NA DPD (dostavni službi) SE PA PRAV NORČUJEJO IZ LJUDI!
Ti se pa res prav izživljajo nad ljudmi in delajo norca. Ne samo, da so mi po enem tednu norčevanja dostavili umazan pomečkan in strgan paket, v katerem so manjkale stvari, nekatere pa so bile zdrobljene. (na primer bonboni so bili popolnoma zdrobljeni, tako, da mi je jasno kaj se je z mojim paketom dogajalo.)
Tudi drugače so se norčevali. Vsako jutro so mi poslali SMS, da bo paket dostavljen na ta isti dan od takrat do takrat. Navedli so termin, natančen v minuto, seveda jih ni bilo! To so počeli ves teden.
Ne da se mi prepirat z njimi, ampak meni se z njimi ne da več Iz svoje liste sem odstranila vse trgovine, katerih partner je DPD.
Pošta je vedno točna in samo še s trgovinami, katerim razvaža Pošta ali imajo lastno dostavo, sodelujem .
Tako – to je moj način in moja reakcija. Kupec je navsezadnje kralj. In če si v španoviji s podjetjem, ki zaničuje stranke in dopušča norčevanje iz njih, si tudi ti enak.
Vem ja…
Mogoc je to znak “protestiranja”
Bog ve zakaj to pocnejo.
Mogoce so stranke bile toliko pasje, da so rekli… “Eeee je in be čemo vam majku…
Da morate pokazat odnos…
Ali pa jih delodajalec slabo tretura pa isto “protestirajo”…
Pa mu hocejo unicit ime…
Bolj se nagibam k prvi…
Il jebes il te jebu, ne…
Znaš tko, 06.01.2022 ob 15:29
Vem ja…
Mogoc je to znak “protestiranja”
Bog ve zakaj to pocnejo.
Mogoce so stranke bile toliko pasje, da so rekli… “Eeee je in be čemo vam majku…
Da morate pokazat odnos…
Ali pa jih delodajalec slabo tretura pa isto “protestirajo”…
Pa mu hocejo unicit ime…
Bolj se nagibam k prvi…
Il jebes il te jebu, ne…
Vsi, ki kaj k nam pripeljejo, pravijo, da smo pri nas res prijazni.
Vsak šofer dobi nekaj napitnine in kakšno drobnarijo.
Tako da to ni razlog.
Meni je pošta edina ok. Sem delala v skladišču, odprema paketov, gls dostavljalci vedno nadrkani, pakete samo nafukaj v kombi (postar jih je lepo zlagal), enkrat se je odpeljal z odprtimi vrati, ker jih ni znal zapret in je prisu cez 15 min nazaj v skladišče s povozenimi paketi, niti niso bili vsi naši, ampak od drugih podjetij, pa mu je bilo najbolj izi vse nam prinest nazaj, da naj ponovno zapakiramo… Dpd pa nam je pakete dostavljal, niti klica ni bilo, samo pustil je škatle polne drage robe pred kompleksom večih podjetij. Dizaster.
jap, tudi jaz imam težave z njimi oziroma sem jih imela, dokler očitno nisem bila tolk tečna, da so spremenili odnos. Na začetku sploh nisem dobivala nobenih sms sporočil, pakete pa so mi kar pred vrati puščali. Ker pa sem vsakič klicala na centralo dpd in potem zatežila še podjetju, ki je pakete poslal preko dpd, so zdaj končno spremenili način dostave. Meni, kako je pa z drugimi, pa ne vem. Zdaj dobim sms, pa še pokliče me prej, preden pride, če sem doma, in vse je ok.
Forum je zaprt za komentiranje.