Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kolonskopija-čakalna doba

Kolonskopija-čakalna doba

Imam napotnico pod Hitro in čakam že od meseca maja na preizkavo. Na dom sem takrat dobila za podpisati izjavo da se strinjam z daljšo čakalno dobo.

Ko sem preko Zvem gledala kdaj bo pregled je bilo napisano začetek januarja, zdaj pa so spremenili konec maja pa še to ni siguren datum.

Glede na to da so mi našli kri na blatu 3x se mi zdi to izredno dolgo čakanje. Kakšne izkušnje imate vi? Kaj lahko v tem primeru storim?

Najdi izvajalca, ki ima krajši rok. Išči po celi Sloveniji.

Rodaška morda, jaz grem tudi samoplačniško. Mi je pa čudno, kje tako dolgo čakate?

Imaš možnost skenslati in se naročiti tam, kjer je hitreje. Ampak če se danes prijaviš drugam, je eden za marec,ostalo vse maj in naprej. Je pa tako, da seznamov ne osvežujejo. Sem dobila pod hitro za nekaj drugega. Pisalo je prvi možni termin oktobra, dejanski datum, ko sem se preko portala prijavila pa december.

Pokliči jih. Ni treba jezika šparati. Mogoče dobiš celo kaj prej. Ko sem se prijavila, sem jih takoj klicala in dobila hitrejši datum, kot je bil na portalu. Malo še prijazno pojamraš pa je. ?

lahko se zavaruješ posebej in skrajšaš tole čakano dobo

ko želim napisat za katero zavarovanje gre in svojo izkušnjo, mi sploh ne odda zapisa 🙂

Naročena pri Artrosu. Takrat do bili označeni kot najhitrjši termin poleg Bleda.

Se opravičujem – Iatros

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close