Testiranje cepljenih
Uvedli bodo če se boste uklanjali tej medicinski diktaturi.
Če bi vsi enotno rekli NE, je lahko že jutri tega konec. Vse delodajalce ki ljudi silijo v cepljenje pa nimajo niti pravice to delati, niti zdravniške licence bi bilo potrebno kazensko preganjati in tožiti, …Jaz peceteja že dva meseca ne upoštevam, izogibam se shopping centrom in vsem ki so za to in hodim v naravo, maske sem že zdavnaj nehala nositi.
Hilda, 06.01.2022 ob 12:06
Če uvedejo PC in plačljivo T za cepljene ali je delodajalec dolžan plačati testiranje?
Torej tisti, ki so se cepili (tudi s poživitvenim odmerkom) in v službah ves čas pokrivali odsotnosti ostalih necepljenih v kolektivu, odsotnih zaradi verižnih karanten, bodo zdaj celo še kaznovani tako, da si bodo morali plačevati teste, da lahko delajo namesto tistih, ki so po karantenah?
asynormalous, 06.01.2022 ob 14:33
Torej tisti, ki so se cepili (tudi s poživitvenim odmerkom) in v službah ves čas pokrivali odsotnosti ostalih necepljenih v kolektivu, odsotnih zaradi verižnih karanten, bodo zdaj celo še kaznovani tako, da si bodo morali plačevati teste, da lahko delajo namesto tistih, ki so po karantenah?
Tako je. Kdaj bo kliknilo, da ne gre za zdravje?
Ameba665, 06.01.2022 ob 17:06
Kdor je trikrat cepljen , se nima kaj testirat. Kdor pa ni cepljen, pa naj ne hodi k zdravniku, ne na urgenco, naj se doma čajčka, če kovida ni…
Dobro ime si si izbrala. možganske celice na stopnji amebe.
Kakšno vezo ima to, da se ne želiš cepiti s tem ali verjameš/ne verjameš v virus. Samo možgani amebe lahko to povežejo.
Sem uciteljica, na nasi soli ni cepljenih nekje 25% zaposlenih, nekje 20 % jih je 3x cepljenih. ..zbolevajo izkljucno cepljeni, necepljeni ostajamo zdravi, nazadnje sta zbolela se dva 3x cepljena..
-
In potem moramo biti zdravi, necepljeni v karanteni, cepljeni, sploh 3x,pa ostajajo v soli in okuzba gre dalje.. 3x cepljena uciteljica je poslala 2 razreda v karanteno in 5 uciteljev..
Jihuijkk, 06.01.2022 ob 17:23
Sem uciteljica, na nasi soli ni cepljenih nekje 25% zaposlenih, nekje 20 % jih je 3x cepljenih. ..zbolevajo izkljucno cepljeni, necepljeni ostajamo zdravi, nazadnje sta zbolela se dva 3x cepljena..
-
In potem moramo biti zdravi, necepljeni v karanteni, cepljeni, sploh 3x,pa ostajajo v soli in okuzba gre dalje.. 3x cepljena uciteljica je poslala 2 razreda v karanteno in 5 uciteljev..
Saj v tem je fora. Zbolevanje cepljenih in širjenje okužb ohranja plandemijo. Plandemija pa prinaša nove cepilce, več dobička, več fašizma….in tako naprej po planu, dokler se bo fuknjen narod cepil.
Forum je zaprt za komentiranje.