Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najbolj ugodni plastični zaboji

Kje najbolj ugodni plastični zaboji

Prosim za pomoč, če ste pred kratkim morda kupovali, me zanima, kje se najugodneje kupi plastične zaboje s pokrovi ali tudi brez različnih velikosti za shranjevanje in delanje reda v shrambi, kleti, itd.

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
redovita, 07.01.2022 ob 12:01

Prosim za pomoč, če ste pred kratkim morda kupovali, me zanima, kje se najugodneje kupi plastične zaboje s pokrovi ali tudi brez različnih velikosti za shranjevanje in delanje reda v shrambi, kleti, itd.

Hvala

Ikea. Poglej na netu.  (https://www.ikea.com/si/sl/search/products/?q=zaboji%20za%20shranjevanje )

Zadnjič smo jih kupili v momaxu ful poceni, na koleščkih s pokrovi.  Gotovo jih imajo v vseh pohištvenih štacunah.

Jugoplastika, Borovo, Merkur, Interspar, Euro Spar…

Ikea, 07.01.2022 ob 12:16

Ikea. Poglej na netu.  (https://www.ikea.com/si/sl/search/products/?q=zaboji%20za%20shranjevanje )

Ooo, hvala. Pa še za eksakten link:) Ja,sem prej pozabila povedat, da iščem prozorne. In v Ikei vidim, da so res kar poceni.

Replika54g1, 07.01.2022 ob 12:20

Zadnjič smo jih kupili v momaxu ful poceni, na koleščkih s pokrovi.  Gotovo jih imajo v vseh pohištvenih štacunah.

Hvala, bom pogledala tudi tam, upam, da imajo tudi prozorne.

, 07.01.2022 ob 12:29

Jugoplastika, Borovo, Merkur, Interspar, Euro Spar…

Hm.. Jugoplastika, najdem to v Sloveniji? Borovo, a ni to obutev? Merkur ima, ampak se mi zdi od vseh najdražji. Se mi zdi! Nisem sigurna. Hvala.

Lani smo jih ene 3x kupovali, razlicne in za razlicne namene, ene v Bauhausu, ene v Ikei, ene v Momaxu, par v Kiku, pa mogoce se kje.

Ful je odvisno, kako velike potrebujes in ce je kje akcija.

guglaj, 07.01.2022 ob 12:44

Lani smo jih ene 3x kupovali, razlicne in za razlicne namene, ene v Bauhausu, ene v Ikei, ene v Momaxu, par v Kiku, pa mogoce se kje.

Ful je odvisno, kako velike potrebujes in ce je kje akcija.

Hvala. Ja. Bauhaus je v Lj, to mi je daleč, Momax tudi ni ravno blizu, ampak bom šla pogledat, Ikea lahko preko spletne naročim, v Kik bom šla gledat. Rabim različne. Malo za naredit red po omarah, pa selila se bom (upam) kmalu. Verjetno pridejo tudi prav.

redovita, 07.01.2022 ob 12:36

Hvala, bom pogledala tudi tam, upam, da imajo tudi prozorne.

Prozorni ja, različnih višin in globin. S koleščki in brez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close