Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Digitalno potrdilo o cepljenju

Digitalno potrdilo o cepljenju

A se je še komu zgodilo, da mu digitalno potrdilo o cepljenju ne prime. Danes sem šla v dve trgovini, povsod so me zavrnili, češ da moje potrdilo ni veljavno. Cepljena sem z dvema odmerkoma, pred 4 meseci. Včeraj je še delovalo, danes ne več. Zakaj to????

Odgovor na objavo uporabnika
Zanimame900, 08.01.2022 ob 11:39

A se je še komu zgodilo, da mu digitalno potrdilo o cepljenju ne prime. Danes sem šla v dve trgovini, povsod so me zavrnili, češ da moje potrdilo ni veljavno. Cepljena sem z dvema odmerkoma, pred 4 meseci. Včeraj je še delovalo, danes ne več. Zakaj to????

potrdilo velja samo 4 mesece. Pojdi po naslednji odmerek. Drobnica že čaka!

Grafen hidroksid se ti je že iz telesa izločil in rabiš novo dozo.

Odgovor na objavo uporabnika
BELAVISTA, 08.01.2022 ob 11:46

potrdilo velja samo 4 mesece. Pojdi po naslednji odmerek. Drobnica že čaka!

Potrdilo zaenkrat velja brez omejitev, od 1. 2. 2022 pa bo veljalo 270 dni ali devet mesecev. Torej je moje potrdilo še veljavno.

svašta

pustiš se posilit z zvarkom in biti poizkusna podgana potem ti pa tega še priznajo ne

lej noro kar se dogaja in neverjetno je gledati naivnost ljudi v tem

že to, da strašijo ljudi ves čas, da jim grozi smrt, da bodo umrli itd in tako javno je po državnih zakonih kaznivo ampak se požvižgajo na to

če pa kateri državljan,ki ni eden izmed barabinov na oblasti kaj grozi ga pa hitro označijo za to, da širi strah, grozi, povzroča takšno in drugačno škodo javnosti

Moje potrdilo je staro komaj 4 mesece. Kolikor vem velja 9 mesecev.

Ovce naj ne sparšuejo preveč. Če ti ne velja več pejt se cepit. Itak se pravila iz dneva v dan sperminjajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close