/k_up1KIPGsw

Jaz že leta in leta kupujem avte do 500 €. Porihtam kar je za porihtat, vozim nekaj let in ko je iztrošen, gre na odpad oz. razgradnjo. In kupim novega. 2016 kupil avto za 200 €!, Ga vozil dobrih 5 let (do lani 2021). Naredil od 180 tisoč do 350 tisoč km. Ko sem ga kupil imel samo 180 tisoč km prevoženih.

Potem lani kupil avto za 250 €. Nič posebnega ni bilo za zrihtat, razen nove gume. Porabi malo, pelje zelo lepo, motor ne pije olja ali / in vode. Končniki niti malo lufta. Zaenkrat gre odlično. Aja pa km imel samo 220 tisoč prevoženih, kar je za dizla takega letnika zelo malo.

Razne menjave potrošnega materiala (gume, zavorne ploščice,…), antifriz, olje, filtre je normalno da moraš pri vsakem avtu menjati. Pa če stane 200 € ali 200 tisoč €.

Od tocke A do tocke B je lahko tudi sto metrov. Potem bi tale bil dober.

. https://youtu.be/49yRFC0NDrY

nobenega!

Odgovor na objavo uporabnika
do 500 €, 08.01.2022 ob 19:37

Jaz že leta in leta kupujem avte do 500 €. Porihtam kar je za porihtat, vozim nekaj let in ko je iztrošen, gre na odpad oz. razgradnjo. In kupim novega. 2016 kupil avto za 200 €!, Ga vozil dobrih 5 let (do lani 2021). Naredil od 180 tisoč do 350 tisoč km. Ko sem ga kupil imel samo 180 tisoč km prevoženih.

Potem lani kupil avto za 250 €. Nič posebnega ni bilo za zrihtat, razen nove gume. Porabi malo, pelje zelo lepo, motor ne pije olja ali / in vode. Končniki niti malo lufta. Zaenkrat gre odlično. Aja pa km imel samo 220 tisoč prevoženih, kar je za dizla takega letnika zelo malo.

Razne menjave potrošnega materiala (gume, zavorne ploščice,…), antifriz, olje, filtre je normalno da moraš pri vsakem avtu menjati. Pa če stane 200 € ali 200 tisoč €.

antifriz menjat???

Odgovor na objavo uporabnika
Zakaj bi pa moral, 08.01.2022 ob 19:42

antifriz menjat???

Ja biser, antifriz je tudi treba menjat

Do 500 eur bi bili Lego avtomobilčki čisto v redu. Dodatno lahko izbiraš celo med kombijem, tovornjakom, rešilcem, gasilno cisterno …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close