Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ste zadovoljni s svojim spolnim življenjem?

Ste zadovoljni s svojim spolnim življenjem?

Če smo zadovoljni s svojim spolnim življenjem nas sprašuje NIJZ. Bojda spolno nezadovoljstvo ne vpliva samo na posameznika, ampak tudi na družbo in predstavlja vse večji javnozdravstveni problem.

Spolno nezadovoljstvo predstavlja vse večji javnozdravstveni problem, saj negativno vpliva na spolno obnašanje pri ženskah in moških, vodi do manjšega samospoštovanja in manjšega vzajemnega zadovoljstva med partnerji ter nestabilnosti v zvezi. Zmanjšano spolno zadovoljstvo je povezano z nastajanjem spolnih težav, kot so težave z orgazmom pri ženskah ter zgodnje ejakulacije in erektilne motnje pri moških.

In ker NIJZ zanima kako seksamo Slovenci, vprašanja so hudo konkretna, me zanima kako nam bodo pomagali, da ohranimo blazno visok nivo javnozdravstvenega sistema. Bosta kar Krek, ki je verjetno v tem primeru največji škodljivec javnega zdravstva, in Počivalšek, ki obljublja, da nas bo kmalu 3 milijone, zavihala rokave?

Kje vas to sprašujejo?

Bi sodelovala, bi napisala, da nisem zadovoljna: premalo, večinoma slaba kvaliteta. Od treh dedcev, dva zanič loverja. Tretji je bil ok, kar se kvalitete tiče, ampak hudo preredko.

Tudi jaz bi povedala, da so deci zanič za seks. Težko je najti takega, ki obvlada.

Zato je tu Zato….

Ženske, če hočete dober seks, bo treba ljubimca iskat preko meje. Severno od Karavank pa ne prišleka. Mora biti avtohton :). Potem pa bo z občutkom, bo kvaliteta, kvantiteta tudi.

Odgovor na objavo uporabnika
NIJZ, 06.01.2022 ob 19:26

Če smo zadovoljni s svojim spolnim življenjem nas sprašuje NIJZ. Bojda spolno nezadovoljstvo ne vpliva samo na posameznika, ampak tudi na družbo in predstavlja vse večji javnozdravstveni problem.

Spolno nezadovoljstvo predstavlja vse večji javnozdravstveni problem, saj negativno vpliva na spolno obnašanje pri ženskah in moških, vodi do manjšega samospoštovanja in manjšega vzajemnega zadovoljstva med partnerji ter nestabilnosti v zvezi. Zmanjšano spolno zadovoljstvo je povezano z nastajanjem spolnih težav, kot so težave z orgazmom pri ženskah ter zgodnje ejakulacije in erektilne motnje pri moških.

In ker NIJZ zanima kako seksamo Slovenci, vprašanja so hudo konkretna, me zanima kako nam bodo pomagali, da ohranimo blazno visok nivo javnozdravstvenega sistema. Bosta kar Krek, ki je verjetno v tem primeru največji škodljivec javnega zdravstva, in Počivalšek, ki obljublja, da nas bo kmalu 3 milijone, zavihala rokave?

Samske bi bilo potrebno denarno oglobit, ker ti najmanj seksajo. 🙂

Dvomim, da samski res manj seksajo kot poročeni. Namreč poročeni moški ogromnokrat jokajo kako ne pridejo do seksa.

Pa ogromno samskih moških telovadi s poročenimi ženskami ali pa samske s poročenimi moškimi. Pa seveda samski tudi tako med sabo.

Nisem zadovoljna saj moj mož po infarktu skoraj ne more več. Bolezen je naredila svoje in s tem sem sem sprijaznila.

Zelo sem zadovoljna z mojim spolnim življenjem.Nikoli še ni bilo tako dobro in prijetno.

Otroke imam.Tri luštne in prijetne srčke.

Mož je dvajset let starejši in po rojstvu zadnjega otroka je…kar se spolnosti tiče …opešal.

Stara sem 49 let in sem srečna, ker me mož še vedno obožuje.Me prime za roko, je prijazen z mano, me spoštuje, seksa pa ne potrebuje.

Jaz pa tudi ne.

In sva oba zadovoljna.

