Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako veš, da je + na samotestiranju res šel na PCR

Kako veš, da je + na samotestiranju res šel na PCR

Primer v šoli ta teden pri izredno protimaskovsko protitestovsko razpoloženi družini (otroci so sedaj komaj prvi teden v šoli – do sedaj so bili doma).

Brat in sestra sta bila oba na samotestiranju +, poslana takoj domov.

Danes pride obvestilo, da je bil PCR negativen, otroka prišla v šolo.

A šola to verjame na lepe oči staršem, ali dejansko javijo + samotest naprej oz dobijo kako uradno obvestilo o PCR rezultatu?

Ker me ne bi nič presenetilo, da starši teh otrok sploh ne bi peljali testirat.

Odgovor na objavo uporabnika
tak s firbca, 06.01.2022 ob 12:02

Primer v šoli ta teden pri izredno protimaskovsko protitestovsko razpoloženi družini (otroci so sedaj komaj prvi teden v šoli – do sedaj so bili doma).

Brat in sestra sta bila oba na samotestiranju +, poslana takoj domov.

Danes pride obvestilo, da je bil PCR negativen, otroka prišla v šolo.

A šola to verjame na lepe oči staršem, ali dejansko javijo + samotest naprej oz dobijo kako uradno obvestilo o PCR rezultatu?

Ker me ne bi nič presenetilo, da starši teh otrok sploh ne bi peljali testirat.

Najboljš, da greš do otrokovih pediatrov in jih zaslišiš, samo tako boš vedla debilka.

Dejansko ne veš.

Je pa po novem letu tako, da v kolikor je eden učenec na hitrem testu pozitiven, pošljejo celoten oddelek domov in ne samo pozitivnega.

Je pa čudno, da sta bila tako brat in sestra pozitivna, potem pa oba na pcr-ju negativna. Meni bi bilo osebno tudi zelo čudno.

Je pa tko, da v stožicah že isti dan delajo šolarjem pcr teste, tako da ne vem kaj so toliko časa rabili, da so sporočili, da so negativni.

Sicer pa – vedno lahko ravnateljica preveri na nijz-ju, ker šola dobi obvestilo le, če sta pozitivna, pa še to jih običajno obvestijo starši. Vsaj pri nas je bilo novembra tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close