Obvezno cepljenje je kot posilstvo
Jaz nikogar ne silim naj se ne cepi z eksperimentalnim zvarkom, ki ni tako, kot so tastara klasična cepiva proti katerim nikoli nisem imela nič proti, čeprav tudi tista niso bila nedolžna.
Ko mene en indoktriniranc in sistemski suženj naj se vakciniram s tem, mu rečem naj podpiše izjavo, da odgovarja z vsem svojim premoženjem-isto bi morali delati vsi, ki se cepijo pa grozim jim s tožbo zaradi naklepnega umora.
Jaz grem kamot izven sistema živeti samooskrbno in bom preživela, eni sistemski hlapci bi umrli brez tega totalitarnega sistema.
Jup Katja se jim nič ne smili, pa ni bila ka anticepilka.
To je ta vaša dvojna solidarnost, sam ko se gre za vašo lastno egoistično rit.
S tem da je v resnici več Katij, sam podkupljeni dohtarji ne prijavljajo, mediji imajo financ ministre-farmakomafijo.
Naj ti blesavi indoktriniranci in cepilci plačajo poškodbe iz svojega žepa po cepljenju folku ki ga v to silijo, pa naj odgovarjajo s svojim premoženjem, sam ne bodo ker so PI**E, hlapci farmakomafije.
Te genocidnike bo tepla njih, žal njihove potomce. Oni si mislijo, da če so sistemsko zaščiteni jim noben ne more nič.
Sem brala eno astrološko napoved -letos bo veliko atentatov na politike in podkupljene zdravnike, tisto bodo cvilili, ko jih bo kak jezen in prevaran državljan ugrabil in jim grozil s smrtjo ali njihove potomce.
Forum je zaprt za komentiranje.