DELAT naj se spravijo, bi rekel nekdo. Preveč časa imate, da razmišljate o kavsu. Eni bi pa itak samo otroke štepal in jih obešal državi za vrat.

Kaj tebi ni jasno, NIJZ  zanima kako seksamo Slovenci, ker jih skrbi, da bo zaradi tega počepnilo javno zdravstvo. Folk čimveč se dol dajte pa bo vse vredu.

Povej mi kako za vraga si se lahko s tem sprijaznila. In s cim si se sprijaznila. S tem, da dec ne more ali s tem, da ne gledaš več kdo te pof.. a.

…, 06.01.2022 ob 21:31

Povej mi kako za vraga si se lahko s tem sprijaznila. In s cim si se sprijaznila. S tem, da dec ne more ali s tem, da ne gledaš več kdo te pof.. a.

A ti to mene sprašuješ?

Glej, lahko se ukvarjam zdaj z drugimi stvarmi.Gledam Tv, lenarim, tečem, skupaj se sprehajava in drživa za roko…čisto mi zadostuje.

Sicer pa ima moj mož privatno firmo, še vedno se v tem udejstvuje, tako da sem denarno preskrbljena.Uživam, ko si kaj lepega kupim, ko grem k frizerju, ko se odpravim k sosedom po nakupih.

Sicer pa seks ni bil nikoli moj NB št.1.

Mogoče tam od 20. -30 .leta…Potem so prišli otroci in ni bilo več ne toliko časa, ne volje…mogoče 2x na mesec, kar je obema zadostovalo.Pa takrat bolj strastno.

Uživam kot še nikoli prej. Poleg moža imam ljubimca in ta res obvlada stvar. Sem ga pa našla na smučanju, Avstrijca, domačina :). Je kar zabavno it smučat :).

uživam v tem, 06.01.2022 ob 21:42

Uživam kot še nikoli prej. Poleg moža imam ljubimca in ta res obvlada stvar. Sem ga pa našla na smučanju, Avstrijca, domačina :). Je kar zabavno it smučat :).

Glej, da ne boš padla v kahlo.

In se potolkla.

zanič deci, 06.01.2022 ob 19:41

Tudi jaz bi povedala, da so deci zanič za seks. Težko je najti takega, ki obvlada.

Obvladaš, ali samo misliš da…..

Krek si ga ob prebiranju anket na roke meče.

Ne morem biti zadovoljen z nečim, kar ne obstaja. Z odsotnostjo morda.

Vi kar v naprej predvidevate, da vsi fukajo, medtem ko smo nekateri še nedolžni.

Krek634, 06.01.2022 ob 23:47

Krek si ga ob prebiranju anket na roke meče.

A misliš, da ga sploh najde pod tistim vampom? ?

Hahahahahaha, 07.01.2022 ob 00:40

A misliš, da ga sploh najde pod tistim vampom? ?

Ha ha ha!

Mogoče pa hočjo samo vedet, če gre narodu isto slabo kot njim.

Uf mene pa tako požge vsak dan, da imam včasih občutek, da mi bo kolke ven vrglo. Kje je ta anketa?

Ime ali vzdevek, 07.01.2022 ob 14:24

Uf mene pa tako požge vsak dan, da imam včasih občutek, da mi bo kolke ven vrglo. Kje je ta anketa?

Tako je brezvezna, da ti slabo rata. Kar nekaj! Raje naj politika poskrbi za državno blagostanje, pa bomo tudi seksali več.

zelo zadovoljna, 06.01.2022 ob 21:38

A ti to mene sprašuješ?

Glej, lahko se ukvarjam zdaj z drugimi stvarmi.Gledam Tv, lenarim, tečem, skupaj se sprehajava in drživa za roko…čisto mi zadostuje.

Sicer pa ima moj mož privatno firmo, še vedno se v tem udejstvuje, tako da sem denarno preskrbljena.Uživam, ko si kaj lepega kupim, ko grem k frizerju, ko se odpravim k sosedom po nakupih.

Sicer pa seks ni bil nikoli moj NB št.1.

Mogoče tam od 20. -30 .leta…Potem so prišli otroci in ni bilo več ne toliko časa, ne volje…mogoče 2x na mesec, kar je obema zadostovalo.Pa takrat bolj strastno.

Navadna keš picka.

Vsak dan….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close