Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je kaksna stranka, ki ni za obvezno c, pc, pct, itd?

A je kaksna stranka, ki ni za obvezno c, pc, pct, itd?

Sprasujem, da se malo izobrazim ored volitvami, ker ne spremljam. Ce ni nobene take, potem pac ne volim nobene, precrtam listek. Ce pa je, me zanima, katera, to pa rade volje podprem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne spremljam, 05.01.2022 ob 18:10

Sprasujem, da se malo izobrazim ored volitvami, ker ne spremljam. Ce ni nobene take, potem pac ne volim nobene, precrtam listek. Ce pa je, me zanima, katera, to pa rade volje podprem.

Je, tista, ki organizira proteste – Prasi.ca al’ neki takega.

Resnica in Domovinska liga.

Se bojim, da v Sloveniji ni nobene. Vsi so podlegli fašistični propagandi.

torej, ce je v slo pol miljona odraslih necepljenih  je to odlicen bazen za stranko necepljenih, kamot dobimi 30 plus zicev v parlamentu, dovolh da odpihnemi sds fasite ba smetisce hehe

Blednica, 05.01.2022 ob 19:01

Resnica in Domovinska liga.

To so take bolj desne? Jaz sem bolj z leve. A take pa ni?

Ne spremljam, 05.01.2022 ob 19:28

To so take bolj desne? Jaz sem bolj z leve. A take pa ni?

Domovinska liga je desna, Resnica je nova stranka naveličana delitev levo-desno. Levi so za fašizem zgleda, premisli če še pač želiš spadati mednje.

Blednica, 05.01.2022 ob 19:43

Domovinska liga je desna, Resnica je nova stranka naveličana delitev levo-desno. Levi so za fašizem zgleda, premisli če še pač želiš spadati mednje.

Resnica ima zelo enostaven program: Spraviti Stefanovića do službe, kjer si bo lahko napolnil žepe…

Js ker volite populiste

Kr en 15587, 05.01.2022 ob 19:52

Resnica ima zelo enostaven program: Spraviti Stefanovića do službe, kjer si bo lahko napolnil žepe…

Js ker volite populiste

Vsi bi si radi polnili in si tudi trenutno polnijo žepe. Jaz želim končno videt kako bi postopala Domovinska liga.

Saj ne bo nič novega, saj se vedno voli populiste. V parlamentu in vladi jih je 95%. Zakaj bi drugi odkrivali toplo vodo, če je že odkrita?

Jaz tudi iščem tako stranko. Mislim da obstoječi levičarji nimajo poguma da bi kaj takega izjavili. So bili ves čas tiho kot riti. Noben se ni kaj dosti oglašal.

Obe sta fašistični stranki. Zdej ali voliš fašiste iz desne ali pa fašiste iz leve je pa tvoja odločitev. Katerokoli boš izvolil, se boš cepil.

Gibanje resnica naj bi bila proti vsem tem neumnostim.

Neprijavljena, 05.01.2022 ob 20:04

Saj ne bo nič novega, saj se vedno voli populiste. V parlamentu in vladi jih je 95%. Zakaj bi drugi odkrivali toplo vodo, če je že odkrita?

Jaz tudi iščem tako stranko. Mislim da obstoječi levičarji nimajo poguma da bi kaj takega izjavili. So bili ves čas tiho kot riti. Noben se ni kaj dosti oglašal.

Lukecu iz levice so se nekateri ukrepi zdeli celo premili, tako da se ve pri čem so.

Za obvezno cepljenje so se izrekli samo SNS.

Obvezno cepljenje podpira le ena parlamentarna stranka

Ja, ja, ko bo treba iti z Janšo v koalicijo, bodo pa prvi v vrsti.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kdo-je-zoran-stevanovic-trojanski-konj-desnice-910040

Prej sem link pozabila…

Spet citiranje ne dela…

Gibanje resnica naj bi bila proti vsem tem neumnostim.

Ja, ja, ko bo treba iti z Janšo v koalicijo, bodo pa prvi v vrsti.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/kdo-je-zoran-stevanovic-trojanski-konj-desnice-910040

Zdej gledam, a prav razumrm, da je se enih par novih, neki zeleni pa uni od eko kroga pa neka zdrava druzba?

“Resnica” je proti cepljenju, proti testiranju, proti maskam, proti vse ukrepom,  proti žajfi in proti umivanju rok.  Odlična izbira za vse  slovenske anticepilske “wake up” Qanon debile.

Blednica, 05.01.2022 ob 20:01

Vsi bi si radi polnili in si tudi trenutno polnijo žepe. Jaz želim končno videt kako bi postopala Domovinska liga.

Ja dejmo relativizirati. Vsi so barabe, pustimo novim v parlament, da se tudi oni nazrejo. To si zasluzijo!

Kr en 15587, 05.01.2022 ob 21:15

Ja dejmo relativizirati. Vsi so barabe, pustimo novim v parlament, da se tudi oni nazrejo. To si zasluzijo!

Ne, pol pa pustimo že znanim strankam da se še dodatno prenažerejo? Jaz jih imam dovolj in pač želim Domovinsko ligo videt.  Žrli bodo in so vsi, eni kulturno drugi požrešno, na to nimamo vpliva, vplivamo le tako da izvolimo kdo bo tokrat ob koritu.

Blednica, 05.01.2022 ob 21:43

Ne, pol pa pustimo že znanim strankam da se še dodatno prenažerejo? Jaz jih imam dovolj in pač želim Domovinsko ligo videt.  Žrli bodo in so vsi, eni kulturno drugi požrešno, na to nimamo vpliva, vplivamo le tako da izvolimo kdo bo tokrat ob koritu.

Smrt fašizmu!

Meni je vseeno, ali so levi ali desni. Glavno, da so proti novodobnemu fašizmu.

Ne spremljam, 05.01.2022 ob 21:08

Zdej gledam, a prav razumrm, da je se enih par novih, neki zeleni pa uni od eko kroga pa neka zdrava druzba?

Moj glas bo dobila ena izmed teh “zelenih” strank. Mislim da bodo povzročili najmanj škode.

Resni.ca je res ena svežina na politični sceni. Nova politika! Proti režimu in blesavim ukrepom! To da se in levi in desni mediji borijo proti njim in pišejo lažne članke samo kaže, da so na pravi poti! Ste mogoče videli v katerem od lažnih člankov njegovo izjavo? Niste! Potem vam je vse jasno. https://www.facebook.com/GibanjeResni.ca/photos/a.560327037819004/1239825543202480/?type=3

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close